Chrome Youtube Sorunu

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Farkettim de sadece benim bilgisayarımdaki Chrome'da var bu sorun. Youtube videoları diğer bilgisayarlarda ve tarayıcılarda anında açılırken, benim bilgisayarımdaki Chrome'da 10 sn. bekledikten sonra açılıyor. Virüs yok, Chrome kaldırıp, bütün dosyalarını silip tekrar kurdum, çerez temizliği falan da yaptım ama yok arkadaş, 10 sn. beklemeden açılmıyor videolar. Facebook dahil diğer video sitelerinde problem yok, sadece Youtube'da var problem.

"Chrome kullanma sen de, ehuehehe." gülünçlüğüne düşmeden çözümü olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler, sağolun, var olun, aslansınız, kaplansınız, hey maşşallah :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
youtube da oturum açılmış bir şekilde mi video izliyorsun?

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
[MENTION=130683]android3[/MENTION] ilgili gibi gözüktün sonra ses çıkarmadın yaf :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
hocam etiket yada alıntı yapmamışın bildirim gelmediği için göremedim :)
oturumu sormamın nedeni google gerçek zamanlı senkronizasyon yapıyor. istersen bi oturumu kapat dene :) bir umut olur belki :D

Nayır, nolmadı nandroid3 :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Ttnet mi kullanıyorsunuz?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
klasik soru :D eğer ondan olsaydı adam bütün videoları yavaş açardı heralde :P

Bu sorunla daha önce karşılaştım sadece youtube'da oluyor. Sürekli modemi resetleyip yeni ip alıyordum. 1-2 hafta sonra kendi kendine düzelmişti.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58

Bekleme süresi 20 saniyeye çıktı :D
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] TTNet kullanıyorum. Aynı modeme bağlı 2 pc var. Diğerlerinde böyle bir problem yok. Çıldırıciim yaf. Laptopta herşeyi rayına oturttum, tıkır tıkır işliyor, format atıp 6 aylık ayar gayar emeklerim boşa gitsin istemiyorum :(

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Tamam şöyle yapıyoruz o zaman html5'i geri pasif hale getir. Sonra adres çubuğuna "about:plugins" ya da "chrome://plugins/" yaz enterla ve sağ taraftan "Ayrıntılar" a bas. Flash bölümünde muhtemelen 2-3 farklı flash mevcuttur onlardan sadece bir tanesini açık bırak ve diğerlerini devre dışı bırak. Sonra dene bakalım hızlı mı değil mi, sırayla deneyip en iyisini bul ama sadece bir tanesi açık kalsın :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Tamam şöyle yapıyoruz o zaman html5'i geri pasif hale getir. Sonra adres çubuğuna "about:plugins" ya da "chrome://plugins/" yaz enterla ve sağ taraftan "Ayrıntılar" a bas. Flash bölümünde muhtemelen 2-3 farklı flash mevcuttur onlardan sadece bir tanesini açık bırak ve diğerlerini devre dışı bırak. Sonra dene bakalım hızlı mı değil mi, sırayla deneyip en iyisini bul ama sadece bir tanesi açık kalsın :)

2 tane var ama ikisinde de aynı sonuç :(

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bi tek sende vardır bende öle bişey yok veya internet hızında bi problm wardır

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Deneyelim de, diğer bilgisayarla aynı sürümü kullanıyorum. Diğer bilgisayarda böyle bir problem yok. Benim bilgisayarda var bir problem ama ne? Neyse işe yarar umarım.

Aklıma gelen şeyleri söylemeye çalışıyorum, bir dene belki işe yarar :)