Adreno 320 Grafik işlemcisi Yardım! ACİİİL.

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar internette çoğu formda araştırma yapıyor birçok kullanıcı Adreno 320 grafik işlemcisinin N.O.V.A 3 Te bir virajda veya ani bir harakette takılma yapıldığı söyleniyo bu ne kadar doğru yardımcı olurmusunuz biliyodursunuz Adreno 320 hem HTC ONE da hemde SONY Xperia Z de kullanılıyor lütfen yardım edin :crying:

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
İncelediğim videolarda tekleme yapıyor adreno 320 den dolayı değil bu , Telefonun FULL HD olmasından dolayı tam oturtamamışlar oyun hafif kasıyor grafik birimi iyi oldugu halde Adreno 330 olsada bu değişmez anladın mı :)

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bu sorun telefondan kaynaklı bir sorunmu oyundan kaynaklımı?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
telefondan kaynaklı oyunla alakası yok, güncellemeyle düzeltilebilecek birşey donanımsal değil

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim kardeşim rahatladım ya :biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION]

bilmiyon bari sallama. sağır duymaz uydurur. birkere qualcomm firmasinin kendisi bile adreno 320 nin fullhd için geliştirilmediğini açıkladı. adreno 330 fullhd için geliştirildi. ve 330 da bu gibi sorunlar olmayacak(kasma,donma,tekleme,yani frame dususu).

hadi onuda bırak, atıyorum senin bilgisayarinda amd ati 6950 ve dengi bir ekran karti yoksa sen hangi driveri yüklersen yükle islemciye bagli olan dahili gpu (yine atiyorum intel hd 4000) ile bir oyunu 1920x1080p de full detay oynayamazsın. oynasan bile dedigim gibi fps dususleri olur.

dolayisiyla sorun donanimsaldir. yazilimsal degil ve adreno 330 ilede bu sorun giderilecektir. ' LÜTFEN ' işkembeden sallayarak insanlari yanlış yönlendirmeyelim.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
@DumDumaq

bilmiyon bari sallama. sağır duymaz uydurur. birkere qualcomm firmasinin kendisi bile adreno 320 nin fullhd için geliştirilmediğini açıkladı. adreno 330 fullhd için geliştirildi. ve 330 da bu gibi sorunlar olmayacak(kasma,donma,tekleme,yani frame dususu).

hadi onuda bırak, atıyorum senin bilgisayarinda amd ati 6950 ve dengi bir ekran karti yoksa sen hangi driveri yüklersen yükle islemciye bagli olan dahili gpu (yine atiyorum intel hd 4000) ile bir oyunu 1920x1080p de full detay oynayamazsın. oynasan bile dedigim gibi fps dususleri olur.

dolayisiyla sorun donanimsaldir. yazilimsal degil ve adreno 330 ilede bu sorun giderilecektir. ' LÜTFEN ' işkembeden sallayarak insanlari yanlış yönlendirmeyelim.

Döveydin ? Arkadaş birşey söylemiş bir sövmediğin kalmış [MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] yok kardeşim 330da kasma olmayacak qualcomm açıkladı demen yeterliydi

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
@DumDumaq

Yalan mı söylüyorum bir tane teknoloji sitesi var özelden mesaj atıyım istersen onun htc one incelemesine bak oyun oynarken Full hd olmasından dolayı telefon çok ısınıyor ve tekleme yapıyor virajlarda diyor sen asıl sallama

Ayrıca 320-330 muhabbetini ben pekiştirmek için yaptım yoksa 330 lu ir cep görmedim daha ben bilmeiğim şeyin hakkında yorum yapmam 330 u pekiştirmek için yazdım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION]

sen konuyu çok yanlış anlamışın kardeş.

biz fullhd olmasindan dolayi telefonun çok ısınmasina, tekleme yapmasina yalan demedik. ama bunun 320 grafik kartindan dolayi kaynaklandigini belirttik. ama sen fullhd ekrandan,yazilimdan vs demişsin. ne alaka? son mesajindada kendinle çelişmişsin biraz.

yani doğru cevap grafik kartindan dolayi olacakti. bu arada pekistirmek falan demissinde neyse daha fazla uzatmayayim, istersen forum kirlenmesin. sende konustukca batma. iyi akşamlar.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
full hd ile adreano 320 uyumsuzlugun dan kaynaklaniyor adreano 330 herhangi bir takilma söz konusu olmayacaktir ve bu sorun yazilimsal cözülmeyecek bir sorundur ,yazilim aygitini özelligini tanitir ,olmayan özelligi vermez ,mesela bende lg optimus g ile sannediyorum xperia z den daha basarili oyun performansi sunar ,islemci ayni grafik ayni cözünürlük düsük yani grafigin tam destekledigi cözünürlük

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman telefonun bi kusuru bu tavsiyeniz adreno 330 u beklemelimiyim yoksa ONE almalımıyım bu arada htc phablet filan sızdırılmış inş ondan adreno 330 kullanılırda alırız ya :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yok kardesim ondada adreno 320 kullanacak htc max diye geçiyor bir araştır istersen duyumlarıma göre adreno 320 kullanacak :)

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
adreno 320 gpuları full hd için yapılmadı yani xperia z ve htc one da kasma yapması normal...Bu gpu en iyi performansı hd ekranlarda veriyor...