Apple İpod Touch 5. Nesil ile alakalı

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Beyler önceden konu açıldı mı bilmiyorum :) Ondan açtım buraya doğru yerdir inşaAllah. Eğer önceden varsa link verip kapatabilirsiniz konuyu Mod'larım :) Şimdi soruma gelelim. İlk defa Apple ürünü almayı düşündüm. iPhone 5 filan bana göre değil ben iPod Touch 5. nesil almaya karar verdim. Ben bunu alırsam beni 1 yıl kadar idare eder mi ? 1 yıl içindeki çoğu oyunu kasmadan kaldırır mı ? Ve ne kadar fiyata satabilirim 1 yıl sonra. Neden 1 yıl diyecekseniz 12 ay taksitle almayı düşünüyorum :) Bana bu konuda bir yardım edin birde İos kullanayım dedim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1 yıl kadar rahat götürür diye düşünüyorum amma 500 MB Ram yeter mi İos ta yeter diye sanıyorum :) Yanlış mı sanıyorum :confused1:

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanırım bir android telefon kullanıyorsun İOS u Android gibi düşünme.

Oyunlar İOS a göre yapıldıgından dolayı İOS Da Hiçbir Oyun Kasmaz Donanım Aşırı Düşük Olmadıkça.

iPod Touch 4'ümde bile Need For Speed Most Wanted ı Çok Rahat Çok Akıcı bir şekilde oynayabılıyorum.HTC ONE X telefonumun donanımı daha iyi olmasına rağmen Fps 30 dan yukarı Çıkmıyor Oyun Akıcı Calışmıyor.

A5 İşlemcisi Var Oyunlarda bence 3 Sene boyunca hiçbir sıkıntı yaşamassın EarPods Kulaklıkta Geliyor Yanında Zaten.

Ram Konusuna Gelirsek Benim iPod Touch 4 Ümde 256 MB Ram Var Hiçbirşey Açık Olmadıgında 120 MB Falan Oluyor (JailBreak Sayesınde Görebiliyorum) 256 Mb Da 120 Free Ram Var ise 500 de 364 Mb Free Ram Vardır Bence Gayet Yeterli (Yanlış Sanmıyorsun).

Bence aldıktan sonra hayran kalacagın için satmayı düşünmezsin bile Fakat aldıgın fiyatın %30 Altına Satarsın Diye Düşünüyorum.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sanırım bir android telefon kullanıyorsun İOS u Android gibi düşünme.

Oyunlar İOS a göre yapıldıgından dolayı İOS Da Hiçbir Oyun Kasmaz Donanım Aşırı Düşük Olmadıkça.

iPod Touch 4'ümde bile Need For Speed Most Wanted ı Çok Rahat Çok Akıcı bir şekilde oynayabılıyorum.HTC ONE X telefonumun donanımı daha iyi olmasına rağmen Fps 30 dan yukarı Çıkmıyor Oyun Akıcı Calışmıyor.

A5 İşlemcisi Var Oyunlarda bence 3 Sene boyunca hiçbir sıkıntı yaşamassın EarPods Kulaklıkta Geliyor Yanında Zaten.

Ram Konusuna Gelirsek Benim iPod Touch 4 Ümde 256 MB Ram Var Hiçbirşey Açık Olmadıgında 120 MB Falan Oluyor (JailBreak Sayesınde Görebiliyorum) 256 Mb Da 120 Free Ram Var ise 500 de 364 Mb Free Ram Vardır Bence Gayet Yeterli (Yanlış Sanmıyorsun).

Bence aldıktan sonra hayran kalacagın için satmayı düşünmezsin bile Fakat aldıgın fiyatın %30 Altına Satarsın Diye Düşünüyorum.
Evet avatarımdada var S III kullanıyorum. Evet bende öyle düşünüyordum. Yani biraz şeyettirdim bir anda :) Sen yazınca iyi oldu :) Kafamda soru kalmadı çok sağolasın. Çok iyiymiş o kadar RAM ile tüm oyunları akıcı çalıştırırsa :) Bende çalıştırıcağını biliyordum az çok. Yinede tereddüt ettim biraz :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
2-3 sene rahat götürür bende 4.nesil var son çıkan oyunlarda banamısın demiyor.

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iOS' a yabancıyım, iPhone için iOS güncellemesi geldiğinde iPhod' lar bu update i hemen alabiliyorlar mı @Jojoba ?

İOS Da güncellemeler direkt olarak gelir o güncelleme alıcak bu güncelleme almıyacak gibi bir problem olmaz bir güncelleme çıkar Maxümum 1 ay içinde bütün APPLE ürünleri alır (Donanım Uyumsuzlugu yok ise)