XPERİA ARC S CM9 Yüklemeyi bilenler?

plone123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben biraz yeniyim (yeniyim derken root rom felan hepsini biliyorum) fakat xperia arc s kullanıcısıyım cm 9 yükleyemiyorum clockworkmod ile denedim ama telefon yeniden başlatılıyor eski sistem ile pc den nasıl yapılır bilen varsa yardımcı olabilirmi? ACİLL!!!:biggrin:

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ben Protoon :D :D , telefona dosyaları kurmadan önce clockwork den fabrika ayarları ve cache wipe filan yapıyomusun, Sanırım sen brick falan ettın aleti :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Merhaba ben biraz yeniyim (yeniyim derken root rom felan hepsini biliyorum) fakat xperia arc s kullanıcısıyım cm 9 yükleyemiyorum clockworkmod ile denedim ama telefon yeniden başlatılıyor eski sistem ile pc den nasıl yapılır bilen varsa yardımcı olabilirmi? ACİLL!!!:biggrin:

sorunu biraz daha detaylı anlatırsan yardımcı olabilirim :) mesela rom yükledikten sonra mı yeniden başlatılıyor?

plone123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet yeniden başlatılıyor fakat eski rom tekrar başlıyor heralde indirdiğim zip sorunlu şimdi baktım tekrar indiriyorum o zaman tekrar yazarım ama siz yinede nasıl yükleneceğini anlatırsanız sevinirim

proton cihaz çalışıyo frick değil okulda seni döverim haa

cevap veren yokmu yaa rom iniyo ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum benim kernel 587 ile bitiyo uyumlumu cm 9 ile onuda bilmiyorum

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
evet yeniden başlatılıyor fakat eski rom tekrar başlıyor heralde indirdiğim zip sorunlu şimdi baktım tekrar indiriyorum o zaman tekrar yazarım ama siz yinede nasıl yükleneceğini anlatırsanız sevinirim

proton cihaz çalışıyo frick değil okulda seni döverim haa

cevap veren yokmu yaa rom iniyo ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum benim kernel 587 ile bitiyo uyumlumu cm 9 ile onuda bilmiyorum
Bence sen daha fazla kurcalamadan cihazı bırak. :D Doğru düzgün bi rom lazım xperialar her zaman sorunludur değilmi [MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] :D

plone123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence de ole bişey yook şuan cihaz çalışıyor fakat bazen tarayıcı kafayı yiyor kendini kapatıyor donuyor fln o yüzden uygun bi tum arıyorum tercihim cm9

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Her yerde arc s in romları var ya nasıl bulamadın sen :D