Videodan Veya Mp3 Den Ses Kesmek

Ankaraguclu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Dostlar
Ben Videodan ve mp3den Ses kesmek istiyorum Yani bir sesi tamamiyle o şarkının içinden kaldırmak istiyorum..Yardımcı olabilecek varmı ??
İşletim sistemi Windows7 Movie Maker Programı Yok..

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Audacity var ses için (ücretsiz olan) nasil yapılacağını internette araştırabilirsin.

Ankaraguclu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumunuz için teşekkür ederim Dediğiniz Programı indirdim bilgisayarıma kurdum yalnız İnternetten Resimlerine bakarak kesim yapmaya çalışıyorum fakat yapamıyorum.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Daha basit bir çözümü var mı bilmiyorum ama camtasia studio ile de videonun içeriğindeki sesi düzenleyebilirsin diye düşünüyorum.

Ankaraguclu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde olan 10 Dakika ve 10 dakikadan fazla olan müzikler var bu müziklerin içerisinde duymak istemediğim bir ses var yani bir nevi reklam düşünün ( Bilmem işte kim tarafından yapıldığı söyleniyor) sadece 6 Saniyesini kesip Müziğin devam etmesini istiyorum fakat başarılı olamadım..

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Elimde olan 10 Dakika ve 10 dakikadan fazla olan müzikler var bu müziklerin içerisinde duymak istemediğim bir ses var yani bir nevi reklam düşünün ( Bilmem işte kim tarafından yapıldığı söyleniyor) sadece 6 Saniyesini kesip Müziğin devam etmesini istiyorum fakat başarılı olamadım..

O zaman şöyle yap.Mp3splitter ile istemediğin yerleri mp3 den kes.Sonra diğer parçaları da Format Factory ile birleştir.

Ankaraguclu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam mp3 splitter var elimde Kesince yalnızca o kesilen 6 saniyeyi Alıyor biryere kayıt etmemi istiyor Şarkının orjınalinde herhangi bir bozulma olmuyor aynı çalıyor...

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Hocam mp3 splitter var elimde Kesince yalnızca o kesilen 6 saniyeyi Alıyor biryere kayıt etmemi istiyor Şarkının orjınalinde herhangi bir bozulma olmuyor aynı çalıyor...

Yanlış yapıyorsun.Mp3 ün başında birinci noktayı belirle.İstemdiğin 6 saniyenin başına gelince ikinci noktayı belirle, 6 saniyenin sonunda bir üçüncü nokta.Ve mp3 ün sonunda da son bir nokta.Daha sonra kaydet diyip parçaları oluşturacaksın.eğer yapamıyorum diyorsan illaki.Mp3ü bana gönder istemediğin kısmı kesip birleştirip göndereyim sana.

Ankaraguclu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok sağolun Hocam Hemen bir deniyorum yapamazsam söylüyorum.

Ankaraguclu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok Hocam Beceremedim :) Size nasıl yollayabilirim bu müzikleri acaba ?

Ankaraguclu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam Toplam 3 adet.. bunların facebook'da videoları varda hangisi kolay olur mp3 mü videosumu ?

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Hocam Toplam 3 adet.. bunların facebook'da videoları varda hangisi kolay olur mp3 mü videosumu ?

Tamam 3 taneyse hallederiz.
farketmez istersen facebook videolarının linkini de atabilirsin ya da dediğim gibi upload edip link de atabilirsin.Sen nasıl diyorsan :)

Ankaraguclu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam İlginiz ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun... Benim parçalar daha 1.5 saat önce felan Tv'deydide hemen kayıt yapan arkadaslardan almıştım işte reklamlarıda vardı.. Biraz önce bulduğum Linkde direk Deck Kayıt yapılmış tertemiz parçalar :) Gece Gece sizide Uğraştırdım Hocam Hakkınızı Helal Edin.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Hocam İlginiz ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun... Benim parçalar daha 1.5 saat önce felan Tv'deydide hemen kayıt yapan arkadaslardan almıştım işte reklamlarıda vardı.. Biraz önce bulduğum Linkde direk Deck Kayıt yapılmış tertemiz parçalar :) Gece Gece sizide Uğraştırdım Hocam Hakkınızı Helal Edin.

Helal hoş olsun ya bişey yapmadıkki zaten :) İyi hadi sevindim senin adına.. :)