Htc için kamera güncelleştirmeleri

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Arkadaşlar demin haberde gördüm ve beni çok sarmadı çünkü şöyle yazıyordu:"htc nin kamera güncelleşirmesi ile kamera daha iyi oldu" fln. Arkadaşlar bir kameranın daha iyi olması için donımsal özelliklerini değiştirmek gerekmiyiormu bir beni bilgilendirirmisiniz. ???

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
............

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yahu merak ettim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

:).

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öyle ahım şahım bir düzelme değildir zaten sonuçda bu donanımlar da yazılımlarla çalışıyor onlarda iyileştirme yapmışlardır.

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Fark yaratacak kadar olmasa da telefonun yazılımı ile elbetteki fotoğraf kalitesi iyileştirilebilir. Doanım arabanın kendisi ise yazılımda sürücüsüdür. Bazen yazılım donanımı verimli kullanacak şekilde yapılmaz, güncellemelerle iyileştirmeler yapılabilir.
Resmin gürültüsünü azaltan, ışık ve renk ayarlarını yapan algoritmanın iyileştirilmesi gibi yazılımsal güncellemeler etki yapabilir.

boxer39585

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeden kasıt kameranın açılış süresi falan. 3-4 mb' lık güncellemeden ne bekliyorsunuz

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ben htc one bekleyenlerdendim ama dayanamayip lg optimus g aldim :) ilerleyen zamanda satip htc one geci yaparim

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
HTC-One-camera-update.png
Yapılan güncelleme sonucu değişen bunlar. Gündüz çekimlerinde fotoğraflar güncelleme öncesi daha bulanık çıkıyorken şu an bu sorun düzeltildi.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Htc one ın kamerasını övüyorlardı bulanık halini övüyorlarmış demekki haha :D

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Htc one ın kamerasını övüyorlardı bulanık halini övüyorlarmış demekki haha :D

Düşün gerisi daha güncellemelerle ne hale gelecek.

Kamera yazılımı fark eder en basitinden CameraZOOM yükleyin Android cihazınıza fotoğrafların kalitesi artacaktır.

kocaman29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni güncellemeyle htc logosu menü tuşu olarak atanabiliyor ve power tuşu kullanılmadan parmağınızı geri tuşundan home tuşuna doğru kaydırdığınızda ekran açılıyor tam tersini yapıncada kapanıyor.. çok güzel olmuş :)

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bilen birisi sorumu cevaplarsa minnettar olurum...
bu zamana kadar akıllı telefon kullanmadıgım için bilmiyorum...
telefona güncelleştirme geldigince nasıl anlıyoruz ?
direk ekrana mı geliyor ? güncelleştirme var tarzı ? yada biz baska bir yerden indirmemiz arastırmamız mı lazım?
bunun dısında internet olması gerekiyor mu ? güncelleştirme için ? tsk ederim simdiden

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
gokhanathan03,
Fourmlardan takip edebilirsin.
Ya da telefonların içinde güncelleme bölümleri vardır, kablosuz ağlara bağlandıkça arada bir güncelleme programını telefondan başlatarak anlayabilirsin.