Artvincenter
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8

netlik http://fav.me/d62mtl1
1024 x 768 raul meireles wallpaper
Duygu dusunce elestırı yorumlaranıza acıgım iyi gunler...
eline sağlık ama çok karanlık olmuş
Ben Beğendim.Teşekkur ederım karanlık ronaldo içerikle resimlerden etkilendiğimden olabilir belki
bidaki çalışmaya farklı şeyler deneyeceğim iyi günler.Tekrar teşekkür ederim zamanını ayırıp fikir,düşüncenizi belirttiğiniz için.
Teşekkür ederim yorumunuz için aklıma geldi lakin farklı bir arkaplan(background) yapımı ve basit olacaktır diye düşündümFenerbahçe'nin renklerini daha çok yansıtabilirsin...
Ben Beğendim.
Ama biraz daha aydınlık olsa daha iyi olurmuş.
Çalışmalarının devamını bekliyoruz.
Geçen gün sizi Türkçe'nizden dolayı eleştirmiştik.
Bakıyorum onuda düzeltiyorsunuz yavaş yavaş.
Siz Yurt Dışındamısınız?
Sayfayı açınca tam meireles yerine duracell ayısı geldi, bende diyorum ne şirinmiş bu adam.
Güzel olmuş bu arada![]()
Ellerine sağlık gayet güzel geldi benim gözümedirek masa üstü yaptım
Ekranıma da çok çok yakıştı gerçekten...
![]()
Çok Teşekkür ederim moral oldu gerçekten.Ellerine sağlık gayet güzel geldi benim gözümedirek masa üstü yaptım
![]()
İnsanın işi gücü olmayınca böle oluyo![]()
İnsanın işi gücü olmayınca böle oluyo![]()
Çok Teşekkür ederim moral oldu gerçekten.
inşallah devamıda olcak.Tekrar teşekkür ederim zamanınızı ayırıp düşüncenizi belirttiginiz için resmi arkaplan yapıp resmi yüklemeniz için ayrı teşekkür ederim sağolun.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
insan işşiz olunca böyle oluo diosun ?
Senin işşiz deyip uğrastığımız resimin bir mesleği bir konumu pozisyonu var.
Grafik tasarım / grafiker amotör olabilirim.
Fenerbahçe oyuncusuna ait bir fotoğrafı düzenleyip yüklemem uğraştığımı gösterir
sırf galatasaraylı olup alaycı tavır takınmanız ise kişiliğinizi
iyi günler...
insan işşiz olunca böyle oluo diosun ?
Senin işşiz deyip uğrastığımız resimin bir mesleği bir konumu pozisyonu var.
Grafik tasarım / grafiker amotör olabilirim.
Fenerbahçe oyuncusuna ait bir fotoğrafı düzenleyip yüklemem uğraştığımı gösterir
sırf galatasaraylı olup alaycı tavır takınmanız ise kişiliğinizi
iyi günler...
kardeşim bi espri yaptım niye bu kadar alınıp tepki gösterdin? misal bana yap desen hayatta yapamam mesleğine ekmek yediğin işe veya fenerli olmana bi laf sölemedim bi yanlış anlaşılma oldu
bardağıda koymuş kenaraEllerine sağlık gayet güzel geldi benim gözümedirek masa üstü yaptım
![]()
Kusura bakma bende ani oluo bazen tepki boyutu tamam o zaman barış diyelim.
Bir dahaki oyuncu çalışması yaparsam galatasaraydan bir oyuncunun resmini yapmak isterim beğendiğin yardımcı olmak istediğin bir oyuncu var ise öncelik onun olsun.
Tabiki devam edeceğim yeni çalışmam yakındır teşekkür ederim desteğiniz için.Rica ederim kardeşim ne demek, sen böyle paylaşımlara devam et ben hepsini tek tek indirir masaüstü yapar görseller çekerim sanagerekirse duvara yansıtırım projektörle ayıp ediyorsun
İyi Çalışmalar.
bardağıda koymuş kenara![]()
![]()
Ya şimdi bizim takımda çok yıldız var hangisini seçsemben oyuncu değilde armaların arasına kendi fotoğrafımı görmeyi isterim. Bak bi tepki gösterdin zararlı çıktın başına iş aldın şimdi
![]()
Tabiki devam edeceğim yeni çalışmam yakındır teşekkür ederim desteğiniz için.
Sağolun projektörle yansıtıp çekerseniz herhalde tasarımda level atlarım.![]()
![]()
Ya şimdi bizim takımda çok yıldız var hangisini seçsemben oyuncu değilde armaların arasına kendi fotoğrafımı görmeyi isterim. Bak bi tepki gösterdin zararlı çıktın başına iş aldın şimdi
![]()
Vay vay yıldız takım karması bizim diorsunkardeşim kişisel çalışma yapmıyorum...
Kusuruma bakma çok önceden aldığım bir karar eğer ki bir futbolcu dersen yada bir takım onu yapabilirim![]()
Hemencecik dedim oda çıksınO kadar yolladılar sağolsunlar. O bardaktan su içip o bardaktan çay yudumluyorum
efehakan oldu mu şimdi? Armanın içerisine kendi resmin falan
zararlı çıktı bende isterim o zaman
Sen güzel bir FenerBahçe görseli hazırla, ayıp ediyorsun![]()
prensip meselesi diyosuno zaman Selçuk İnan
Takım oyuncu tasarımını yapabilirim zaten yapcam bana yol göstermiş olursunuz ama kişisel yapmıyorum malesef
Fenerbahçe tasarımı olcak inşallah kuyt u düşünüorum hayırlısı bakalım.
Verdiğiniz güzel tepkiler için teşekkür'ü bir borç bilirim.
Malesef normalde o konuda çok yardım sever biriydim. Fakat zamanında arkadaşlarımın bir teşekkür bile etmeyişinden.
Sonra kişisel çalışmaları bıraktım fazla profesyonel değilim. Belki ama insan üzülüyor,kırılyıor. Sizle bir alakası yok. Lütfen üzerinize Alınmayın...Selçuk inan güzel fikir 2.3 güne biter tahminim takipte kalmalısın bence çok güzel bir çalışma olucak![]()
![]()
takipteyim bekliyorumgün sorun değil bi ara bitince haberleşiriz. şimdiden çok teşekkür ederim
zamanını ayırıp fikir belirttigin için teşekkür ederim. daha yenileri gelcek suan alt yapı hazırlıgındayım inşallah bunun gibi bundan daha iyileri gelcekgerçekten harika bir duvarkağıdı çalışması olmuş bir fenerbahçeli ve meireles hayranı olarak çok hoşuma gitti ellerine sağlık kardeşim
Selçuk inan istiyoruz
Mesut, Bir ara Egemen Korkmaz çalışması da yaparsın artık![]()