Note 2 Kullanımı İçin Tavsiyeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gurgula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gurgula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun süren araştırmalarım sonucunda bugün şans eseri bir Note 2 siparişi verdim. 2-3 güne elimde olur. İlk defa Android işlemcili bir telefon kullanacağım için tecrübesiz bir kullanıcı olacağım. Başlığı açmamda ki amaç tavsiye almaktır.Özellikle yapmamı/yapmamamı gerektiren şeyler nelerdir.Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ...

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Telefonun kullanıcısı olarak ve aktif bir android kullanıcısı olarak yapman gerekenler ile yapmaman gerekenleri listeyeyim
Telefonun pili çok uzun gidiyor ama bu demek değil ki bitmiyor
Gereksiz her şeyi kapat bu demek oluyor ki ayarlar menüsünde 2 gün geçir :D
Ek olarak cihaza root vs bunlara kalkışma
Task Killer programları indir ve ramini hep 1300 civarında tutmaya çalış
Telefona kalitesiz uygulamalar indirme çünkü bunlar reklam içeriyor
Telefonu hemen güncelle
Ekran filmi kullanma onun yerine flip cover alabilirsin mesela
Aklımda şimdilik bu kadarı var ;) kalanını sen kendin çözersin zaten takıldıklarını da sorarsın. Kesinlikle pişman olmayacağın bir telefon aldın ;) hayırlı olsun

Gurgula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun kullanıcısı olarak ve aktif bir android kullanıcısı olarak yapman gerekenler ile yapmaman gerekenleri listeyeyim
Telefonu hemen güncelle
Aklımda şimdilik bu kadarı var ;) kalanını sen kendin çözersin zaten takıldıklarını da sorarsın. Kesinlikle pişman olmayacağın bir telefon aldın ;) hayırlı olsun
Teşekkür ederim :) ilk çıktığı günden beri takibimde olan bir cihazdı. Fiyatı konusunda sabredip sonunda 1,200 Tl'ye Genpa garantili bir telefon bulabildim ve hemen siparişini verip beklemeye koyuldum :) Yukarıda sıraladığınız şeyleri hemen not alıyorum çok sağ olun :)

sincemcmv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
flip cover almıştım çok gereksiz kullanışsız telefon çaldığında açman , mesaj yazman çok zor bence alma,
onun dışına gözü kapalı alabilirsin ...

Goliath

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yere düşürmede naparsan yap
Ahahahaha :D Naptın sen ya :D

Telefonu hemen güncelle

Hocama katılıyorum yapman gerekenleri özetlemiş zaten

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1200'e bulduysan kaçırma hiç ben 2 hafta önce 1700'e aldım

Gurgula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum nereden buldun 1200 liraya genpa garantili??
Sahibinden.com'da sabah öylesine bakarken denk geldim ...GeT ile 11 adet satışa sunulmuştu ve ben baktığımda sayfa görüntülenme sayını 200 civarındaydı ve şuan baktığımda tüm ürünleri tükenmiş görüntülenme sayısı da bini geçmişti ... Fiyatı beni de çok şaşırttı arayıp konuştum alacaklarına karşılık ürünleri tedarikçi firma vermiş ... Sitede Get sistemi ile satışa konulmasaydı belkide almazdım ama ürünü inceleyip onay verdikten sora param sahibine iletileceği için daha rahat bir şekilde siparişini verdim ...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
donanım olarak flip cover ve kablosuz şarj kiti güzel oluyor tavsiye ederim.

yazılım olarak orjinal samsung yazılımı 1 gb üstü ram kullanıyor sürekli. samsung yazılımının kırpılmış hali olan android revolution hd rom daha iyi bir performans sunuyor.
en sağlam performansı ise aosp cm 10.1 sunuyor fakar elyazısı tanıma yok. fakat not almakta sıkıntı yaşamıyorsun memo ve papyrus ile snote'gibi not alabiliyorsun ve spen destekliler.

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok güzel makina sipariş etmişsin iyi günlerde kullan inş...

ayhankucuk28

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sahibinden.com'da sabah öylesine bakarken denk geldim ...GeT ile 11 adet satışa sunulmuştu ve ben baktığımda sayfa görüntülenme sayını 200 civarındaydı ve şuan baktığımda tüm ürünleri tükenmiş görüntülenme sayısı da bini geçmişti ... Fiyatı beni de çok şaşırttı arayıp konuştum alacaklarına karşılık ürünleri tedarikçi firma vermiş ... Sitede Get sistemi ile satışa konulmasaydı belkide almazdım ama ürünü inceleyip onay verdikten sora param sahibine iletileceği için daha rahat bir şekilde siparişini verdim ...

İyi güvenip sipariş vermişsin. İnşallah doğrudur. Ama ben 1200 liraya genpa garantili olacağına ihtimal bile vermiyorum.

Gurgula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi güvenip sipariş vermişsin. İnşallah doğrudur. Ama ben 1200 liraya genpa garantili olacağına ihtimal bile vermiyorum.
ürünü teslim aldığıma dair imzayı atmadan önce incelemesini yapıp onayı vereceğim aksi halde iade etme hakkım var ...

Gurgula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dün itibariyle note 2'yi kullanmaya başladım :)

nwalka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayırlı olsun gerçekten çok iyi fiyata almışsın o fiyata s2 anca alınıyor..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum media markt ten ınternet fiyatı ile 1300 tl ye aldım,iphone 4 s den note 2 ye geçiş yaptım hiç bi telefonu aratmadı bana note 2,çok çok artıları var ekran kalıtesı ve buyuklugu olağan üstü...alıcak arkadaşlara tavsiye ederim...