Galaxy S4, HTC One, iPhone 5 Pil Ömrü Performans Karşılaştırması

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Iyide bnde de vardi ama hic böyle deil di bi günü zor cikariyodu arkadas bana verdikleri s4 orjinal deil.iydi yoksa ısınyordu ilki sorunlu cikti sarji buna karsi cok azdi
Garip cok garip

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
sahte almıssındır ımeı nonu kontrol ettırdınmı sonra telefon kötü oluyor

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ahanda koydum resmi
screenshot2013060920540.png
bu htc one in kullanim süresi resmimi

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
S4'ü anlarımda İphone 5 ile htc one arasında o kadar fark olmasına imkan yok test sağlıklı değil.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yanlış olacağını sanmıyorum ben de de 3g açık ve sensörler açık nfc de dahil olmak üzere hatta wifiyi kapatmayı unutuyorum kullanmadığım halde bile açık kalıyor misal şimdi baktığımda neredeyse 1 gün olacak pil %68 de ekran 1.saat 52 dk açık kalmış senkronize açık bir de :D demek güç tasarruf modunda kullansam %80 ini görecekmiş :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=36192]freewill[/MENTION] maşallah kaptan nazar deymesin benim s3 oyle 12 saat gidiyor

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır S4'ün 1.5 ayındaki (27 Nisan 2013) kullanım süresi
htc nin de varsa atsanıza test eden varsa bi atsa çok güzel olur

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yanlış olacağını sanmıyorum ben de de 3g açık ve sensörler açık nfc de dahil olmak üzere hatta wifiyi kapatmayı unutuyorum kullanmadığım halde bile açık kalıyor misal şimdi baktığımda neredeyse 1 gün olacak pil %68 de ekran 1.saat 52 dk açık kalmış senkronize açık bir de :D demek güç tasarruf modunda kullansam %80 ini görecekmiş :D
htc one mı var

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben resmi buraya nasıl atabilirim?

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Gayet açık bir test olmuş, Ama her üç cihazda 1 günü tamamlıyorsa ki rahat tamamlıyorlar (mış) sorun yok demektir.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler bilgi kesin değil ama htc one full parlaklıkta s4 ten daha fazla parlaklık sunuyomuş diye duymuştum galba bi ekran karşılaşması videosuydu tam hatırlamıyorum. Ekran daha parlak olunca daha fazla pil götürür. Birde full hd ekran fazla enerji yiyiyor diye parlağı kıstıklarını duymuştum ama yinede tam emin değilim. Bence biraz araştırmak lazım

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar bu görüntüde 3G ve Wi-Fi açık Bluetooth kapalı idi (bir kaç kere açıp dosya aktarıp kapattım) inanmayanlar olabilir, inandırmak için de bişey yapamam ama gerçek de bu, sürekli ve çok fazla kullanımda en az 24 saat gidiyor daha az değil.
Şarj sürem 1,5 gün ile 2,5 gün arasında değişmekte kullanıma bağlı olarak

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Cihazın ilk tam şarjlı günü (yani ilk günü) :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
HTC One iyidir daha iyi plastik değil dersin alırsın içi kabak çıkar :D

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler bilgi kesin değil ama htc one full parlaklıkta s4 ten daha fazla parlaklık sunuyomuş diye duymuştum galba bi ekran karşılaşması videosuydu tam hatırlamıyorum. Ekran daha parlak olunca daha fazla pil götürür. Birde full hd ekran fazla enerji yiyiyor diye parlağı kıstıklarını duymuştum ama yinede tam emin değilim. Bence biraz araştırmak lazım
ekranların karşılaştırılması video burda girin http://forum.shiftdelete.net/htc/32...lastirlmasi-lcd-mi-amalod-mi.html#post2921115

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:ohmy:Ben Galaxy S4 Kullanıcısıyım Aynı Zamanda Taksiciyim İnternetten trafik yoğunluğuna bakıyorum ve telofon son derece hızlı telefonun şarjı bana 4-5 gün yetiyor Kuzenimde iphone 5 var telefonu kullanmadığı halde hemen şarjı bitiyor hem 2600 mA oldukça başarılı iphone 5 te 1440 mA ve yetersiz kalıyor yani hiç uzatmadan galasy s4 şarj anlamında iphone 5 ten 4 gömlek yukarıda

zxcvts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bırakın bu yüzdelik pil olaylarını önemli olan ekran acık kalma süresi wifi kullanımı felan orada ne kadar acık kalmıs kalınmamıs göremiyoruz o yüzden gereksiz resim bunlar . buyrun htc one kullanıcısıyım telefon en üst seviye ekran olmasına rağmen 5 saat ekran cıkartıyor [URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://r1306.hizliresim.com/1b/u/plk2f.png[/URL][/IMG]

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
arkadaşlar bırakın bu yüzdelik pil olaylarını önemli olan ekran acık kalma süresi wifi kullanımı felan orada ne kadar acık kalmıs kalınmamıs göremiyoruz o yüzden gereksiz resim bunlar . buyrun htc one kullanıcısıyım telefon en üst seviye ekran olmasına rağmen 5 saat ekran cıkartıyor [URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://r1306.hizliresim.com/1b/u/plk2f.png[/URL][/IMG]

Sdragon güç tasarrufu açıkken bu galiba

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben gayet memnunum öğrenciyiz evde s4 i5 one ve one x var pil performansı en iyi olan one yanı karşılaştırınca one cok iyi bir durumda görünüyor bizim gördüğümüz bu

zxcvts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sdragon güç tasarrufu açıkken bu galiba
aynen öle battery guru açık. ama ikisi arasında bi fark yok battery gurunun özelliği tamamen sen bi programı acmadıkca senkronize olmuyor (dropbox , whatsapp,g play ) gibi anlatabiliyormuyum

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
telefonu kullanmazssan 1 hafta yetse kac yazar

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
aynen öle battery guru açık. ama ikisi arasında bi fark yok battery gurunun özelliği tamamen sen bi programı acmadıkca senkronize olmuyor (dropbox , whatsapp,g play ) gibi anlatabiliyormuyum

O programı biliyorum reyiz, anlatmana gerek yok

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Program iyi ama açmadıkca aktif olmuyor güzel birşey

Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar nerdeyse 1 gün olacak şarj şu anda %77.Uygulamayla filan uğraşmıyorum.Arada bir appstore ye giriyorum.Onun haricinde konuşma ve mesajlaşma yapıyorum.%77 şarj normal mi?Cihaz 5 günlük ip5.Bu arada evde olduğum müddetçe wifi full açık.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
ya iphone'da 2600 mah'lik pil olsaydı ? :)

anwhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her telefouda kısa süreli kullandım fakat hiçbirinde bu kadar performans göremedim garip