Bu oyunun adını biliyor musunuz?

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Beyler oyunu hemen anlatiyim oyunda 2 boyutlu arabalar var kuşbakışı yarışa bakıyorsunuz virajlara dönerken yere düşüyor geri başlıyor
birçok yarış pistleri var bildiğin yarış oyunu ama yukarıdan bakıyorsun baya sempatik geldi bana :)
bu tip bir oyundu ama adını unuttum arkadaşa soracam ama malumunuz okullar tatil tatil biteneçe çatlarım yardımcı olun ( bize 24 gün tatil biraz avantajlıyım :)

4fernandes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
motor race olabilir bi ara arkadaşla oynamıştım sinirden bilgisayarı kıracaktım. çok sinir edici bişey.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bende çok seviyorum bu tarz yarışları :) [MENTION=325133]hasanistan44[/MENTION]

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bende çok seviyorum bu tarz yarışları :) [MENTION=325133]hasanistan44[/MENTION]

Evet gerçekten oyun beni esir aldı diyebilirim :)

bunun hani hayırseverler için olanı var onu benimle kim paylaşabilir birkaç kez indirdim ama çalışmadı sağlamından bir apk olsa fena olmaz yani :D

Adını biliyorsan senin için kapsamlı bir araştırma yaparım :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
İyi de hayırseverlerin oyunu nasıl oluyor Online anlamında mı söyledin yoksa farklı mı
hocam gece gece kafamı karıştırdın :)
bu oyun şimdi ücretli ya hani bunun cracklisi olur falan hayrına bana göndermek isteyen arkadaşlar olur veya bu tarz crack işleriyle uğraşan hayırseverler vardır bizi masraftan kurtarır o şekilde anlatabildim umarım :)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu oyun şimdi ücretli ya hani bunun cracklisi olur falan hayrına bana göndermek isteyen arkadaşlar olur veya bu tarz crack işleriyle uğraşan hayırseverler vardır bizi masraftan kurtarır o şekilde anlatabildim umarım :)

Sana söyle söyleyeyim daha açıklayıcı olamazdin :)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
karşılıklı olarak hayrımızı icra ettik sen cezadan sıyrıldın ben oyuna kavuştum çok teşekkürler :)

Çalıştı mı? Eğer calistiysa ne mutlu bana
sağolsun modumuz beni bir daha olmaması kaydıyla uyardı :)