SDN Üyeleri Moderatörlerini Seçiyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Olgunların bazısı bıraktı,bazısı kırmızı kartlı,bazısı ne ugrşacam modunda :) Meydan küçüklere kaldı.

Eminimki oylamaya sunulmadan modlar seçseydi şu anda belirlenen mod adaylarının bazısı avcunu yalayacaktı :tongue:

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Eğer hiçbiri seçeneği olsaydı birçoğu olamayacaktı bence:)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Oy vermeyince de öyle yapmış oluyorsun :mrgreen:

:) Hayır aynı şey değil, insanlar hiçbirini beğenmesede bari kötünün iyisi olsun diye oy veriyorlar.

Ayrıca hiçbiri seçeneğini en fazla oy alması durumda gerçekten de hiçbiri mod olamamış oluyor :)

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu ön yargınızı anlamıyorum yani 18 yas bence moderatorluk icin uygun bi yas yani olgunlukla ne alakası var

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Bu ön yargınızı anlamıyorum yani 18 yas bence moderatorluk icin uygun bi yas yani olgunlukla ne alakası var

Her 18 yaşındaki çocuk adil forum yönetemez. En azından 20 yaşında olması lazımdır. Lakin güzel paylaşımlar yapabilir bunda sıkıntı yok :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19

Şimdi şöyle diyim adam 35 yaşında diyelim Bilgisayar Mühendisi Mod arkadaş da 18 yaşında Henüz okuyor öğrenme aşamasında şöyle bakılınca 35 yaşında olanın Bilgisayar bilgisi edindiği sene 15 yıl diyelim hemen hemen 18 yaşındaki mod adayın yaşı bilgi seviyesi yaşıt. olgunluk ve yaş değil soru yaşın verdiği bilgi olgunluğunla alakası var

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Her 18 yaşındaki çocuk adil forum yönetemez. En azından 20 yaşında olması lazımdır. Lakin güzel paylaşımlar yapabilir bunda sıkıntı yok :)

18 yasında olabilrim ama simdiye kadar gerek daha once kendi actıgım sitelerde olsun baska sitelerde olsun gorev aldım yani kendimce tecrubeliyim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi şöyle diyim adam 35 yaşında diyelim Bilgisayar Mühendisi Mod arkadaş da 18 yaşında Henüz okuyor öğrenme aşamasında şöyle bakılınca 35 yaşında olanın Bilgisayar bilgisi edindiği sene 15 yıl diyelim hemen hemen 18 yaşındaki mod adayın yaşı bilgi seviyesi yaşıt. olgunluk ve yaş değil soru yaşın verdiği bilgi olgunluğunla alakası var

Anladım az cok

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
18 yasında olabilrim ama simdiye kadar gerek daha once kendi actıgım sitelerde olsun baska sitelerde olsun gorev aldım yani kendimce tecrubeliyim

Anladım az cok

Sorun sen değilsin kardeşim bilginde şüpemiz yok biz genel olarak bakıyoruz yani yoksa 18 yaşındaki bir kardeşimiz mod olabilir demek istediğimiz 2 tane genc modumuz varsa bunların yanında 2 tane olgun olsun tabiki 18 yaşında bir genc kardeşimizin mod olması olgun birin yanında öğrenmesi illeride daha güzel olur

kısaca şuna da benzeletim kolay bir şekilde olgun 30 yaşında bir futbolcunun yedeği 18 yaşındaki bir futbolcu Drogba Ve Emre Çolak gibi ALEX ve Salih Uçan gibi.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Oylamanın sağlıklı ve hilesiz geçmesi açısından;

-Anketlerin açıldığı tarihten sonra üye olanların oyları GEÇERSİZ sayılmalı

:)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Çok kritik giden oylamalarda, arkadaşlarını üye yaptırıp oy attırtma durumunun oluşması çok muhtemel :)

Sen de vur dedikce öldürüyon. Ona özel kod yazılacak. Kim uğraşır onla :D

Orada uşaklara napıyonuz bakiyim. Hmmm :D

Hocam sanki milyon tane oy atıldı :) Birçoğunda 5 elin parmağını geçmez :D gözle bile 5 dk da kontrol edilebilir o derece.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Göstersene bana bir tane bir elin 5 parmağını geçmeyen oy sayısı [MENTION=142972]tambjk[/MENTION]

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=142972]tambjk[/MENTION] nelerde geliyor aklına.. :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Biz onları kampa sokuyoruz :D

OBA başı kim :)

Image.aspx

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Göstersene bana bir tane bir elin 5 parmağını geçmeyen oy sayısı @tambjk

5 elin 5 parmağı demiştim ben.

