Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
o on dk kaç dk önceydi 

Haberler yeni başlıyordu saat 19:00 gibiydi herhaldeo on dk kaç dk önceydi![]()
uyumam gerekiyogözlerim kapanmıyo...[/QUOTE [MENTION=63117]friendly[/MENTION] Allah Bilir Dünden uyumamışsındır.
@friendly Allah Bilir Dünden uyumamışsındır.
Bu kadar uykusuzluk ALLAH Muhafaza başka Sağlık Sorunlarına yol açabilir.Hep derim gerçi uyku bendede çok yoktur ama sizinkisi daha bir başka.Kendinize dikkat edin Kardeşim.evet abi.halsizim yazıyı bile sanal klavyede yazıyorum.uyumak istiyorum. ilaç aldım gene kapanmıyor gözlerim.
Buradaki kısayollar nereye gitti? (Forum, yararlı linkler vs.)
![]()
Acil bir problemim var. bir pdf makale var elimde ve ortasında www.....com diye bir site filigranı var. kaldırmam lazım denedim yapamadım. bir yardım lütfen. pdf watermark remover diye bişey denedim olmadı.
Keyloger, dün bir çalışma yapmıştı forumda. Çalışma sonucunda butonlar gitti sanırım. Düzelecektir.![]()
hemen deniyorum
Yazık yol parasını denkleştiremedi herlade. Yatıyo kalkıyo yatıyo kalkıyo bir türlü hoop orda olamıyo...
Bana mıydı bu laf
Karşımızdaki bölük tutturmuş yatçaz kalkcaz yatçaz kalkcaz hooop ordayız diyor çocuklar gibiKomutanları garip
![]()
Evet sızıntı olmuş, düzelttiğimi düşünüyordum, demek ki düzelmemiş. tekrar elden geçireyim bir![]()
Sızıntıdan mızıntıdan bahsetmeyin yav.Sızıntı an itibari ile hala devam etmekte.![]()
Sızıntıdan mızıntıdan bahsetmeyin yav.
Hoplatmayın yeşilcileri.![]()
Anladım Fatih'im.Abi Faaliyet Akışı bölümünde mesaj yazılan konu isimleri gözükmüyor.
Üst mesajlarda resimle de bildirdim üstada.
Ben o tarafı çok kullandığım için her girişimde konu başlıklarını göremeyince garip oluyor.
Israrım ondandır.![]()
Tebrikler Dortmund.
Lewandowski penaltıyı kaçırmasa 2-1 idi.