Android 4.1'e kavuşacak HTC telefonlar açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Neey! HTC ye dava açalım bak biz kullanıyoruz diye yapıyorlar sen Desire c ben One v.Eğerki benm telefonum romlu olarak jelli bean kaldırıyorsa orjinalide kaldırmalı heralde değilmi ?

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Neey! HTC ye dava açalım bak biz kullanıyoruz diye yapıyorlar sen Desire c ben One v.Eğerki benm telefonum romlu olarak jelli bean kaldırıyorsa orjinalide kaldırmalı heralde değilmi ?
Açalım hadi. :D
Evet kaldırması gerekir ve ICS kaldıran telefon JB'de kaldırır. :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hiç bir firma eski telefonlarına yatırım yapmaz, moralinizi bozup durmayın. :)
Bu arada bu konuyla ilgili bütün başlıklar yanlış açılıyor, HTC hangi telefonlarına JB vereceğini açıklamadı ve elevate yazışmalarında da açıklanmayacağını söylediler. Hangilerini JB "verilmeyecek" bunu söylediler ve burada söyledikleri de mantıklı.
Şu an açıklanan tek şey, OneX ve OneS in JB alacğaı, o kadar.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bir şey sormak istiyorum. Android sürümleri için telefon şirketleri google ye para ödüyorlarmı acaba

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hayır. Google Android dağıtımından para kazanmıyor.
Ancak bu ana yazılım için geçerli tabii, örneğin Market uygulaması ki olmazsa ne işe yarar telefon, Google'a ait kapalı kaynak bir uygulama. Bunun alınması daha farklı ;)

Eski eşimin Hero'sunda mesela Market yoktu, o zamanlar Google ile T.C.'nin arası daha limoniydi, takla attırmıştım biraz Market için. O zamanlar da adı Market idi :D

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Her telefon kendine göre mi yazılımı geliştiriyor yoksa farklı farklı şekilde çıkan android yazılımları mı var. Mesela telefondan telefona değişiyor ekran görüntüler.i.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hemen her üretici üzerine kendi yazılımını ekliyor. HTC: Sense, Samsung: TouchWiz etc.
Ama şunu soruyorsan, evet HTC de Samsung da her modeli için o Android sürümünü ayrı ayrı yapılandırıyor zira donanımlar farklı. Ama ekran görüntüsü aynı sürümde değişmez. Yani 4.0.4 kullanan one s ile 4.0.4 kullanan one x arasında fark olmaz arayüz görünümünde, olsa da miniminnacık

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] senin Desire C 4.0 da kaldı desene :D

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Şu Türkiye'ye telefonlar çok pahalı geliyor :(

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
CM9 iyi güzel performanslı da dikkat ettin mi bilmiyorum ama kameranın kalitesini düşürüyor :/
Kamerayı fazla kullanmıyorum zaten ama şu wi-fi sorununun bir çözümü yok mu ? :/
Çözümü olsa hemen kurarım. :D
Tabi ilk kurmayı öğrenmem lazım ama onuda [MENTION=284022]Proton[/MENTION]cuğum öğretir değil mi ? :D

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
JellyBean JellyBean diye bu kadar yırtınmayın, eğer telefon üreticiniz yayınlamıyorsa büyük ihtimalle ya ciddi eski bi cihazının vardır ya da gerçekten zor çlalıştıracaktır. JelyBean ICS'e göre daha çok kaynak istiyor.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
CM9 iyi güzel performanslı da dikkat ettin mi bilmiyorum ama kameranın kalitesini düşürüyor :/
Benim kameram mafoldu Cm10 Berbat durumda sirf bunun icin geri donesim var :D

Kamerayı fazla kullanmıyorum zaten ama şu wi-fi sorununun bir çözümü yok mu ? :/
Çözümü olsa hemen kurarım. :D
Tabi ilk kurmayı öğrenmem lazım ama onuda [MENTION=284022]Proton[/MENTION]cuğum öğretir değil mi ? :D
Tabiki yuklemesi ayniysa problem olmaz :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
JellyBean JellyBean diye bu kadar yırtınmayın, eğer telefon üreticiniz yayınlamıyorsa büyük ihtimalle ya ciddi eski bi cihazının vardır ya da gerçekten zor çlalıştıracaktır. JelyBean ICS'e göre daha çok kaynak istiyor.
tamam bir bildiği vardır mutlaka ama o bildiği ne işte yani güncelleme neden vermiyor telefon üreticisi açıklarsa sebebini insanlar da kabul edebilir bunu.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Benim kameram mafoldu Cm10 Berbat durumda sirf bunun icin geri donesim var :D

benim telefona CM10 yükleyince kamera 12MP yerine en fazla 5MP kullanılabiliyor :D
bir video çekiyorum 1080P de sorunlar oluşuyor en fazla 480p çekebiliyorum :(

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...