Telefon tavsiye

cimbomasil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yeni bir telefon alacağım aşağı yukarı 1300 tl bütçem var.

s3, one s ve one x arasında kalmıştım sonra one s almaya karar verdim ancak araştırdım ki birçok sorunu var ve kullananlar pek mutlu değil.

siz ne tavsiye edersiniz? one x'e bütçemi çıkartabileceğimi düşünmüyorum açıkçası s3 hakkındaki görüşleriniz nelerdir onda da kullanılan malzeme kaliteli değil gibi eleştiriler okudum ne diyorsunuz?

cimbomasil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar birileri fikir versin lütfen.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş galaxy s3 ikisinide her testte tokatlamış ve kamera olarakta güncelleme olarakta daha iyi bir telefon ki bende almayı düşünüyorum
bu fiyata(1400e çıkarsın diye düşündüm) birde nexus 4 var onuda araştırabilirsin ama ben şu an biraz daha s3 e yakınım:)

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
şu an o paraya değecek telefon yok piyasada s4 ve xperia z pahalı ya biraz bekle yada s3 mini al bayağı bir zaman seni meşgul eder

cimbomasil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3ü 1.060 liraya buldum sıfır ve araştırdığım kadarıyla o paraya da değer tek endişem boyutları cebime sığmaz diye korkuyorum

clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3ü 1.060 liraya buldum sıfır ve araştırdığım kadarıyla o paraya da değer tek endişem boyutları cebime sığmaz diye korkuyorum

tek derdin boyut olsun :) note 2 kullanan bir arkadaşım cebinde taşıyor sanırım özel diktirdi ama olsun :biggrin: boyut olayına takılırsan biraz fazla uğraşırsın, malum artık 4buçuk 5 inç çoğu.. ki alınmaya değer olanlar da onlar :tt2:

RdhcK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg optimus 4xhd alabilirsin
Daha önce htc,motorola gibi değişik markaların akıllı telefonlarını kullanan bir arkadaşım aldı 1 aydır kullanıyor ve çok memnunum diyor.Özellikle ekranı çok keskin, telefonun optimus arayüzü telefonu kasmıyor ve performansı çok iyi. Lg bu telefona özel olarak telefonla birlikte ikinci bir yedek batarya, arka kapak koruması, ekran filmi, masaüstü şarj cihazı, 16 gb hafıza kartı, ekran kalemi gibi bir ektra hediye paketi veriyor.Bulabilirsen almanı tavsiye ederim.Yinede sen bilirsin.