Samsung Galaxy Note2 Mi? S4 Mü?

Samsung Galaxy Note2 Mi? S4 Mü

• Kullanılan toplam oy
    25

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Uzun süredir note 2 almayı istiyodum kalemi en sevdiğim özelliklerden biri ve büyük olması beni rahatsız etmiyodu sizce s4 mü almalıyım yoksa note 2 mi ? :rolleyes:

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
cihazın kalemi harika. aklıma gelen tüm fikirleri çizip saklıyorum. eskiden kağıda çizmek için uğraşırdım artık note 2 ile herşey daha kolay.

4-5 dolara sketcbook alınca tadından yenmiyor. düşünsene kağıda çizer gibi layerlara çiziyorsun geri alabiliyorsun vb.

çizim ile biraz ilgin varsa mutlaka note 2 al pişman olmazsın.

boyutu ise çizim yaparken küçük bile gelebilir. cebe sığmasında bir sorun olmaz

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
cihazın kalemi harika. aklıma gelen tüm fikirleri çizip saklıyorum. eskiden kağıda çizmek için uğraşırdım artık note 2 ile herşey daha kolay.

4-5 dolara sketcbook alınca tadından yenmiyor. düşünsene kağıda çizer gibi layerlara çiziyorsun geri alabiliyorsun vb.

çizim ile biraz ilgin varsa mutlaka note 2 al pişman olmazsın.

boyutu ise çizim yaparken küçük bile gelebilir. cebe sığmasında bir sorun olmaz

Cevabın için saol Note 2 Attı 1-0 oldu :) (Kendimide sayarsak 2-0 :) )
Bu arada benim tercihim note 2 di yani burda tatmin edici fikirler bulabilirsem s4 de alabilirim

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Öncelikle Note 2'in boyutunu fazla dert etme cebe de çok rahat sığıyor.Spen özelliği de çok iyi not falan artık sağa sola kağıt kenarlarına not alma devri bitti benim için. Spen ile çok rahat not,çizim gibi günlük işlevler karşılanıyor.Note 2 de kamerası beni pek memnun etmedi eğer kamerası da iyi olsun istersen S4'ün kamerası daha iyi diye biliyorum. S4'ün donanımı da Note 2'ye göre daha güçlü. Bu kararda birazda senin ne istediğine bağlı biraz

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Note 2'in boyutunu fazla dert etme cebe de çok rahat sığıyor.Spen özelliği de çok iyi not falan artık sağa sola kağıt kenarlarına not alma devri bitti benim için. Spen ile çok rahat not,çizim gibi günlük işlevler karşılanıyor.Note 2 de kamerası beni pek memnun etmedi eğer kamerası da iyi olsun istersen S4'ün kamerası daha iyi diye biliyorum. S4'ün donanımı da Note 2'ye göre daha güçlü. Bu kararda birazda senin ne istediğine bağlı biraz
Peki mesajın için saol fotoğraf kalitesi benim için önemli değil donanım olarakda note2 de yeteri kadar güçlü :)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Peki mesajın için saol fotoğraf kalitesi benim için önemli değil donanım olarakda note2 de yeteri kadar güçlü :)

Bence sen kararını zaten note2 den yana vermişsin başlıktan bile belli noteyi tam adıyla yazmışsın samsung galaxy note 2 diye fakat s4ü direk fakir gibi s4 olarak yazmışsın :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam içinden geleni al örneğin ben de s4 çok istiyorum biri bana one'ı 100000 kez övse ya da note 2'yi önümde ikisini karşılaştırsa s4 teklese diğerleri uçsa bile s4 alıcam çünkü içime sinmesi önemli yarın büyük ihtimalle vereceğim siparişini s4'ün inşallah . Yani dediğim gibi ne istiyorsan onu al :)

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Note 2 donanımı da güçlü ona bi lafım yok ama S4'ün donanımı daha iyi tabiki de.Sen anlaşılan kafaya Note 2 almayı koymuşsun.Note 2 ile ilgili merak ettiklerin varsa cevaplayabilirim seve seve:laugh:

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Note 2 yi seçmiştim ama kendimi daha çok tatmin etmek adına emin olmak adına açtım bu konuyu :)

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
senin gönlün note 2 'den yana baksana öve öve bitiremiyorsun kardeş :D sen iyisi note 2 al.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

şunuda söylemeden geçemicem.note 2 aldın diyelim spen özelliğini keşfettin vs bol bol kullandın hevesini aldın sonra tutturma ama s4 diye :D çünkü artık s4 var note 2 nin sırf spen özelliği için almaya değmez diye düşünüyorum.karar senin tabiki.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ben note 2'mi satıp s4 aldım gayet memnunum :)

MCfF7Wj.png

8LGD3aO.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 al kesinlikle. note2 guzel olabilir ama eski bir telefona o kadar para verilmez. istersen yazi bekle note 3 al . s800 adreno 330 fullhd. ben beklemeyi düşünüyorum sırf teknik ozellikler icin.. cunku adreno 320 de oyunlarda fps dususleri oluyormus. karar senin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sen S4'al bendeki tertemiz Note II ile değişelim :)
Bende S4'e geçmeyi düşünüyorum valla :)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bana göre telefonlar 2'ye ayrılır note 2 ve diğerleri :) 6 aydır kullanıyorum.. Mimarlık öğrencisiyim okul dışında kendimi geliştirmeyi severim Sürekli tasarımlar yaparım ve anlık fikirleri düşünceleri kaydetmekte büyük yarar sağlıyor.. Boyutu konusu ilk Zamanlarda çok konuşuldu ee kardeşim sanki s4 çok küçük.. Ceplere sığıyor telefon sıkıntı yaratmiyor..

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Bana göre telefonlar 2'ye ayrılır note 2 ve diğerleri :) 6 aydır kullanıyorum.. Mimarlık öğrencisiyim okul dışında kendimi geliştirmeyi severim Sürekli tasarımlar yaparım ve anlık fikirleri düşünceleri kaydetmekte büyük yarar sağlıyor.. Boyutu konusu ilk Zamanlarda çok konuşuldu ee kardeşim sanki s4 çok küçük.. Ceplere sığıyor telefon sıkıntı yaratmiyor..
telefonunun bataryasından memnunmusun 3100mah kac gün yetıyor ve ne yapıyosun 1 günde ama kaçırmadan söyle :D

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ben note 2'mi satıp s4 aldım gayet memnunum :)

MCfF7Wj.png

8LGD3aO.png

Hocam şimdi S4 Note 2 den daha iyi ama Türkiye de satılan modelde 4g yok diye biliyorum.Ekran çözünürlüğü ise gayet yeterli ppi değerine bakma . Benim arkadasta s3 var ve onun ppi 320'lerde bir şeydi ve arkadaşımla benim telefonu karsilatirdim ve Note 2'nin ekranı S3 ten daha iyi olarak gördük.

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sonuç olarak note 2 alıyorum zaten note 3 ün çıkması ekimi felan bulur ozamanda note 2 yi satıp onu alırım :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Sonuç olarak note 2 alıyorum zaten note 3 ün çıkması ekimi felan bulur ozamanda note 2 yi satıp onu alırım :)
4 ayda bir telefon mu değiştirilir bu huyunu değiştir ba hastalık haline gelır işini görüyorsa tamamdır 200-300 mhz ye bakma ne yani 1.5 ghz çok hızlıda 1.4 ghz yavaşmı benım tercihim s4 nedenıde şu

Galaxy s3 mu galaxy note2 mi deseydık note 2 derdim note2 nın ekran buyuklugunden dolayı ama galaxy s4 nerdeyse note 2 ye yaklaştı yanı boyut farkı kalmadı s4 ile bu yuzden note 2-3 almanın mantıgı kalmadı

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
4 ayda bir telefon mu değiştirilir bu huyunu değiştir ba hastalık haline gelır işini görüyorsa tamamdır 200-300 mhz ye bakma ne yani 1.5 ghz çok hızlıda 1.4 ghz yavaşmı benım tercihim s4 nedenıde şu

Galaxy s3 mu galaxy note2 mi deseydık note 2 derdim note2 nın ekran buyuklugunden dolayı ama galaxy s4 nerdeyse note 2 ye yaklaştı yanı boyut farkı kalmadı s4 ile bu yuzden note 2-3 almanın mantıgı kalmadı

Elimdeki telefonu 3 yıldır kullanıyorum galaxy mini müsrif değilim ama note3 ü çok beğenirsem değiştiririm :)

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence note 2 deki özellikler s4 daha fazla var bence her türlü S4

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Note serisinin en büyük silahı büyük ekranı değil ki.Tamam büyük ekran da bir etken ama Note serisinin en büyük silahı Spen özelliği. Bi de Samsung genellikle Note serisini S serisinde biraz daha üstün yapıyor bu da bir etken ama en büyük etken Spen ve eğer Spen S serisine de gelirse o zaman Note serisine pek fazla talep olmaz