Galaxy S3 işlem yaparken geri atma sorunu !

Armanifan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Cihazımda işlem yaparken geri tuşuna basmadığım halde kendini bir önceki işleme veya masaüstüne atıyor.
Kendim yaptığım bazı testler sonucunda bi kaç teorim var ;
Cihaza kap takılıyken bu sorun daha çok nüksediyor.
Bu durumun cihazının ısınmasıyla doğru orantılı olduğunu düşünüyorum.
Teknik servise verdim ve sorunu belirttim fakat cihanızın sorunu düzeltildi diyip geri yolladılar.
Telefonu alalı daha 1.5-2 Ay oldu garantisi halen devam ediyor.
Fakat sorun halen devam ediyor , bi fikriniz varsa lütfen belirtiniz...

Reaksiyon puanı
10,315
ısınmayla alakalı bir durum olduğunu hiç zannetmiyorum. ben de öyle bir sorun hiç yaşamadım ama, bir fikrimde yok doğrusu. ama ısınma böyle bir problem yaşatmaz diye düşünüyorum. bi süre kapsız kullansaydınız keşke...

Armanifan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ısınmayla alakalı bir durum olduğunu hiç zannetmiyorum. ben de öyle bir sorun hiç yaşamadım ama, bir fikrimde yok doğrusu. ama ısınma böyle bir problem yaşatmaz diye düşünüyorum. bi süre kapsız kullansaydınız keşke...
1 Gündür kapsız kullanıyorum , sorun daha az tekrar etmeye başladı .
Kap takılıyken cihaz daha çok ısınıyor ve bu sorun daha sık oluyor zaten aradaki bağıntıyı da burdan kurdum.

Reaksiyon puanı
10,315
öyleyse bir müddet daha kapsız kullanmaya devam edin, sanırım sorun tamamen halledilmiş olacaktır.

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba,
Cihazımda işlem yaparken geri tuşuna basmadığım halde kendini bir önceki işleme veya masaüstüne atıyor.
Kendim yaptığım bazı testler sonucunda bi kaç teorim var ;
Cihaza kap takılıyken bu sorun daha çok nüksediyor.
Bu durumun cihazının ısınmasıyla doğru orantılı olduğunu düşünüyorum.
Teknik servise verdim ve sorunu belirttim fakat cihanızın sorunu düzeltildi diyip geri yolladılar.
Telefonu alalı daha 1.5-2 Ay oldu garantisi halen devam ediyor.
Fakat sorun halen devam ediyor , bi fikriniz varsa lütfen belirtiniz...
Kardeş bende de aynı sorun var bu aralar daha dün akşam 3 4 defa rehbere girdim ama hemen masaüstüne attı bende kap kullanıyorum ama ondan mı bilmiyorum

Armanifan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunun çözümü hakkında bilgisi olan yokmu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
maalesef hiç sorun yokken 01 aralık itibarı ile bende de webte gezerken aniden masaüstüne beni geri atıyor... çözemedim ..

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Muhtemelen ram yetmiyor bende de çok sık yaşanıyor özellikle çok resim yada gif olan sitelerde atıyor bir mesaj atarken bile foruma yazarken klavye kaç kere kapanıyor bir format şart oldu artık
Sizde uygulamalara girip teker teker durdurmaya zorla diyebilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben format attım fakat hala devam ediyor netten atmaya ne yapcaz bu sorunu bir çaresi yok mu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim telefonumda da belirttiğiniz gibi bir sorun var, geri dokunmatigi ile kısa yol ayarlarlar dokunmatigi kafasına göre işlem yapıyor, telefoncuya sorduğumda dokunmatik bordunda problem olabilir dedi. servise gönderip dokunmatik kısmını mı değiştirtmek lazım? ne zaman yapacağı belli olmuyor, işlem yaparken birden geri getirmeye başlıyor. bazende geri dokunmatiği hiç çalışmıyor. telefon çok güzel ama bu problemden dolayı soğudum telefondan.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying::crying:Arkadaşlar bendede aynı sorun olmaya başladı.. geçenlerde play storeden norton antivirüs prgramını indirirken başladı ve geri tuşu ışıgı yanıp sönmeye başladı ve biraz sonra tamamen söndü..sol taraftaki dokunmatik menü tuşüysa yanıyor.. ayarlardan tuş ışıklarını kapatınca sol taraftaki menü tuşu çalışmıyor ama açınca devreye giriyor.. telefonum bı yanında ışık var bi yanında ışık yok .. bi gözü kör adama benzedi .. herhangi bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen .. telefon s3 mini..

avcitalip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu sorun s3'ün kronik sorunudur tek çözümü ise arkaplan işlemlerini kısıtlamak(geliştirici seçenekleri) ve hareket özelliklerini kapatıp rami rahatlatmaktır aynı şey s3 mini içinde geçerli...

iddia ediyorum bu sorunu ülkemizde ilk keşfetmeye başlayanlardan biriside benimdir,bu sorunu 4.1.2 güncelleştirmesinden sonra yaşamaya başladım ve nasıl tarif edeyim aynı sizdeki gibi uygulamadan atmalar sonra arkada müzik çalarken müziğin kendiliğinden kapanması(ram yetmiyor lmk devreye girip mp3 çaları kapatıyor) gibi sorunlarıda vardır dediğim gibi arka plan işlemlerini kısıtlamanız pek önemli değil ancak hareket özelliklerini kapatmanız sorunu çözüyor bunuda sanırım buranın note 2 incelemesinde keşfetmiştim bir note 2 incelemesinde adam o seçeneği kapattığında ram baya bi rahatlıyordu sonra aynısını s3 e uyguladım 720 MBlerde gezen ram 650MB lerde falan gezmeye başladı ve ram rahatladığı içinde sorun çözüldü :) sonra geri tuş ışığı konusunda hiçbir bilgim yok yazılımsalda olabilir ancak büyük ihtimalle tuşun altındaki ışık kesmiştir bunuda ekran ayarlarından o tuşların ışığını kapatarak hem cihazınızın daha hoş görünmesini sağlamış hemde bi gözü kör adama benzemiş görünümünden kurtulmuş olursunuz...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar benim telefonumda da belirttiğiniz gibi bir sorun var, geri dokunmatigi ile kısa yol ayarlarlar dokunmatigi kafasına göre işlem yapıyor, telefoncuya sorduğumda dokunmatik bordunda problem olabilir dedi. servise gönderip dokunmatik kısmını mı değiştirtmek lazım? ne zaman yapacağı belli olmuyor, işlem yaparken birden geri getirmeye başlıyor. bazende geri dokunmatiği hiç çalışmıyor. telefon çok güzel ama bu problemden dolayı soğudum telefondan.

ekranında pislik olabilir ter bile bazen bunlara neden olabiliyor,ekranınızı hafif nemli bir peçeteyle silin tekrar bakın sorun devam ederse yeniden rom yükleyin eğer halan daha devam ediyorsa servise gönderin(rom yükleyin derken official romdan bahsediyorum !)

babp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten ayarlardan ışıkları tamamen kapattığımda bu seferde sol taraftaki menü tuşu çalışmıyo .. o yüzden acık kalmak zorunda.. ekranda da herhangi bir kir yok.. ama dediğin gibi nemli yada terden nem kapmıs olabilir.. son olarak bu rom yukleme konusunu bıraz acarmısınız .. anlamadımda.teşşekürler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba bu telefonun geri atma sıkıntısını bende yaşıyorum menüye basar basmaz beni geri atıyo eden olur bu problem yardımcı olurmusunuz