Ipod touch 5. nesil sizce nasıl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ea19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ea19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben almayı düşünüyorumda size soracaklarım olacak öncelikle oyun için alıcam 4 inç ekranında rahat olur mu oyun oynaması bide jailbreak yapsam gelince cydia dan bedava uygulama yüklenior mu bide jailbreak kasma yapıuormu ipod tüm oyunları en aşşağı 2 sene kaldırır mı bide müzik atmak için illaki satın almak mı gerekiyor bide lerim biraz fazla oldu ama :D bide 2.el alıcam ama türkiyede arkasına yazı yazdırma şansım olur mu?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bildiğim kadarıyla ipod 5g için jailbreak çıkmadı henüz o yüzden şimdilik ücretsiz olanlarla idare edeceksin (ios 6.1 güncellemesini takiben jailbreak çıkması bekleniyor)
Türkiye'de arkasına lazerle yazı yazdırma olayı yok
kendi mp3lerini atabilirsin illa parayla almana gerek yok, en az 2 sene oyunları kaldırır için rahat olsun.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bence şuan appleın iphone 5 ten sonraki en iyi cihazı kesinlikle almanı tavsiye ederim
jailbreaki kafana takma nasılsa bir gün kırırlır:D

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@ea19
Jailbreaksiz 25PP'den uygulama yükleyebilirsin.
Jailbreak kasma yapar.Telefonu yavaşlatır.Ve kendin temayı falan değiştirirsen daha da yavaşlar iPod.
Hız olarak Geekbench skorlarını yazayım.
iPod Touch 5G : 626
iPhone 4S : 631
iPad Mini : 752
iPhone 5 : 1643

Müzikleri satın almana gerek yok iTunes'dan iPod'a atabilirsin

ea19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok saolun aklima takilan tek problem ekrani biraz uzun oldugundan oyun oynamak rahat olur mu

ea19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
omerfbabatutmaz size birşey soracam ipod touch5g var heralde sizde oyun oynarken rahat oluoyormu ekranı küçük mü uzunluğundan dolayı bir sıkıntı oluyor mu

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
omerfbabatutmaz size birşey soracam ipod touch5g var heralde sizde oyun oynarken rahat oluoyormu ekranı küçük mü uzunluğundan dolayı bir sıkıntı oluyor mu

Vice City,Modern Combat4,Asphalt 7 oynadım hiçbir sıkıntı olmuyor,heryere elinizle ulaşabiliyorsunuz.Oyunlardaki tek sıkıntı iPhone 5 uyumlu olmayan oyunlarda oyun 3.5" lik telefonda oynuyormuşsunuz gibi yanlardan daralıyor.O zaten iPhone 5'de de olduğundan dolayı iPod'dan kaynaklı bir sorun değil.Kısacası çok güzel bir cihaz.Almayı düşünüyorsan çok güzel bir tercih olabilir.Bu arada 64GB'ye gerek yok 32GB fazlasıyla yetiyor.Bunuda belirtmiş olayım.EarPods kulaklığı,Loop'u,incelik ve hafifliği çok hoşuna gidecektir.EarPods kulaklık kulağınızdan hiç düşmüyor.Tam tutturmuşlar ayarını.Kamera çekimi de çok iyi bastığınız anda çekiyor.Yakında bu yazıyı düzenleyip oyunlardaki daralmanın fotoğrafını atarım.Son olarak alacaksan Mavi renk almalısın.Ben mavi alacaktım sorunu vardı beyaz almak nasip oldu :)

http://imageshack.us/photo/my-images/145/dscn3788y.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/585/dscn3782k.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/14/dscn3780qq.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/254/dscn3779z.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/62/dscn3777u.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/23/dscn3772v.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/402/dscn3771pd.jpg/

ea19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok sağolun aklımda soru işareti kalmadı alıcam nasipse mavi renginden şubat civarında cevap yazanlara teşekkur ederim

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4

ea19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aklım karıştı 4 inçle ne oyunu oynayacaksın deyince (alıntı yapmayı bilemiyorum biriside söylerse iyi olur bu arada :D) ben nfs most wanted,shadowgun,gangster rio,nova 3 ve modern combat 4 oynarım da oynanmaz mı yani rahat olmaz mı

tefonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ipod a o kadar para sayanları hiç anlayabilmiş değilim

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadasım su 4inch le ne oyun oynayacaksın diyenleri falan bırak lütfen ya.

iPhone 4s i 4 ü 3gs i olanlar iPod touch 4 ü olanlar ölsün ozaman ?

Aklında hiçbir soru işareti kalmasın her konuda ama her konuda seni tatmin edicektir oyun müzik sarj vs vs .

32 gb lık ta herşeyine yeter 64 te alma :)

En az 3 4 sene tüm oyunları sorunsuz çalıstırır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende nasipse mavi renginden almak istiyorum fakat birşeye deyinmek istiyorum.
Benim ablam yarın amerikaya çıkacak ve oradaki fiyatlara bakınca ablama oradan aldırıcam çünkü orada ipod 5 450 tl (280-299$) iken türkiyede 710 tl den başlıyor.İmkanınız varsa bence amerikadan alın.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
aklım karıştı 4 inçle ne oyunu oynayacaksın deyince (alıntı yapmayı bilemiyorum biriside söylerse iyi olur bu arada :D) ben nfs most wanted,shadowgun,gangster rio,nova 3 ve modern combat 4 oynarım da oynanmaz mı yani rahat olmaz mı
gta vice city + asphalt 7 akar :D
triger fristtide unutmayalm.
zaten +4 inch e gerek duysak yanmzda razer gamer tablet veya psp taşırız :D

Ogul Amador

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPod 4. nesil oldukça ucuzladı. Ben ondan almıştım. Şu anda TeknoSA'da 369 TL'ye 8 GB iPod4 var. Bana kalırsa iPod 5 almak yerine hemen hemen aynı fiyata hatta daha ucuza iPad Mini var hem 7 inç hem de daha sağlam onu alırım daha iyi kesinlikle...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Ama Ipod Touch 4 İle Ipod Touch 5 Arasında Çok Fark Var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya sorun var appstore dan oyun indirdimde uygulama indirilemdi tekrar dene iptal yazısı cıkıyorrr :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
12 yaşındayım ve s3 s4 ve ipod touch 5 arasında kaldım ne yapmalıyım arkadaşımda ipod 5 var arama oluyor diyor doğrumu yardımınızı bekliyorum teşekkürler...:)

Ryuzaki Hideki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
12 yaşındayım ve s3 s4 ve ipod touch 5 arasında kaldım ne yapmalıyım arkadaşımda ipod 5 var arama oluyor diyor doğrumu yardımınızı bekliyorum teşekkürler...:)

Öncelikle Merhaba,

12 Yaşındasınız, öncelikli ihtiyacınız bir telefon veya benzeri bir cihaz saçiminde ilk etken olacaktır fakat benim önerim bir nebze olsun yardımcı olabilir diye düşünüyorum,

İletişim bana kalırsa daha önde olması gereken bir özellik, iPod Touch ile bir telefonu kıyaslamak aslında farklı ringteki dövüşçüleri kıyaslamaya benziyor.

Benim tavsiyem iletişim için yine bir iPhone modeline yönlenmeniz, ancak iPod Touch almak istiyorsanız bana kalırsa iPad Mini retina veya retinasız ipad mini modelini tercih edin.

iPod Touch 4'lerde bir cihaz yardımı ile sim kartı takılıp görüşme yapılması mümkündü hatırladığım kadarı ile ancak iPod Touch 5'te durumu bilmiyorum ne yazık ki.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bildiğim kadarıyla ipod 5g için jailbreak çıkmadı henüz o yüzden şimdilik ücretsiz olanlarla idare edeceksin (ios 6.1 güncellemesini takiben jailbreak çıkması bekleniyor)
Türkiye'de arkasına lazerle yazı yazdırma olayı yok
kendi mp3lerini atabilirsin illa parayla almana gerek yok, en az 2 sene oyunları kaldırır için rahat olsun.
B
bir şey sorucam babam bana ben sana ipod 5 alıyım sende telefonunu bana ver dedi neyapmalıyım sizce kabul etmeli miyimm birde kabul edersem de ıpodda konuşma yapabilir miyimm bu soruların cevabını verirseniz mutlu okurum

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
B
bir şey sorucam babam bana ben sana ipod 5 alıyım sende telefonunu bana ver dedi neyapmalıyım sizce kabul etmeli miyimm birde kabul edersem de ıpodda konuşma yapabilir miyimm bu soruların cevabını verirseniz mutlu okurum

konuşma yapamazsın, internet olan yerlerde interenete girebilirsin hat takamazsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:huh: benim şuan kullandığım telefon s4 active telimi satıp ıpod touch 5 almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım ?