Note II Batarya Şarj Olmuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Abyss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cihazı alalı bir ay olmadı daha. İki gün önce şarja taktığımda cihazım ne pc den ne fişten şarj olmadı. Başka bir Note 2 bataryası bulup cihaza taktım ve şarj aldı tekrar kendi bataryamı taktığımda sorunu giderdim fakat bugün tekrar aynısı oldu. Cihaz yeni olduğundan servise vermek istemiyorum sorun neden kaynaklanıyor olabilir, sadece bataryayı versem servise değişim yapılır mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım banada aynısı olmuştu şarj olmuyordu cihazı tekrar son yazılımını yükle benimki böyle düzelişti.

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Bir ay dolmadan servise götürürsen cihaz değişimi yapıyorlar, yeni cihaz veriyorlar.

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cihazı bugün servise verdim ve soket yerini sadece değişeceklerini başka bişey yapamayacaklarını söylediler...

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
1 Aydan Önce Gelmez Tahminimce

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar benım bır problemım var note 2 kullanıyorum ve sarj cıhazını prıze takıyorum sarj oluyo gorunuyo buna ragmen telefonun sarj yuzzdesı dusuyo baska bır prızde sarj seviyesi yukseliyor anlamadım gıttı yardım edebılrmsınız ?

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cihazı alalı bir ay olmadı daha. İki gün önce şarja taktığımda cihazım ne pc den ne fişten şarj olmadı. Başka bir Note 2 bataryası bulup cihaza taktım ve şarj aldı tekrar kendi bataryamı taktığımda sorunu giderdim fakat bugün tekrar aynısı oldu. Cihaz yeni olduğundan servise vermek istemiyorum sorun neden kaynaklanıyor olabilir, sadece bataryayı versem servise değişim yapılır mı?
hocam benim s3'te de aynı sorun vardı çözüm bulamadım. Servise vereceğim. Sorun ya bataryadan ya da adaptörden olabilirmiş. Garanti belgesi-fatura-adaptör-telefonu getirin dediler.

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam aynı sorun benim s3'te de var. Servise götürücem. Garanti belgesi-şarj aleti-fatura-telefonu getirin dediler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim telefonu şarja takıyorum şarj olmuyo yeni bi şarj makinesi aldım olmadı napıcam sorun bataryada mı acil yardım eder misiniz :(