Aykut Kocaman istifa etti!

Aykut Kocaman Bu Sefer İstifa Eder mi?

• İstifa Eder

Kullanılan: 29 47.5%
  • İstifa Etmez

Kullanılan: 32 52.5%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Yorum yapan arkadaşlar biraz daha dikkatli yorum yapin, Ortami germe den lütfen

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yine mi istifa,
yok istifa etmemiş başkanı kovmuş, yoksa istifa aykut için kesin çözüm değil, yine döner geri... :)
1369818341-azizyildirim.jpg

Kaynak:http://www.gazeteoku.com/frame.php?...t-kocamanin-istifasinda-sok-detay-163087.html
twitter da en iyiler:
Yetişkin bir aykut kocaman bir yılda ortalama 3 kez istifa edebilir ve her bir istifa ortalama 2 gün sürer,
Aykut Kocaman'ı serbest bırak. Dönerse senindir dönmezse kesin istifa etmiştir :D

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Konuyu okuyan 115 anket katılımı 32 :D Ankete yüklenin ordan tartışma çıkmaz hem :)

33 oldu ha gayret :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
etmez dedim de sağlam bir hoca istiyorum.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
konu hakkında son yorumum sağlam ve kesin olarak istifası kabul edilecek.
beterin beteri vardır diye korku gelmedi değil.

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Allahım senden 2 dileğim var yarabbim. 1-) Son nefesimde kelime-i şahadet getirmek, 2-) Aykut Kocaman'ın başımızdan def edilmesi.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
üşenmeden tek tek raporlayın arkadaşlar. Tüm forum kategorilerine göz atıyoruz. Fenerbahçe bölümünü sürekli takip etme şansımız yok.
@ByEGT ve @storm61 sürekli bir çıkar peşinde benden size öneri galatasaray konusundan çok fenerbahçe konusuna güldürücü yorum atıyorlar ve tabiki Biz alıştık die anket yapan @CardinaLe

borand

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aziz yıldırımdan acıklama onlar istifa etmedi.Ben kovdum... Naptın yiğen :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İstediğim konuya istediğim kadar mesaj yazarım. Varsa itirazın moderatöre yazacaksın. [MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION]

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İkili tartışmalara girmeyin dostlar. Bırakın mesajları silinenler aynı yüzsüzlüğe devam etsinler.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İstediğim konuya istediğim kadar mesaj yazarım. Varsa itirazın moderatöre yazacaksın. @Artvincenter
Her fenerbahçe konusunun altına imali gülüyodun mod'a yazabilirdim ama yazmadım neyin ne oldugunu bil diye yaptım. arkadan iş çevirmem çok rant yorum yazıyorsun rahatsız oluyorum. rahatsız ediyosun.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[h=2]Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, teknik direktör Aykut Kocaman ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.[/h]
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, teknik direktör Aykut Kocaman'ın itifa ettiği yönünde çıkan iddialara cevap verdi.
"RESMİ YAZISINI BEKLİYORUZ"
Kiğılı, yaptığı açıklamada, Kocaman'ın dün sözlü olarak istifa ettiğini belirterek, "Dün Kocaman sözlü olarak istifa etmiş. Bugün resmi yazısını bekliyoruz. Resmi istifa yazısı geldiği takdirde yönetim tarafından kabul edilecek" diye konuştu.
"YENİ HOCA ARAYIŞLARINA BAŞLAYACAĞIZ"
Kiğılı, Kocaman ile aralarında fikir ayrılığı olmadığını vurgulayarak, "Başkanla veya yönetimle şu ana kadar Kocaman'ın bir fikir ayrılığı herhangi bir şeyi yok. Kendisi ihtiyaç hissetmiş demek ki tek taraflı olarak istifa etmiş. Herhangi bir anlaşmazlık yok. İstifasını kabul edeceğiz. Yeni hoca arayışına başlıyoruz" şeklinde konuştu.
Kendisinin istifası yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak, "Bu iddialar doğru değil" diyen Kiğılı, yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım'ın istifası konusunda ise, "Zaten uzun zamandır yönetim kuruluna gelmiyordu. Onun istifası daha önceden geldi ve kabul edildi. Başka istifa söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Kaynak