HTC'nin ekranının çok parlak olduğu zaten biliniyor, bu bataryaya ekstra bir yük demek, iPhone 5'in düşük ekran çözünürlüğü (Düşük boyutlu ekran) ve S4'ün pentile dizilimi burada işe yarıyor işte.
S4 de Pentile mi var?
Evet, S3 ile benzer bir dizilim var. Ama S4'de elmas dizilim vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Hd de bir ihtimal Pentil dizilim ve ppi değerleri bellı olabiliyordu ama s4 te Full hd oldugundan ppi 441 pentil dizilim olsa bile hissedemıyosun 1 tane pixel görüyorum diyen birisini görmedim ben
Zaten biz piksel görüyoruz diye yakınmıyoruz, beyaz göremiyoruz diye yakınıyoruz. S4'de bile o kadar yoğun piksel olmasına rağmen beyazlar hala biraz grimsi. S3'e göre çok iyi ama HTC One ile yan yana koyulduğunda fark hissediliyor.
birisinin ekranı 4.7 inç diğeri 5.0 inç aynı olsaydı ppi değeri 467 vs 441 değil 441-441 olurdu htc oneın ekranı küçük oldugundan iyi gibi görünüyor
0.3" o kadar büyük bir fark yaratmaz, baktığınızda HTC One ile S4'ün hem ekran tipinin hem de diziliminin farklı olduğunu göreceksiniz.
Doğru. HTC one daki SuperLcd teknolojisi S. Amoled ten daha iyi. Amoled ler beyazı açık mavi gibi gösteriyor. Ama amoled daha tasarruflu, bu bir gercek.
Doğru. HTC one daki SuperLcd teknolojisi S. Amoled ten daha iyi. Amoled ler beyazı açık mavi gibi gösteriyor. Ama amoled daha tasarruflu, bu bir gercek.
Sen s4 alcaktın nolduhtc oneamı kaydın
Androide geçtiğiniz zaman mesaj atın size bedava internet açığını söyleyecem beyler
![]()
Bu da benim s3 ama biraz az gidiyor bu kadar fark olması ilginç