TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
l9y02.jpg

davetiye isteyenler örneğe uygun ekran görüntüsü koyarlarsa bir değerlendirme yapabilirim.

Detay için: http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/296138-webnickten-davetiyeler-2.html#post2780647

grdlsv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb. ben yaklaşık bir yıl önce bulaştım bu torrent işine. inan daha bir kb bile indirmedim bilgisayarıma ihtiyacım yok. ancak seedbox ile torrent siteleri arasında alıntı olduğunu belirterek(gerek olduğunda) paylaşım yapıyorum. genelde tüm türk torrent sitelerine üyeyim ve ancak en çok tt de aktifim. şartları sağlayamadığımın farkındayım ama bende şansımı denemek istedim tt capsinde 1.88 gb lik indirme görünüyor bu beni yalancı çıkarabilir ancak belirtmek isterim ki bu iş yerimde adresimi açık unuttuğum için bir arkadaşın indirmesi ile oldu. neyse lafı uzatmaya gerek yok capleri ekleyeyim.

grdlsv@gmail.com

TURKTORRENT
l93b1.png

l939p.png

sezgin91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde awesome-hd davetiyesi var karşılığında torrentleech davetiye arıyorum.

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
http://www.torrentleech.org/ iiçin bende elinde olan bir arkadaştan daveriye alabilirmiyim.Şimdiden teşekkür ediyorum.

ljhy0.png

ljhzp.png

Davetiye alsan nasıl upload yapmayı düşünüyorsun? Başlangıç sıfır Upload veriyor ve yeni torrentleri indirmek için 16 saat bekliyorsun.Bunları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim ben de aynı hatayı yapmıştım :D Tabi bağlantı hızıma güveniyordum lakin seedbox sız olmuyor

grdlsv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb. ben yaklaşık bir yıl önce bulaştım bu torrent işine. inan daha bir kb bile indirmedim bilgisayarıma ihtiyacım yok. ancak seedbox ile torrent siteleri arasında alıntı olduğunu belirterek(gerek olduğunda) paylaşım yapıyorum. genelde tüm türk torrent sitelerine üyeyim ve ancak en çok tt de aktifim. şartları sağlayamadığımın farkındayım ama bende şansımı denemek istedim tt capsinde 1.88 gb lik indirme görünüyor bu beni yalancı çıkarabilir ancak belirtmek isterim ki bu iş yerimde adresimi açık unuttuğum için bir arkadaşın indirmesi ile oldu. neyse lafı uzatmaya gerek yok capleri ekleyeyim.

grdlsv@gmail.com

TURKTORRENT
l93b1.png

l939p.png

ljvz7.png

bu şekilde kabul olur mu peki

sezgin91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde hd-torrents davetiyesi var , torrentleech karşılığı verebilirim.​

CRY_WOLF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Sanırım Zamunda'dan daha iyi referans olamaz. Daha önce TL hesabım da vardı fakat şifremi unuttuğumdan ve o zamanki e-posta adresime de erişemediğimden yalan oldu. 100 Mbit civarı sınırsız internet kullanıyorum (ODTÜ kampüsü). Araştırabilirsiniz 144.122 ip aralığı zaten ODTÜ'dür. İndirdikten sonra düzenli olarak seedde kalıyorum. Herhangi bir banlanma falan olmaz yani. Elinde davetiye olan varsa, crywolf1347@gmail.com'a yollarsanız çok makbule geçer. Karşılığında Arena-TR, Turktorrent, LeechTurk gibi yerli siteler için davetiye de atabilirim. Şimdiden teşekkürler.
ZGzcH6r.png

Ediz85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar,

bende torrentleech davetiyesi ariyorum, elimde ikitane IPT davetiyesi var, degismeye hazirim.

1gbit'lik SSD seedbox ile seed yapiyorum.

saygilar

Ketumi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben torrent işinde yeniyim birtek bi türk sitesinde üyeliğim var, işletim sitesi indirmem gerek, iyi bir işletim sistemi torrenti linki falan gönderebilir mişsiniz, lütfen çok ihtiyacım var işletim sistemine, yeni bilgisayar aldım, işletim sistemi sıkıntısı çekiyorum,

the.unforgiven@outlook.com

mail adresşm bu bu arada, teşekkürler şimdiden.

Bulstrap87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye alabilir miyim rica etsem?

lz3jm.png

Vip üyeyim bulundugum sitede adminlikte yaptım uzun süre ancak uzun süredir işlerden dolayı ugrasamıyorum ama tekrar vakit ayırmaya karar verdim siteye maddi manevi katkımda olur o yüzden davetiye istiyorum..

Bulstrap87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha yeni üye olduğum bir site yine vip oldum torrentleech davetiyesi istiyorum hertürlü destek olacak..
m0fk8.png

sansursuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
davetiye arıyorum. verebilicek arkadaş varsa; yazarsa buraya, ratio screenshotlarını özelden yollayabilirim teşekkürler..
not:seedbox kullanıyorum..