HTC One?

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. Sizlere birkaç sorum olacaktı. HTC'nin yeni telefonu One ne zaman Türkiye'ye gelecek, bu konuda bilgisi olan var mı? HTC One ile birlikte sizce Beats kulaklık almak mantıklı mıdır? Son olarak cihazın 32 gb ve 64 gb olarak iki farklı versiyonu var. Diğer modellerde olduğu gibi 64 gblık model de piyasaya biraz geç girer diye düşünüyorum. 32 gb, telefonu bilgisayar yerine kullanan birisi için yeterli midir? Yoksa 64 gblık versiyonu mu beklemeliyiz? Düşüncelerinizi bekliyorum. :rolleyes:

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
içinde kulaklık cikmıyormu ki ? benimde kafama takılan sorulardan biriydi aslında bu... bilgili birisi cevaplarsa minnettar kalırım...

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Htc kullanacak bi tüketici BEATS AUDIO kulaklık almalı şart diye düşünüyorum , Ama fiyatı pahalı bildigim kadarıyla Htc kutu içeriği olarak verıyordu , Bir aralar kaldırmıştı kulaklık vermeyi son durum ne bende merak ettim , Birde Beats audıo Htc yemı özel yoksa Her telfonda kullanılabilirmi

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
youtube da unboxing videosu var içinden beats kulaklık çıkıyor. alimmümyüum gövde olduğu için üretimi biraz daha meşakatli o nisan başında çıkıcaktı ama bir 15 gün felan sarkıcak nisan sonlarına doğru türkiyede olucak dostum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Htc kullanacak bi tüketici BEATS AUDIO kulaklık almalı şart diye düşünüyorum , Ama fiyatı pahalı bildigim kadarıyla Htc kutu içeriği olarak verıyordu , Bir aralar kaldırmıştı kulaklık vermeyi son durum ne bende merak ettim , Birde Beats audıo Htc yemı özel yoksa Her telfonda kullanılabilirmi

kullanılır ama en verim alabiliceğin telefon htc

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
youtube da unboxing videosu var içinden beats kulaklık çıkıyor. alimmümyüum gövde olduğu için üretimi biraz daha meşakatli o nisan başında çıkıcaktı ama bir 15 gün felan sarkıcak nisan sonlarına doğru türkiyede olucak dostum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kullanılır ama en verim alabiliceğin telefon htc
İlk reklamını izlemiştim Dr.Dre (hiphopçu) yapmıştı o kulaklıgı Çok hoşuma gitmişti :) Özel bi hayranlıgım var o kulaklıga almayı düşünüyorum galaxy s4 te verim alabilirmiyim? veya nokıa lumıa 920

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
​bu kulaklıgın tipi nasıl acaba ? resim paylasırmısınız ?

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
​bu kulaklıgın tipi nasıl acaba ? resim paylasırmısınız ?
l724d.png

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Beats değil bu, aynı videoyu ben de izledim. Adam "Kulaklığı Beats sandım ama değilmiş" diyor. Zaten meşhur "b"si de yok yanında :)

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beats değil bu, aynı videoyu ben de izledim. Adam "Kulaklığı Beats sandım ama değilmiş" diyor. Zaten meşhur "b"si de yok yanında :)

yokmudur orjinal beats resmi :D merak ettigim su büyük olanlardan mı ? insallah öyle degildir... david guetta gibi olmak istemiyorum :D

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
yokmudur orjinal beats resmi :D merak ettigim su büyük olanlardan mı ? insallah öyle degildir... david guetta gibi olmak istemiyorum :D
Yok hocam kulak içi normal bir kulaklık. Belki Beats'in parmağı vardır biraz ama direk Beats ürünü değil. Ben gördüğümde en çok bu fotoğrafta heyecanlanmıştım.
BEiRo0hCQAA0tp-.jpg

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beats kulaklıgı kutudan çıkmıyor ama telefonda Özel beats ses çipi var bir beats in ear kulaklık alırsan hayat boyu memnun kalırsın...

