nVIDIA GEFORCE GT 550M CUDA 2GB... Arkadaşlar ekran kartım bu ... Benim ekran kartı drive'rini güncellemem lazım.. Anlamıyorum pek bu olaylardan .. Bana bu ekran kartının güncelleştirmesini bulup nvidia sitesnden link olarak atabalirmi? 

500 serisinimi seçmem lazım 550 benmki
yanında Notebooks yazmayan ne için?
kardeş benımkı ge force 8400 gs hangısını secmem lazım
Reis benim ki geforce fx 5200 ben nasıl halledicem ?
Önce java yükle sonra bu sayfaya gir http://www.nvidia.com.tr/drivers Otomatik cihaz belirleme'yi seç javaya izin ver o kendisi bulur linki koyar önüne sende indir kurarkadaşlar gerekli bilgileri doldurup indirdim 64 bit win7 ama yüklerken uyumluluk sorunu diyor yine de 520m ekran kartı 500 series seçtim problem nedir bilgilendirir misiniz ?
arkadaşlar gerekli bilgileri doldurup indirdim 64 bit win7 ama yüklerken uyumluluk sorunu diyor yine de 520m ekran kartı 500 series seçtim problem nedir bilgilendirir misiniz ?
yanlış güncelleme yapmışındır aynısını bende kullanıyom 9500üslm arkadaşlar benım ekran kartım 9500gt kullandığım surum 285.58 güncel sürümü ise 335.28 335.28 e güncellediğimde pc açılıyor xp yazısı cıkıyor ekran kendıne gelırkene masa ustunu hiç goremıyorum kara mavi arası bı ekran oluyor pcyı kapatım çalısır durumdaki olağan sekılde çalıstırıyorum bendekı eskı surumu cd den kuruyorum duzelıyor neden açaba guncelleme yapınca boyle oluyor az uzattım ama sımdıden tesekkurler