Galaxy s2 Group play sorunu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan merts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar telefon güncelleme atıldıktan sonra(4.1.2)group cast geldi onada güncelleme geldi playden baktım telefonla uyumlu değil yazıyordu ama güncelleme var diyordu bende blackmart alphadan güncelledim programı açınca sürekli durduruluyor hatası var ne yapmalıyım?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar telefon güncelleme atıldıktan sonra(4.1.2)group cast geldi onada güncelleme geldi playden baktım telefonla uyumlu değil yazıyordu ama güncelleme var diyordu bende blackmart alphadan güncelledim programı açınca sürekli durduruluyor hatası var ne yapmalıyım?
Nokta virgüle uyup, daha düzgün bir dille anlatsaydın keşke. Hiçbir şey anlaşılmıyor.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Nokta virgüle uyup, daha düzgün bir dille anlatsaydın keşke. Hiçbir şey anlaşılmıyor.

Telefonuna 4.1.2 güncellemesi yüklemiş arkadaş ve güncellemeyle group cast uygulaması gelmiş .Group cast uygulamasınada güncelleme gelmiş ama play storede güncelleme telefonuna uyumlu değilmiş oda bu yüzden blackmarkt den güncellemiş ama program açılınca hata veriyormuş. Çözümünü biliyor musun? :D

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Telefonuna 4.1.2 güncellemesi yüklemiş arkadaş ve güncellemeyle group cast uygulaması gelmiş .Group cast uygulamasınada güncelleme gelmiş ama play storede güncelleme telefonuna uyumlu değilmiş oda bu yüzden blackmarkt den güncellemiş ama program açılınca hata veriyormuş. Çözümünü biliyor musun? :D
Biz Apple'cıyız :D Sadece Android ile haşır-neşir arkadaşların daha iyi yardımcı olmaları için belirttim.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Bende öyleyim :D o zaman topu [MENTION=130683]android3[/MENTION] e atıyoruz işin ehli o :D

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
:D ne hale geldik birbirimizi tercüme edıyoruz türkçe zor dil arkadaş :D konuşabildiğimize bakma Group play sadece S4 TE yokmu :????

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

Ayarlar/Uygulamalar/Tümü kısmından Group Cast uygulamasının verilerini temizle. olmazsa Güncellemeyi geri al seçeneği olması lazım :)

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2