No.1 wallpaper çizim(drawing)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar wallpaper serimize no.1 ile devam ediyoruz
bu wallpaper çizim teknigi ile yapılmış herhangi bir resim kullanılmamıştır
no_1_wallpaper_by_mesutruthless-d66n5s6.jpg

Netlik resmi indirme :Deviantart
Diğer çalışmalar için : Deviantart profil

Duygu dusunce elestırı yorumlaranıza acıgım iyi gunler... [MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi senin düşünceni de alabilirmiyim :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Teknik olarak bir yorum yapamam çünkü çizim-grafik konusunda uzman derecesinde bilgili değilim.
Diğer bakış açıma gelince ; ben sade ve düz içinde koyu renklerin hakim olduğu wallpaperleri tercih ediyorum.

Win 7 de Fractal Art By Cameron Bashaw temasındaki wallpaperler gibi...

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
abi resmin tonlarının olmadıgını kanaat getirdim ve tonlamalarını yenıden ayarladım
no_1_wallpaper_by_mesutruthless-d66nkth.jpg

Netlik :http://fav.me/d66nkth
Abi yeni hali nasıl :D [MENTION=63117]friendly[/MENTION]

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Diğeriyle hiçbir farkı yok.
(amatör bakış) :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi buda en son hali sence hangisi daha iyi :D
no_1_wallpaper_by_mesutruthless-d66o313.jpg

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Gene aynısı :)
Mevzuyu baltalamamak için ben daha fazla yorum yapmayacağım :P

ciz10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çizim tekniği ile yapılmış derken nasıl oluyor o teknik merak ettim. Bakarak mı çizdiniz yoksa orijinal resmin üzerine yeni bir layer açıp, resmin üzerinden giderek birebir kopya mı çektiniz?

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Çizim tekniği ile yapılmış derken nasıl oluyor o teknik merak ettim. Bakarak mı çizdiniz yoksa orijinal resmin üzerine yeni bir layer açıp, resmin üzerinden giderek birebir kopya mı çektiniz?
2 Teknik vardır ya tabletle çizersin tabletim yok resim üzerine çizim yukardakı çalışmalar demo ımg'ler asıl olanını bügün koycam netlik olayını begenmedıgımden :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
karanlık ve koyuluk çok geldi. pesimistce bişey. biraz renkli yapsan hoş olabilir. :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
karanlık ve koyuluk çok geldi. pesimistce bişey. biraz renkli yapsan hoş olabilir. :)
Abi dekora uygun olsun die yukarda lamba var lamba'nın oldugu yer ısık olur o bakış acısı ıle hareket ettım yoksa sade renklı yapmayı bende severım :D

Oqunes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Resmin arkasındaki dekora yapılan efektler çok güzel bence ama adamın gözünün altı,ağzın yanından giden çizgiler ve alın kırışıklıkları aşırı belli.Ben buradayım diye bağırıyor.Bendende amatör bir bakış açısı :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Abi dekora uygun olsun die yukarda lamba var lamba'nın oldugu yer ısık olur o bakış acısı ıle hareket ettım yoksa sade renklı yapmayı bende severım :D
şöyle kırmızı ya da kahverengi yerine başka bir renk koyuver :) bir de öyle bakalım.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
vay arkadaş daha 2 gün uğraşırım bu resimle ben :D :D sağolun abiler arkadaşlar abi dur bi deniyim :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

nkur9.jpg
BUDA başka versiyonu abi dedigin gibi kahve :D
http://fav.me/d66xqzd

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Montaj işleriyle uğraşan arkadaşların ton farkının ne kadar önemli oldugunu yukarda göstermeye çalıştım her zaman en iyisi için ilk önce kendin sevmen lazım sen sev sonra tanıt tasarımını.