- Reaksiyon puanı
- 159
Uğraşmaktan kasıt heralde zor birşey değildir bu değilmi ? Güzelim one serisi telefonum var güncelleme gelmiyorsadece ugrasmak istemiyorlar
Açalım hadi.Neey! HTC ye dava açalım bak biz kullanıyoruz diye yapıyorlar sen Desire c ben One v.Eğerki benm telefonum romlu olarak jelli bean kaldırıyorsa orjinalide kaldırmalı heralde değilmi ?
Evet tek umut stabil bir CM9.[MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] senin Desire C 4.0 da kaldı desene![]()
Evet tek umut stabil bir CM9.![]()
Evet onu biliyorum ama daha stabil bir CM9 çıkmamışken CM10 kim bilir ne zaman çıkar ?CM9 android 4.0 sana CM10 lazım![]()
Evet onu biliyorum ama daha stabil bir CM9 çıkmamışken CM10 kim bilir ne zaman çıkar ?![]()
Aman şimdilik sadece sorunsuz bir CM9 çıksın yeter.daha da önemlisi çıkar mı acaba?![]()
Aman şimdilik sadece sorunsuz bir CM9 çıksın yeter.![]()
Kamerayı fazla kullanmıyorum zaten ama şu wi-fi sorununun bir çözümü yok mu ? :/CM9 iyi güzel performanslı da dikkat ettin mi bilmiyorum ama kameranın kalitesini düşürüyor :/
Benim kameram mafoldu Cm10 Berbat durumda sirf bunun icin geri donesim varCM9 iyi güzel performanslı da dikkat ettin mi bilmiyorum ama kameranın kalitesini düşürüyor :/
Tabiki yuklemesi ayniysa problem olmazKamerayı fazla kullanmıyorum zaten ama şu wi-fi sorununun bir çözümü yok mu ? :/
Çözümü olsa hemen kurarım.
Tabi ilk kurmayı öğrenmem lazım ama onuda [MENTION=284022]Proton[/MENTION]cuğum öğretir değil mi ?![]()
Aynıdır herhalde.Benim ki de yeni model HTC'lerden seninki de.Tabiki yuklemesi ayniysa problem olmaz![]()
tamam bir bildiği vardır mutlaka ama o bildiği ne işte yani güncelleme neden vermiyor telefon üreticisi açıklarsa sebebini insanlar da kabul edebilir bunu.JellyBean JellyBean diye bu kadar yırtınmayın, eğer telefon üreticiniz yayınlamıyorsa büyük ihtimalle ya ciddi eski bi cihazının vardır ya da gerçekten zor çlalıştıracaktır. JelyBean ICS'e göre daha çok kaynak istiyor.
Benim kameram mafoldu Cm10 Berbat durumda sirf bunun icin geri donesim var![]()
Benimki daha yeni hehheAynıdır herhalde.Benim ki de yeni model HTC'lerden seninki de.
Bir fark olacağını sanmam.![]()
Benim telfonum suan jb ve One V gayet iyi kaldiriyor 4.1.2 yi cok memnunum.tamam bir bildiği vardır mutlaka ama o bildiği ne işte yani güncelleme neden vermiyor telefon üreticisi açıklarsa sebebini insanlar da kabul edebilir bunu.
Kamerayı fazla kullanmıyorum zaten ama şu wi-fi sorununun bir çözümü yok mu ? :/
Çözümü olsa hemen kurarım.![]()
Bana fix yokmuCM9 stable oldu bende herşey sorunsuzsenin model neydi ya bir bakayım kamera için fix var mı
![]()
Bana fix yokmu![]()
Hayır benim ki daha yeni.Benimki daha yeni hehhe![]()
Desire C.CM9 stable oldu bende herşey sorunsuzsenin model neydi ya bir bakayım kamera için fix var mı
![]()