En fazla alınan oy ios bölümünde 78.

Toplamda bölümlerde verilen oy sayıları ise 100-150 arası.

Kontrol etmesi zor olmayacaktır nihayetinde, yaptığım bir benzetmeydi. Hemen hemen herkes birbirini tanıyor, ben bile yeni birini gördüğümde hemen tanıyorken yöneticilerin gözleri daha keskin olacaktır.

@tambjk nelerde geliyor aklına.. :)

Zamanında bende böyle işlerle uğraştım, milletin şeytanın bile aklına gelmeyecek şeyler geliyor aklına şaşarsın emin ol :)

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sorun sen değilsin kardeşim bilginde şüpemiz yok biz genel olarak bakıyoruz yani yoksa 18 yaşındaki bir kardeşimiz mod olabilir demek istediğimiz 2 tane genc modumuz varsa bunların yanında 2 tane olgun olsun tabiki 18 yaşında bir genc kardeşimizin mod olması olgun birin yanında öğrenmesi illeride daha güzel olur

kısaca şuna da benzeletim kolay bir şekilde olgun 30 yaşında bir futbolcunun yedeği 18 yaşındaki bir futbolcu Drogba Ve Emre Çolak gibi ALEX ve Salih Uçan gibi.

Seni cok iyi anladım hocam

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
5 elin 5 parmağı demiştim ben.

En fazla alınan oy ios bölümünde 78.

Toplamda bölümlerde verilen oy sayıları ise 100-150 arası.

Kontrol etmesi zor olmayacaktır nihayetinde, yaptığım bir benzetmeydi. Hemen hemen herkes birbirini tanıyor, ben bile yeni birini gördüğümde hemen tanıyorken yöneticilerin gözleri daha keskin olacaktır.

Zamanında bende böyle işlerle uğraştım, milletin şeytanın bile aklına gelmeyecek şeyler geliyor aklına şaşarsın emin ol :)

Farketmez yine yanlış söylüyorsun.

Oy sayılarına nereye bakıyorsun onu da anlamadım. En fazla ios demişsin 78 oy demişsin.

Mesela android

http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/325602-android-kategorisi-icin-moderator-oylamasi.html

Şu an için 135 oy sayısı var. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.

Tek kişinin aldığı oy sayısı diyorsan bu neyi değiştiriyor onu da anlamadım.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Farketmez yine yanlış söylüyorsun.

Oy sayılarına nereye bakıyorsun onu da anlamadım. En fazla ios demişsin 78 oy demişsin.

Mesela android

http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/325602-android-kategorisi-icin-moderator-oylamasi.html

Şu an için 135 oy sayısı var. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.

Tek kişinin aldığı oy sayısı diyorsan bu neyi değiştiriyor onu da anlamadım.

78, 150, 200 ben aralarında büyük bir fark göremiyorum, kontrol etmesi zor olacak sayılar değil. Ama sayılara takılmak yerine daha doğruyu bulmak adına söylediğim şeye yoğunlaşmanızı beklerdim :)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
.. derken. Yeni üye olup forumlarda oy mu verdin ?
Yoksa oy mu topladın ? ;)

Benim hiç aklıma gelmedi şahsen.. Eğit bizi üstat :)

Anket, oylama, puanlama, yorumlama, değerlendirme vs işleri :)

Benim öyle oy sahtekarlıkları ile işim olmaz hocam :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Benim anlamadığım şu Kişinin Bilgisine mi Bakılıyor Yok sa Aldığı oy sayısına Mı SDN yönetimi

örnek vereyim: A kişinin Bilgisi Donanım Kısmında Bilgi siz Zayıf ama Forumda Destekleyen Seveni Cok Oyların Hep coğu Ona

B:kişisin Donanım Kısmında Bilgisi Cok iyi Ama Destekleyen Seveni Az oyların azı ona

Bu durumda Ne oluyor Benim önerim SDN yönetimin icindeki Bilgili arkadaşların bazı sorularlarak sorarak Forum icin bilgi tecrübesi olan bir arkadaşın secilmesi

