HYuksel
Profesör
- Katılım
- 14 Mart 2008
- Mesajlar
- 1,016
- Reaksiyon puanı
- 22
- Puanları
- 218
- Yaş
- 47
Piyasada mevcut, dark evopad benzeri tabletler işe yarar mı? alıp kullanan varsa tecrübelerini aktarsın bizlere..
bende piranha düşünmüştüm ama benim için en önemlisi şarj süresi ve wifi çekim gücü.Kardeş öncelikle merhaba.Ben bir piranha tablet kullanıcısıyım.Önerilecek yanları var, önerilmeyecek yanları var.
Önerilecek yanları:
Oyunlar sorunsuz bir şekilde oynanıyor
Dokunmatiği güçlü
vs. vs.
Önerilmeyecek yanları:
Bir süre sonra şarjı çok çabuk bitiyor
Geç açılıyor
İnterneti iyi çekmeyebiliyor
bende piranha düşünmüştüm ama benim için en önemlisi şarj süresi ve wifi çekim gücü.
+mutlaka arka kamera
Üzerine braz değil en 4 kat daha koymak gerekiyor. Benim amacım belli Film, dizi vs izlerim, bir de gps olsun, internet sayfalarını açmada zorlanmasın, biraz da akıcı çalışsın başka bir beklentim yok.. bunu karşılar mı onu merak ediyorum..Yapmayın arkadaşlar gözünüzü sevim.Paranıza yazık.200 liraya tablet mi olur !? Onların hepsi çöp ! Paranızı çöpe atmayın.Üzerine biraz daha koyun düzgün birşey alın.Ya da gücünüz yetmiyorsa almayın.
Tamam ya soğudum iyice almıyorum, ya samsung ya da ipad mini alacağım.. katkıda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim..almayın hocam. şu an masanın üstünden 300 liralık bir tablet var, sinir hastası etmek için bire bir. sen isteyince değil, kendi keyfi isteyince açıyor uygulamaları yada sayfaları.
Tamam ya soğudum iyice almıyorum, ya samsung ya da ipad mini alacağım.. katkıda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim..