- Reaksiyon puanı
- 31
Mümkünse biri yazıyı çevirebilirmi arkadaşlar özetle ne demek istiyor..?![]()
Tabletteyim ekleyemedim resmi ama şuna bi bakın bu yorumu kim yaptı ya![]()
Mümkünse biri yazıyı çevirebilirmi arkadaşlar özetle ne demek istiyor..?![]()
Tabletteyim ekleyemedim resmi ama şuna bi bakın bu yorumu kim yaptı ya![]()
Mümkünse biri yazıyı çevirebilirmi arkadaşlar özetle ne demek istiyor..?
Bu kadar'da kısa özet olmazki ama biraz daha detay lütfenFilm için "çöp" demiş.![]()
ezgi mola'ya üzüldüm şimdi
çok hoş bi kadın![]()
Ben How i Met tarzı mizah üzerine oturtulmuş dizilerde de bel altına rastlıyorum. Ne yazık ki bu dünya çapında bir salgın.Aslında böyle filmler bazı kesimlerin mizah anlayışı. Bana göre ise rezillik. Güya gelişmiş ülkeyiz ama mizah anlayışımiz sadece bel altı olaylar ve küfür... içler acısı açıkçası bu cem yılmaz fundamentals içinde böyle bir iki komik gerçek mizah'in arasına bolca küfür ve bel altı olaylar. Mizah bu olmamalı
Ben How i Met tarzı mizah üzerine oturtulmuş dizilerde de bel altına rastlıyorum. Ne yazık ki bu dünya çapında bir salgın.
Doğru hocam ama oradaki tiplemeler çok iyi kurgulanmış. Türkiye henüz buna hazır değilrastlamak başka dizinin yada filmin onun üzerine olması başka hocam mesela Big Bang Theory gayet güzel bi mizah anlayışı olan dizi
millet şahan'a nispet olsun diye kasıyor imbd'de.
puanlamak bir yandan yorumlar öbür yandan; yunanistan'a itelemeye çalışan mı dersin iq seviyem 50 puan düştü diyen mi bir sürü laf dönüyor hatta ve hatta zıpçıktı cafer filmi bundan daha iyi diyen var
![]()
Katılıyorum 0 olsa da verebilseydim. Bastım 1 i.Imdb de keşke 0 (sıfır) da verilebilse, çok daha güzel olacaktı
Imdb de keşke 0 (sıfır) da verilebilse, çok daha güzel olacaktı