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
benim bildiğim siyah üzerine füme soluk b logosu demekki yanlış gördüm hd izleyemiyorum netim yavaş :D

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
demek içinden cıkmıyor ... bu kötü oldu :D simdi birde bu kulaklıgı arayıp bulmak var :D

D&R vs yerlerde var ama neden içinden çıkan kulaklıgı kullanmıyorsun Beats Auido ses çipi sayesinde çok ust seviye bir ses verecegıne emınım kutusundan cıkan kulaklıgın yanı bunu sakın telefonun bir - si olarak görme

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
D&R vs yerlerde var ama neden içinden çıkan kulaklıgı kullanmıyorsun Beats Auido ses çipi sayesinde çok ust seviye bir ses verecegıne emınım kutusundan cıkan kulaklıgın yanı bunu sakın telefonun bir - si olarak görme

içinden cıkan kulaklıgın kötü olacagını düsünmüstüm... eger bahsettiginiz kulaklık , diger kulaklık kadar iyiyse almama gerek yok zaten :)

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
içinden cıkan kulaklıgın kötü olacagını düsünmüstüm... eger bahsettiginiz kulaklık , diger kulaklık kadar iyiyse almama gerek yok zaten :)

Sesi ortalama Galaxy Note 2 den cıkan kulaklıkla aynıdır fakat telefonda özel ses çipi oldugu için cok daha iyi performans alırsınız yetmez ise farklı bir kulaklık düşünebilirsiniz.

Ben kulaklık alacak olsam ki alıcam Giderim Bose İME2i Alırım müzik zevkimi yaşarım Beats ın kulaklıkları güzel ama birazda adını satıyor.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. En geç nisan sonunda raflardaki yerini alır umarım. :) Peki hafıza konusunda ne düşünüyorsunuz? Uygulama listemde 10-15 Gameloft oyunu var, video ve fotoğraflara yer kalır mı diye merak ediyorum. 32 gb yeterli midir? :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
şu beats kulaklıkları fazla abartıyorlar hani kullanmasak amenna :D cihazın içinden çıkan kulak oldukça başarılıymış beats değil burası kesin telefonda nisan sonu gibi çıkıyor :)

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şu beats kulaklıkları fazla abartıyorlar hani kullanmasak amenna :D cihazın içinden çıkan kulak oldukça başarılıymış beats değil burası kesin telefonda nisan sonu gibi çıkıyor :)

içinden cıkan beats degilmi ya :D herkes bi beats cıkacak diyor :D sonra cıkmayacak falan.. kafam karıstı :)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Beats çıkmıyor, ses çipi Beats telefonun. [MENTION=336359]seyhmus21[/MENTION] in attığı videoda stereo hoparlörler için "We're in Times Square and you can hear the music" ultrapiksel kamera içinse "This Camera is crazy" diyorlar. Bu iki cümle hoşuma gitti :)

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beats kulaklıkları ön sipariş verenler everildi oda fiyat farkıyla yani ayrı bir paket olarak satıldı :)

anlamadıgım nasıl ön siparis verdiler ? ? telefonun tam fiyatı belli degil ki , üstüne fiyat olarak ekledilersede bu kulaklık hiç bir yerde bulunmuyor mu ki :D :) ben su an Sony kulaklık kullanıyorum... 50 tl ye almıstm... gayet de memnunum... içinden cıkan kulaklık kötü bile olsa ( zannetmiyorumda ) sanırım ++ bir kulaklıga ihtiyac duymam :D degilmi

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
anlamadıgım nasıl ön siparis verdiler ? ? telefonun tam fiyatı belli degil ki , üstüne fiyat olarak ekledilersede bu kulaklık hiç bir yerde bulunmuyor mu ki :D :) ben su an Sony kulaklık kullanıyorum... 50 tl ye almıstm... gayet de memnunum... içinden cıkan kulaklık kötü bile olsa ( zannetmiyorumda ) sanırım ++ bir kulaklıga ihtiyac duymam :D degilmi

almanya da dediğim bu ön sipariş muhabbeti sayılı olarak verildi.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1. HTC artık özel bazı kutular dışında beats kulaklık vermiyor.
2. Beats her telefonda çalışır, her telefonda da aynı verimi alırsınız. Bir telefonda diğerinden iyi ses veriyorsa, telefonun ses çıkışı iyi olduğu içindir. Mesela iPhone 4S'te, HTC HD2'den daha iyi ses alırsınız kulaklığınız beats de olsa burger king de olsa.
3. ben de beats kulaklık kullanıyorum, ayrı mesele. ama öyle en iyi kulaklık vooo aşmış kulaklık falan asla değil. hele parasını, asla haketmiyor.

