SDN Samsung İçin Widget İndir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cbox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Burda SDN' den bir arkadaşımızın yaptığı widget' i paylaşmak istiyorum. Çok güzel oldu, ayrıca uzun zamandır da kullanıyorum. Samsung Monte, Corby, Star gibi tğm dokunmatiklerde çalışıyor. Hayırlı kullanımlar dilerim. Arkadaş zaten anlatımı yapmış ;)

http://orcun.candan.biz/monte/

Anlatım ;

Widget Yükleyici Dosyasını indirin
Sıkıştırılmış dosya içerisindeki widget yükleyici.html dosyasını telefonunuzun diğer dosyalar bölümüne atın
Bu Sayfadan bir widget indirip telefonda widget yükleyici ile aynı klasöre (Diğer dosyalar klasörüne) atın
Telefondan Widget yükleyiciyi bulup açın. widget adını yazın ve yükleye basın.
Telefonun anasayfasına gelin widgetınız widget listesinin en sonuna eklenmiş olacaktı

1069.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bı uyaarı gelıyor bu widget uygalaması hata verebılır ve telefonda zarar yol açabılır dıyo bı sorun olurmu telefon samssung bu hataları kabul etmez diyo

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bı uyaarı gelıyor bu widget uygalaması hata verebılır ve telefonda zarar yol açabılır dıyo bı sorun olurmu telefon samssung bu hataları kabul etmez diyo

Play storeden indirmediğiniz zaman kullanıcıları uyarıyor normal bişey güveniyorsanız yüklüyorsunuz.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sdnin kendi uygulaması varken neden böyle birşeye ihtiyaç duyalım ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok teşekkür ederim kardeşim android olmayan telefona angry birds yükledim çok saol :D