mehmetslz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Teşekkürler , Davetiye gönderilen adres: senoglusenol@gmail.comMerhaba,
Arkadaşlar banada bir davetiye gönderirmisiniz.
Teşekkürler.
senoglusenol@gmail.com
Hala bulamadım.
yardımların için sagolasın arena tr davettiyelerinden birisini alabilirmiyim simdiden cok sagolasın omerkoc10@hotmail.comhttp://hdturk.org/
yeni açılmış torrent sitesi bugün bir dosyayı arena tr'de bulamayınca google'la ararken denk geldim. üye alımı açık. üye olduktan sonra 5 adet davetiye ve 10 gb upload veriyor. arena tr davetiyesi alamayan arkadaşlar buraya üye olabilirler. bu arada 3 adet arena tr davetiyem var. Gerçekten ihtiyacı olan ve upload yapacak olanlar varsa verebilirim.
yardımların için sagolasın arena tr davettiyelerinden birisini alabilirmiyim simdiden cok sagolasın omerkoc10@hotmail.com
3 aydır bir kere davetiye gönderen oldu ondada 2 gün internet olmayan dağın başındaydım bir davetiye gönderen olsa da şu arena ya dahil olsak çok iyi olacak.Şimdiden teşekkürler.baymore38@hotmail.com
davetiye gönderildi 2 gün içinde üye olman gerekiyor, yoksa davetiye geçersiz olur ona göre
- - - Mesaj Güncellendi - - -
zamanında birine davetiye göndermiştim, üye olmadığını görünce davetiye 2 gün içinde geçerliliğini kaybedeceğinden başkasına vermiştim o sen olabilirsinneyse bir kez daha gönderiyorum, şimdi üye olabilirsin umarım
![]()