Kendi çapında,Güzel,Kaliteli ve Yepyeni bir Forum !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Torrentlerle aranız iyiyse forumda torrent bölümünle ilgilenebilirsiniz :) + Torrent linki çalışmakta hocam. sorun yok :)

Bakım upload sitelere kazançları nasıl şimdilerde:dirol:

Bahsettigim oyun Dark Pulse link Moto Gp hata orda :)

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
site genel olarak güzel daha da gelişecektir, bana gelince ben bu siteye girersem (kastım üye olmak) tek link oyunlar için girerim ama coregames,pak gamecenter, kfgd63-sphinx deki gibi direct link olacak; sağ tık idm ile indir deyince direk inmeye başlayacak yarıda kesilse bile devam edecek. O sitelerde öyle çünkü.
Bu arada alakasız ama kfgd63-sphinx ye googlede kötü amaçlı yazılım diyor, ieden sorunsuz giriyor bende anlamadım bu işi.

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
site genel olarak güzel daha da gelişecektir, bana gelince ben bu siteye girersem (kastım üye olmak) tek link oyunlar için girerim ama coregames,pak gamecenter, kfgd63-sphinx deki gibi direct link olacak; sağ tık idm ile indir deyince direk inmeye başlayacak yarıda kesilse bile devam edecek. O sitelerde öyle çünkü.
Bu arada alakasız ama kfgd63-sphinx ye googlede kötü amaçlı yazılım diyor, ieden sorunsuz giriyor bende anlamadım bu işi.
Torrent oyun bölümü var. u Torrent aracılığı ile indirebilirsiniz Pc'yi kapattınız tekrar açtınız oromatik program açılıp indirme devam ediyor. Forumumuza bekleriz gelmek isterseniz.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Selam [MENTION=278725]Webnokta[/MENTION]

Sen sevdiğimiz bir forum üyesisin lakin bu konu reklama dönmeye başladı. Konuyu sürekli güncel tutmak için "Güncel" yazıp göndermeler, forumumuzdan üye çekme çalışmları... Bunlar pek hoşnut olmadığımız şeyler.

Dediğim gibi konu artık reklama girmeye başladı, bu yüzden konuyu kapatıyorum ve ayrıca iyi niyetli olduğunu bildiğim için ceza vermiyorum.

İlk mesajdaki forum linkini silmiyorum ama bundan sonra forumunla ilgili bir link paylaşamazsın. (Sdn forumun tümünde)

İyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...