I9300- galaxy s3 4.1.2 polonya resmi sürümü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Batarya için güncellemeyi de yükledim derken hangi güncelleme bu acaba ? isim veya link verebilir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kullandığınız ispanya 4.1.1 sürümünü soylermisiniz. ben ingiltere 4.1.1 I9300XXDLJ4 I9300OXADLJ4 sürümünü kullanıyorum arasında ne gibi farklar var?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben samsungun kendi sitesinden Polonya ROM'unu indirdim kurdum. Telefonumda sizin bahsettiğiniz hiç bir sorunla karşılaşmadım..

mistilix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.1.2 nin almanya ve rusya verslyonlari cikmis yukleyen var mi acaba nasil stabil mi turkiye versiyonu ne zaman cikar fikri olan var mi?

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben almanya ve rusya romlarını yükledim.. özellikle almayan romunu kuracaklar dikkat etsin, operarotor romu olduğundan IMEISV kısmı 01 iken , 04 oluyor , şebeke gitmedi ama ileride sıkıntı yaratabilir.. sorunu ise yeni modem yükeleyebilerek halledebilirsiniz..

Rusya romu ile polonya romu aynı stabiliteye sahib.. tek fark rusya romunda birkaç uygulama ve oyunlar eklenmiş, onlarda sinir bozucu uygulamalar zaten.. kaldırmak için telefonu root etmeniz lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu romu odin ilemi kuruyoruz bi acıklama yapsanız iyi olur teeşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah Razı olsun Bunu paylaşanlardan Dün Akşam Yükledim Tek Kelime İle Süper işlevi Falan Cok Stabil Çalışıyor Hic bi sorunla karsılasmadım eski 4.0.4 Sürümünden daha iyi olmuş bu. Şarjı da yemiyor Eskisinden uzun gidiyor şarj Dün akşamdan Beri Tlf la oynuyorum programları kurdum ayar falan yaptım wifi acıktı bu saate kadar şarj %77 de .. ama her S3 te bu perfonması verirmi bilmiyorum benim tlf da süper oldu . Ha birde Şunu belirteyim Tlf imei Klonlu Şebeke gitti rot yetkiside gitti tekrardan rot,ladım (Arıza04) isimli bi ek flash,la şebekeyi tekrardan getirdim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben ingiltere romu yukledim. telefon klonlu oldugu icin sebeke gitti. Denemedigim yol kalmadi sebeke gelmiyor. Cihazi klonlu arkadaslar dikkatli olsun.

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben ingiltere romu yukledim. telefon klonlu oldugu icin sebeke gitti. Denemedigim yol kalmadi sebeke gelmiyor. Cihazi klonlu arkadaslar dikkatli olsun.

Kardesim klon imeili telefona rom yuklersen sebeke gider tabi..romu yukledikten sonra ariza parch i telefonuna yuklersen sebeke gelecektir..

bu romu odin ilemi kuruyoruz bi acıklama yapsanız iyi olur teeşekkürler

Evet ODIN ile yukluyorsunuz.

Allah Razı olsun Bunu paylaşanlardan Dün Akşam Yükledim Tek Kelime İle Süper işlevi Falan Cok Stabil Çalışıyor Hic bi sorunla karsılasmadım eski 4.0.4 Sürümünden daha iyi olmuş bu. Şarjı da yemiyor Eskisinden uzun gidiyor şarj Dün akşamdan Beri Tlf la oynuyorum programları kurdum ayar falan yaptım wifi acıktı bu saate kadar şarj %77 de .. ama her S3 te bu perfonması verirmi bilmiyorum benim tlf da süper oldu . Ha birde Şunu belirteyim Tlf imei Klonlu Şebeke gitti rot yetkiside gitti tekrardan rot,ladım (Arıza04) isimli bi ek flash,la şebekeyi tekrardan getirdim.

Gule gule kullan kardesim..telefonu klon imeili olan arkadaslar dikkat etsin, rom yukledikten sonra sebeke gidecektir..

Sebeke sorununu ortadan kaldirmak icin ariza patch i telefonu root ederek yukleyin sorun ortadan kalkmis olacak..

Ariza arkadasada bu emeginden dolayi tesekkurler..