cihazın kalemi harika. aklıma gelen tüm fikirleri çizip saklıyorum. eskiden kağıda çizmek için uğraşırdım artık note 2 ile herşey daha kolay.
4-5 dolara sketcbook alınca tadından yenmiyor. düşünsene kağıda çizer gibi layerlara çiziyorsun geri alabiliyorsun vb.
çizim ile biraz ilgin varsa mutlaka note 2 al pişman olmazsın.
boyutu ise çizim yaparken küçük bile gelebilir. cebe sığmasında bir sorun olmaz
Peki mesajın için saol fotoğraf kalitesi benim için önemli değil donanım olarakda note2 de yeteri kadar güçlüÖncelikle Note 2'in boyutunu fazla dert etme cebe de çok rahat sığıyor.Spen özelliği de çok iyi not falan artık sağa sola kağıt kenarlarına not alma devri bitti benim için. Spen ile çok rahat not,çizim gibi günlük işlevler karşılanıyor.Note 2 de kamerası beni pek memnun etmedi eğer kamerası da iyi olsun istersen S4'ün kamerası daha iyi diye biliyorum. S4'ün donanımı da Note 2'ye göre daha güçlü. Bu kararda birazda senin ne istediğine bağlı biraz
Peki mesajın için saol fotoğraf kalitesi benim için önemli değil donanım olarakda note2 de yeteri kadar güçlü![]()
Peki mesajın için saol fotoğraf kalitesi benim için önemli değil donanım olarakda note2 de yeteri kadar güçlü![]()
telefonunun bataryasından memnunmusun 3100mah kac gün yetıyor ve ne yapıyosun 1 günde ama kaçırmadan söyleBana göre telefonlar 2'ye ayrılır note 2 ve diğerleri6 aydır kullanıyorum.. Mimarlık öğrencisiyim okul dışında kendimi geliştirmeyi severim Sürekli tasarımlar yaparım ve anlık fikirleri düşünceleri kaydetmekte büyük yarar sağlıyor.. Boyutu konusu ilk Zamanlarda çok konuşuldu ee kardeşim sanki s4 çok küçük.. Ceplere sığıyor telefon sıkıntı yaratmiyor..
Ben note 2'mi satıp s4 aldım gayet memnunum
![]()
![]()
4 ayda bir telefon mu değiştirilir bu huyunu değiştir ba hastalık haline gelır işini görüyorsa tamamdır 200-300 mhz ye bakma ne yani 1.5 ghz çok hızlıda 1.4 ghz yavaşmı benım tercihim s4 nedenıde şuSonuç olarak note 2 alıyorum zaten note 3 ün çıkması ekimi felan bulur ozamanda note 2 yi satıp onu alırım![]()
4 ayda bir telefon mu değiştirilir bu huyunu değiştir ba hastalık haline gelır işini görüyorsa tamamdır 200-300 mhz ye bakma ne yani 1.5 ghz çok hızlıda 1.4 ghz yavaşmı benım tercihim s4 nedenıde şu
Galaxy s3 mu galaxy note2 mi deseydık note 2 derdim note2 nın ekran buyuklugunden dolayı ama galaxy s4 nerdeyse note 2 ye yaklaştı yanı boyut farkı kalmadı s4 ile bu yuzden note 2-3 almanın mantıgı kalmadı
bende her 3 ayda bir telefon değiştiriyosun zannettım kusura bakmaElimdeki telefonu 3 yıldır kullanıyorum galaxy mini müsrif değilim ama note3 ü çok beğenirsem değiştiririm![]()
Önemli değilbende her 3 ayda bir telefon değiştiriyosun zannettım kusura bakma![]()
![]()
öyle bir dedinki
4 ayda bir telefon mu değiştirilir bu huyunu değiştir ba hastalık haline gelır işini görüyorsa tamamdır 200-300 mhz ye bakma ne yani 1.5 ghz çok hızlıda 1.4 ghz yavaşmı benım tercihim s4 nedenıde şu
Galaxy s3 mu galaxy note2 mi deseydık note 2 derdim note2 nın ekran buyuklugunden dolayı ama galaxy s4 nerdeyse note 2 ye yaklaştı yanı boyut farkı kalmadı s4 ile bu yuzden note 2-3 almanın mantıgı kalmadı
Şimdi note 2 almaya gidiyorum![]()