Ha diyeceksiniz sor sordunda bu adam google amca cevapları bulur verir bilgisi olmasada bilgili gibi göstere bilir kendini bunu cözümün de SDN yönetimiz cöze bilir örnek bir form şekliden süre belirdilir yani 10 soru sorularu 5 dakika zaman icinde cevaplanmasını ister Soru ve Cevap şıkları biciminde zaman böyle birşey ve ya daha değişik bir şey yapıla bilir.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Benim anlamadığım şu Kişinin Bilgisine mi Bakılıyor Yok sa Aldığı oy sayısına Mı SDN yönetimi

örnek vereyim: A kişinin Bilgisi Donanım Kısmında Bilgi siz Zayıf ama Forumda Destekleyen Seveni Cok Oyların Hep coğu Ona

B:kişisin Donanım Kısmında Bilgisi Cok iyi Ama Destekleyen Seveni Az oyların azı ona

Bu durumda Ne oluyor Benim önerim SDN yönetimin icindeki Bilgili arkadaşların bazı sorularlarak sorarak Forum icin bilgi tecrübesi olan bir arkadaşın secilmesi

Ha diyeceksiniz sor sordunda bu adam google amca cevapları bulur verir bilgisi olmasada bilgili gibi göstere bilir kendini bunu cözümün de SDN yönetimiz cöze bilir örnek bir form şekliden süre belirdilir yani 10 soru sorularu 5 dakika zaman icinde cevaplanmasını ister Soru ve Cevap şıkları biciminde zaman böyle birşey ve ya daha değişik bir şey yapıla bilir.

Çok doğru bir nokta :)

Demokrasinin beşiği avrupadan ithal Eurovision demokrasimize zarar gelmemesi adına susuyorum:)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION] Moderatör adaylarını seçme fikri yine üyelerimizden geldi. Biz de bunu uygun görerek, seçime götürdük. Söylediğin doğru ancak, madem ki seçim yaptık, üyelerimiz belirledi, o zaman senin bu konuda bilgin yok kusura bakma diyemeyiz.

Daha önce de belirttiğim gibi, kendine güvenmese x bölüme adayım demezdi. Ayrıca adaylık süresinin sonucunda son kararı bu sefer üyeler değil, foruma yaptığı katkıları ve davranışları vs. gibi etkenleri de göz önünde bulundurarak, yönetim verecek. Bu unutulmamalıdır.

Söylediğin şekilde soru-cevap, test... bu kadar ince eleyip sık dokuyamamız yanlış olur. Sonuçta bu bir gönül işi, kimseye sen neden çalışmıyorsun, niye ilgilenmiyorsun diyemeyiz. Bu yüzden adaylık süresi var..

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
@eSa ,

Hocam misal ehliyeti bile olmayan, otomobil bölümü modu modu olacak :) Herhalde need for speed tecrübeleri doğrultusunda aydınlatacak bizi.

@IThelp Moderatör adaylarını seçme fikri yine üyelerimizden geldi. Biz de bunu uygun görerek, seçime götürdük. Söylediğin doğru ancak, madem ki seçim yaptık, üyelerimiz belirledi, o zaman senin bu konuda bilgin yok kusura bakma diyemeyiz.

Daha önce de belirttiğim gibi, kendine güvenmese x bölüme adayım demezdi. Ayrıca adaylık süresinin sonucunda son kararı bu sefer üyeler değil, foruma yaptığı katkıları ve davranışları vs. gibi etkenleri de göz önünde bulundurarak, yönetim verecek. Bu unutulmamalıdır.

Söylediğin şekilde soru-cevap, test... bu kadar ince eleyip sık dokuyamamız yanlış olur. Sonuçta bu bir gönül işi, kimseye sen neden çalışmıyorsun, niye ilgilenmiyorsun diyemeyiz. Bu yüzden adaylık süresi var..

Hocam bu fikri bende destekledim ama keşke yeterliliği konusunda biraz daha ince eleyip sık dokusaydınız :) Ha bizim insanımızda yeterliliğe bakarak değil, kişisel ilişkilerinden yola çıkarak oyluyor orası ayrı.

Burada işler 18 li yaşlardan dolayı kendine güvenden ziyade heveslenme ile alakalı bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...