Galaxy S2 için Android Jelly Bean güncellemesi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gelecek yaa kesin samsung kendi açıkladı geleceğini bu ay yada nisanda gelecek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bu odın le nasıl güncelleme yapabilirim bana bir yardım etsen fazla bilmiyorum bu işleri

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba :)

Arkadaşım S2 kullanıyor ama Arabistan'dan gelme.Güncellemeleri nasıl alabilir?Açıkçası benim de pek bir bilgim yok yurtdışından gelmeler konusunda?

Sağolun şimdiden

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Valla bende anlamadım bu olay nasıl olucak kazakistana bile gelen güncelleme neden hala bize gelmedi bir yerde sorunmu var anlamadım ayrıca arabistandan alınan tahminen dil ve özellik ayarları oraya göre ayarlarsan günceller herhal.. bu konuda kesin bilgisi olan yokmu

vagojeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yok gelmiyor arkadaş Türkiye'ye ne ayak anlamadım...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Galaxy note s2 den sonra çıktığı halde Türkiye güncellemesini aldı dün, 10 gün içinde s2 de alır.

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
gelse de artık rahatlasak. zaten 4.2. 2 ancak seneye bu zamanlar gelir o zamana kadar tel sağlam kalırsa avunuruz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
artik ümidim kalmadi arkadaşlar gelmez bu jb. yazik bize 6 ay oldu geldi gelecek dedik hala bişey yok. kimsenin hakki yok bizi bekletmeye.

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bi hafta içerisinde s2 almayı düşünüyorum. nasıl bi telefon sizce.? biraz tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum mukemmel bir telefon bir senedir kullaniyorum daha tam olarak kesfedemedim:)yakinda jb geelecek ozamanda tadindan yenmeyecek:-)

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bi hafta içerisinde s2 almayı düşünüyorum. nasıl bi telefon sizce.? biraz tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim

kardeşim ben kullanıyorum mükemmel bir telefon adamlar gerçekten yapmış bende almadan önce terrettütde idim hatta s3 ile arasında kaldım ama s2 tercih ettim gayet memnunum bence al gözün arkada kalmaz asphalt 6-7 most wanted v.b oyunlarda sıkıntı olmadan oynuyorsun...

ha buarada şu güncelleme geldimi gelmedimi hala

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hala bir ses seda yok. Samsung Türkiye yeni sabır testi deniyor sanırım.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
sabır etmenin bi manası yok aslında ama neden bukadar geç geliyor bizim ayrıcalığımız nedir? samsung kullanmayalımmı yani

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ben kendi adıma telefonun garantisi devam ettikçe standart yollardan yüklemeyi tercih ediyorum. Odin ile uğraşacaksam telefonun garantisi, teknik desteği ne için var?

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben kendi adıma telefonun garantisi devam ettikçe standart yollardan yüklemeyi tercih ediyorum. Odin ile uğraşacaksam telefonun garantisi, teknik desteği ne için var?

aynen öle kardeşim odinle yükleyen çok ama bende tavsiye etmiyorum ama samsung bu konuda neden yavaş neden hala gelmedi anlamadım ?

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
neden mi çok açık türkiye güncellemesi gelmedi ve bunu yüklemek için.servise versen yüklemiyolar ki servise gidip gelip telefonu beklemektense internetten indirmeyi saymazsan yedekleme işlemleri ile birlikte 10 dakikanı alır en fazla.samsung un kendi romunu yüklersende garanti dışı kalmıyor zaten.aylarca bu güzelim güncellemeyi beklemeye deymez 4.0.3 ile arasında uçurum var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Odinle ispanya romunu kurdum, sorunsuz çalışıyor ve 4.0.4 le arasında çoook fark var. Tavsiyee ederim, garanti dışıda kalmaz, ne de olsa orjinal rom, Tr si geldiğinde yüklersiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonum galaxy s2 odin ile nasıl jellybean yüklerim. Şimdiki 4.0.3 ve memnun değilim. root atmak istemiyorum rootsuz jellybean yükleyebilirmiyi. lütfen biri yardım edebilirmi bide link verirse süper olur:=)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nisan ayındayız hala gelmedi. 5 aydır jelly bean güncellemesini bekliyorum. Var mı güncelleme alan?

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Samsung Türkiye bize bugün 1 Nisan şakası yaparsa şaşırmam. Gün içinde yayınlayıp sonra şaka yaptık yıl sonunu bekleyin der :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yemişim nisan 1 i adamlar 1 yıldır şaka yapıyo :D Çıktı çıkacak diye bekle bekle sımdı turkıye surumu bekle arkadaslar o degılde yenı rom kies'le guncelledıgımızde telefondakı uygulamalar resımler muzıkler vs gıdıyormu veya odınle kursak orjınal rom gıdıyormu bılgıler ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar,

Galaxy s2 kullanıyorum, İki gündür telefonumda güncelleme olduğunu söyleyip 21 Mb lık dosya indiriyor fakat kurlum yapmıyor,

Not: Bende 4,1,2 İspanya room u mevcut..

türkiye romu yayınlandıysa nerden indirebiliriz odinile atayım :)

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar nisan 1 geldi 2 dedi. bu samsun galakxy s2 güncelemesi ne durumda bilen varmı ? güncelleme geldimi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende galaxy s2 kullanıcısıyım telefonum root falan yapmadım fakat telefonun yazılım güncelleştirme kısmından güncelleme yaptım ve şuan jelly bean 4.1.2 kullanıyorum.! Hemde 1 aydır bu sürümde kullanıyorum telefonunu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum sen suan yurt dısındamısın yoksa turkıyedemısın ?

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
abi bişey sölimmi ? bence bu sene ne güncelleme gelir nede başka bişey varya sırf bu yüzden samsungtan soğuyacağım.