kapataçdüzelir
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
banada yollayın bizim şirkette çok büyük buranın adresini veriyim uluslarıarası bi şirket yani yurtdışında da havamız olur 

Sanki ben bir şey mi dedim?Çayı kahveyi de bardak kendi yapsın istersen..![]()
ofiste meraklı çok, geldiğinde haberim yokmuş gibi davranıcam. bu neymiş ya, aa forumdan göndermişler, iyi bari dursun masamızın bir kenarında. halbu ki burada ne çingenelik yaptık![]()
Dikkat et müdür bardagina el koymasin![]()
[MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] şuan kimden ne koparsam ruh haliyeti içinde@by_slmz ben gayet iyi bakarım bardağa merak etme, öyle ya da böyle o bardak benim olacak![]()
Faydalı oldum zzaten onda yana gnlün rahat olsunda evde yoksa bende sdn bardağımla gelirim özel yaptırırım ayık ol sen@by_slmz şuan kimden ne koparsam ruh haliyeti içindeAli aman siteye faydalı olmayı düşünme
sana evimde bile bardak yok bundan sonra
![]()
Sana pet bardaklardan yolluyoruz o zaman.![]()
Logoyu ve bir bardak götür bir baskıcıya logoyu bassınlar bardağın üzerine.Üzerinde SDN yazsın onada razıyım hocam![]()
İnan bende eve geldiğimde çaktım davayı@by_slmz sen nasıl bir arkadaşsın.Ben adresi yazarken beni izledin il ve ilçeyi yazmayı unutmuşum söylemedin bana ha![]()
Yurtdışına da gönderiliyormuş hocam.![]()
Bi kargo takip numarası veriliyor mu acaba?![]()
Bi kargo takip numarası veriliyor mu acaba?![]()
Sana pet bardaklardan yolluyoruz o zaman.![]()
alia önce benim bardağı yolla![]()
Ön sipariş için hattıma 100 lira yüklemen lazım.
Ahahaha
Formu doldurduğunuzda daha bardaklar hazırlanıp kargoya bile verilmemişti. O yüzden acele etmeyin yahu.![]()