Asus i3 vs Lenovo i5

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tabi ki lenovo bende lenovo kullanıcısıyım ve kullandığım en iyi bilgisaray diyebilirim hem i5 işlemciye sahip olması bir artısı olur ben olsam lenovo alırdım :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bak şimdiden söyleyeyim
bazı i3ler bazı i5 hatta i7 lerden daha iyi
bazı i5 lerde i7 lerden daha iyi
şahsen benim laptop i5 ancak ghz ve puan konusunda arkadışın i7 sine çakıyordu:D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bu i5 o i3'e her türlü çakar ama [MENTION=51495]trnc[/MENTION]'nin önerdiği en iyi seçim olur :)

4fernandes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
tavsiye için teşekkurler ama kredi kullancam

peşinden kastım havale veya kredi kartı tek çekimdi. pcdepo taksitli alışverişlere vade farkı uyguladığı için fiyatlar birden fırlıyor, bu durumda novabilgisayar devreye giriyor :)

4fernandes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peşinden kastım havale veya kredi kartı tek çekimdi. pcdepo taksitli alışverişlere vade farkı uyguladığı için fiyatlar birden fırlıyor, bu durumda novabilgisayar devreye giriyor :)

haklısın nova'yı ögrendiğim iyi oldu. Bakınim biraz siteye ;)

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu iyiymiş

yalnız benim i3 i5 karşılaştırma sebebim asusun marka farkı içindi. Forumda lenovo ile ilgili bazı şikayetler gördum ama asusla ilgili hiç şikayet görmedim.

Asus bir marka ise Lenovo markaların kralıdır. :) Lenovo'nun IBM'nin kollarından biri olduğunu unutmayalım.Bu arada Z580 modeli mükemmel.

4fernandes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
garanti konusunda hangi siteden aldığımız farketmiyor deil mi. Sonuçta mesela asus aldıysak asus servisi garantiyle ilgileniyor diye biliyorum. Doğru mudur?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Asus bir marka ise Lenovo markaların kralıdır. :) Lenovo'nun IBM'nin kollarından biri olduğunu unutmayalım.Bu arada Z580 modeli mükemmel.

Lenovo'nun IBM ile tek bağlantısı, onun parekende bilgisayar kolunu satın almasıdır. Başka da bir bağları yok. Yani bunlar IBM ürünü demeyin boşuna. :) Ama ben de bir lenovo y560 kullanıcısıyım, çok şükür sorun çıkarmadı hiç. :)

Mr.ßahadır®

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İ5 her zaman İ3 den yüksekdir fakat İ3 olmasına ramen asus derim ben sana.