UE40EH603 Ekranda Kararma Problemi

gulasor611

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olsun lutfen daha 3 ay once teknosadan samsung UE40EH603 model tv aldım ama gecen gun kucuk kızım elini suya batırıp ekrana sürmüş ve ekran karardı servisi aradım garantı dısı dediler tamırcılere soyledım 1000 tl masraf olur dediler sizce ne yapmalıyım bu halde satılırmı satılsa ne kadar yapa

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
merhaba arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olsun lutfen daha 3 ay once teknosadan samsung UE40EH603 model tv aldım ama gecen gun kucuk kızım elini suya batırıp ekrana sürmüş ve ekran karardı servisi aradım garantı dısı dediler tamırcılere soyledım 1000 tl masraf olur dediler sizce ne yapmalıyım bu halde satılırmı satılsa ne kadar yapa

eğer ekran bozuldu ise baya bi masrafı çıkar. ki öyle olmuş gibi :/
yeni bir tv bakmaya başlasanız iyi olur.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
belki saç kurutma makinasıyla alt taraftan üfleseniz bir şeyler olur

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
1000 tl masraf çıkardı ise hiç yaptırmaya gerek yok, yeni tv almak daha mantıklı. Geçmiş olsun.

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
boş ver keyfine bak olan olmuş yeni televizyon al bence

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Televizyon çocugun uzanabileceği bir bölgede nasıl oluyor onu anlamadım mesela benım evimdeki tv monte edilmiş halde LCD EKRAN yeni Model tvleri Masa üstüne koymak yanlış zannedıyorum öyle bi durum var kızınız dokunabildigine göre

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Televizyon çocugun uzanabileceği bir bölgede nasıl oluyor onu anlamadım mesela benım evimdeki tv monte edilmiş halde LCD EKRAN yeni Model tvleri Masa üstüne koymak yanlış zannedıyorum öyle bi durum var kızınız dokunabildigine göre

Televizyon ünitesinde olabilir. Masaüstüne koymak aslında devrilme riski her zaman vardır. Özellikle evde küçük bir çocuk varsa o risk daha da artar. Ancak bana göre televizyonu tv ünitesinde izlemek daha güzel geliyor.

gulasor611

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çope atarız artık ne yapalım teşekurler

zeynepela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar cihazınızın paneli bozulmuştur bence masraf etmenize gerek yok yeni bir cihaz almanız sizin için daha mantıklı olur cihazınızı satmayı düşünürseniz bu siteye bir bakın derim www.samsungplazmaservisi.com