Arkadaşlar olay şu, youtube.com a girdiğim zaman Eset Nod32 Antivirüs programım aşağıdaki resimde sağ altta görülen uyarıyı veriyor. Internet Explorer, Firefox ve Chrome, üç tarayıcıda da denedim ama hepsine aynı uyarıyı verdi. Benim anladığım kadarıyla youtube.com a girdiğim ve herhangi bir videoya tıkladığım zaman zararlı bir yazılım tarayıcıyı zararlı bir linke yönlendirmeye çalışıyor. Her yeni video tıklayışımda bu devam ediyor. Tarama yaptım ama nafile, sizce sorun nerdedir ve bu sorunu nasıl çözebilirim?
İkinci sorum ise bilgisayarımda bir zararlı yazılım varsa yukarıdaki örnekteki gibi, Güvenli Mod'da o zararlı yazılım çalışır mı? Daha açık sorayım, internet bankacılığı kullanmam gerkiyor ama kişisel bilgilerimin ve parolalarımın çalınmasından çekiniyorum. Ağ desteği ile Güvenli Mod'da açsam zararlı yazılım yine de çalışabilir mi?
Not: Resme sağ tıklayıp resme bak derseniz resim tam boyutunda görülebiliyor.
İkinci sorum ise bilgisayarımda bir zararlı yazılım varsa yukarıdaki örnekteki gibi, Güvenli Mod'da o zararlı yazılım çalışır mı? Daha açık sorayım, internet bankacılığı kullanmam gerkiyor ama kişisel bilgilerimin ve parolalarımın çalınmasından çekiniyorum. Ağ desteği ile Güvenli Mod'da açsam zararlı yazılım yine de çalışabilir mi?
Not: Resme sağ tıklayıp resme bak derseniz resim tam boyutunda görülebiliyor.