Ekran Kartım Yandı mı?

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar uzun zamandır bilgisayarımla ilgili sorun yaşamıyordum. Ancak bugün Battlefield 2 oynarken (uzun süredir sıkıntısız oynadım) ekranda siyah noktalar belirdi. Daha sonra ekran karardı. Birkaç programlar ekran kartımı görüp görmediğine baktım. CCC ekran kartımın 0 derece (!) olduğunu söylüyor. Ne yapmalıyım?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yardım??

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Büyük ihtimal yanmış gibi görünüyor. Eğer başka bir monitöre bağlama fırsatınız varsa bağlarsanız ekran kartının tam olarak yanıp yanmadığını karar verebiliriz. Ancak şunu anlamadım ekran karardı ise programla ekran kartını görüp görmediğini nasıl baktınız?

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimal yanmış gibi görünüyor. Eğer başka bir monitöre bağlama fırsatınız varsa bağlarsanız ekran kartının tam olarak yanıp yanmadığını karar verebiliriz. Ancak şunu anlamadım ekran karardı ise programla ekran kartını görüp görmediğini nasıl baktınız?

Şu şekil oldu. Benim bilgisayarı redetledikten sonra pc baya baya çalıştı. Ama Onboard olduğu için görüntü baya kalitesiz.

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Şu şekil oldu. Benim bilgisayarı redetledikten sonra pc baya baya çalıştı. Ama Onboard olduğu için görüntü baya kalitesiz.
Benim bildiğim ekran kartı yandığı zaman ekrana hiç görüntü gelmemesi lazım. Ama sizin bilgisayarınıza kalitesizde olsa bir görüntü gelmiş. Eğer bilgisayardan anlıyorsanız ekran kartını çıkarıp tekrar takarsanız belki sorun çözülebilir.

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim bildiğim ekran kartı yandığı zaman ekrana hiç görüntü gelmemesi lazım. Ama sizin bilgisayarınıza kalitesizde olsa bir görüntü gelmiş. Eğer bilgisayardan anlıyorsanız ekran kartını çıkarıp tekrar takarsanız belki sorun çözülebilir.

Pek anlamam ama teşekkürler.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Aynen, arkadaşın da dediği gibi başka bi' monitörde de dene.

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen, arkadaşın da dediği gibi başka bi' monitörde de dene.

Arkadaşlar sağolun. Yanmamış. Yani oyun açıyor pc. Ama ekran git gel yapıyor saniyelik bir biçimde. Ayrıca oyun açıyorum. 20-30 dk sonra ekranda noktalar belirip kapanıyor.

berkaysavci

Super Сasual Dating - Genuine Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Büyük ihtimal yanmış. Ekran kartın galiba çok ısındı zorladıysan. Geçmiş Olsun.

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşım anlamadım galiba. Ben oyunu açıyorum. Sadace belli bir süre sonra kapanıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşım anlamadın galiba. Ben oyunu açıyorum. Sadace belli bir süre sonra kapanıyor.

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır. Gayet normal görüntü var. Oyun falan da açıyor. Sadece anlık gidip geliyor. Ve uzun süre oynayamıyorum.

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hayır. Gayet normal görüntü var. Oyun falan da açıyor. Sadece anlık gidip geliyor. Ve uzun süre oynayamıyorum.
O zaman pc'yi yormayacaksın...

Ekran kartını zorlayacak oyunları açma. Anlattığına göre Ekran kartı yanmamış (Bence) fakat daha zorlarsan yanabilir.

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Ekran kartının fanı bozulmuş olabilir ve fazla ısındıgı zaman kendılıgınden kapanabilir.yada üstüdeki bazı diyotlar yanmıştır nebilim aga büssürü ihtimal var :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir şey sorucam benimde ekran kartı yok. yandığı için çıkardım fiyatlarını sormaya uşeniyorum :D bilen biri varmı? :)))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aga yok saçmalama yansa bırak oyunu açmayı ekran hiç gelmez bilgisayar bölümnde okyrm sorun sadece bilgisayarn fazla açık kalması eğer bu kapanma hıznanrsa yani fazlalaşrsa içini aç bi saç kurutma makinasıyla yada süpürgeyle içine temiz sil soğutucunun oraları velan temiz sil olmazsa bi bilgisayrcya qötür o bakar anlat derdni ama bnce yanma falan yok battlefield benm bildiğime qöre ağır oyun senn bilgisyarının ram ı ekran kartı harddski felan ne kadar sölermsn?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim bilgisayar açılıyor 15-20 saniye sonra mesela oyuna girmeye çalışıyorum sonra bir hata veriyor ve kendi kendini kapatıyor