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kutudan Beats kulaklık çıkmıyor ama denildiğine göre kutudan çıkan kulaklık başka bir kulaklık almaya gerek olmayacak kadar iyiymiş :laugh:

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1. HTC artık özel bazı kutular dışında beats kulaklık vermiyor.
2. Beats her telefonda çalışır, her telefonda da aynı verimi alırsınız. Bir telefonda diğerinden iyi ses veriyorsa, telefonun ses çıkışı iyi olduğu içindir. Mesela iPhone 4S'te, HTC HD2'den daha iyi ses alırsınız kulaklığınız beats de olsa burger king de olsa.
3. ben de beats kulaklık kullanıyorum, ayrı mesele. ama öyle en iyi kulaklık vooo aşmış kulaklık falan asla değil. hele parasını, asla haketmiyor.

Sanırım HTC ONE X de kullanıyorsunuz beats kulaklıgı One X iniz var diye hatırlıyorum.

O kulaklıklardan tam performansı almak için 2 şey yapmanız lazım.

1)AMFİ İle Çalıştırmak.(HTC ONE,ONE X PLUS,8X Modellerinde dahili AMFİ var)
2)320 KBS Müzik dinlemeniz lazım buda genelde parayla satın alınıyor veya Alanlar internete Upload ediyor onları bulmak lazım MP3 Lerin ses kalitesi belli zaten.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sanırım HTC ONE X de kullanıyorsunuz beats kulaklıgı One X iniz var diye hatırlıyorum.

O kulaklıklardan tam performansı almak için 2 şey yapmanız lazım.

1)AMFİ İle Çalıştırmak.(HTC ONE,ONE X PLUS,8X Modellerinde dahili AMFİ var)
2)320 KBS Müzik dinlemeniz lazım buda genelde parayla satın alınıyor veya Alanlar internete Upload ediyor onları bulmak lazım MP3 Lerin ses kalitesi belli zaten.

One X kullanıyordum, Beats kulaklığım duruyor. iPhone4 kullanıyorum şu an, ama sanırım daha Beats ile müzik dinlemedim telefondan.
Amfi ile çalıştırma gibi bir gereklilik yok, nereden çıktı. Yüksek ohm ile çalışan kulaklıkarda güçlü çıkış lazımdır o kadar, amfi falan filan alakası yok.
320kbps konusuna kısmen katılırım, ama o hemen her kulaklık ile geçerli. Özellikle Beats ile ilgisi yok ki zaten Beats çok temiz çok kaliteli ses veren bir kulaklık değil, o nedenle çok kaliteli kaynaklar aramanın da anlamı yok. Asla bir Sennheiser'in falan ayarında ses alamazsınız Beats'ten. Bunu kullanan ve araştıran biri olarak söylüyorum ben, insanlar Beats'i en şahane kulaklık falan zannediyor.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Geçtiğimiz cumartesi üç kişi kulaklıklarımızı test ettik arkadaş ortamında. Test için 2 cihaz kullandık biri benim emektar olmuş Sony müzik çalar diğeri de HTC Butterfly. Butterfly'ın kulaklık çıkışı benim cihazdan güçlüymüş. :) Deneklerimizden biri iBeats, biri Creative EP-630 sonuncusu da Pioneer SE MJ 521. Baktığınız zaman tabi Pioneer headphone sınıfına giriyor pek adil olmayabilir. Kesinlikle abartılı bir fark yoktu üçü arasında. Fiyatına da bakınca EP-630 ya da SE MJ 521 almak çok daha mantıklı.

kayhankaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC ONE eğer bir aksilik olmazsa Nisan sonu satışa çıkıyor.
Sanırım 2013 e damgasını vuracak kadar iddialı bir telefon sabırsızlıkla bekliyorum.