Hangi telefonu almalıyım bir yardım.

deniz demir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar millet diyor iphone 4s ben diyorum nokia lumia ve kafamda samsung galaxy 3 s var sizce ne almalıyım xperia da düşünüyorum sizce ne almalıyım kafam çok karışık şimdiden teşekkürler .

fatih911907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Performans istiyorsan ve stabil bir kullanıcı isen iphone 4s veya 5 al. Lumia'nın hangi modelini düşünüyorsun bilemiyorum ama müzik konusunda geniş bir arşivim olsun diyorsan lumia kullan. Ama bence kesinlikle android bir cihaz tercih etmelisin. Dayanıklılık istiyorsan xperia, sarj konusu sıkıntı değil, net için kullanıyorum daha çok diyorsan s3 al derim.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Performans istiyorsan ve stabil bir kullanıcı isen iphone 4s veya 5 al.
müzik konusunda geniş bir arşivim olsun diyorsan lumia kullan.
Ama bence kesinlikle android bir cihaz tercih etmelisin.
Dayanıklılık istiyorsan xperia,
sarj konusu sıkıntı değil, net için kullanıyorum daha çok diyorsan s3 al derim.

Ha? :)

Dostum hangisini alman gerektiğini insanlar nereden bilsin. Herkesin kafasına göre üfürmesine yer açıyorsun şimdi. Bence 6600 almalısın, şaka da yapmıyorum.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Lumia alma lumia nın daha katetmesi gereken çok yol var sen ya iPhone 5 yada s3 al

-MÜNZEVİ-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence lumia al zaten sürekli güncelleme geliyo telefonu aldıktan 6 ay sonra bile güncellemelerle sıfır gibi olur (Bir tavsiye)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
lumia alma xperia al

agenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z diyorsan eğer Galaxy S4 derim sana. Ama o fiyat aralığında bir telefon istiyorsan S3 derim sana o fiyat aralığındaki Xpreia'lar gerçekten kötü. Sony kendini Xpreia Z'de buldu onlar Sony'nin yükseliş telefonları. Ama S3 Amiral Gemisi olarak çıktı

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Öncelikle bunların arasında s3'ü ele bi'.
Ben alacak olsam 4s seçerdim.

enver68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4s daha pratik emsallerinin en iyisi onu tercih etmelisin

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Biraz daha araştır özelliklerini kullanıcı yorumlarını falan,mağazadan bir bak,gör,hangisi hoşuna giderse onu al.Benim tercihim HTC'den yana olurdu ama bütçeni tam olarak bilmiyorum.

deniz demir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tesekkur ederim 4s almaya karar verdim yagrin gidip alacagim peki nerde ucuz olur media mark mi bimeks mi vatan mi gold mu sizce neresi ?