Nvidia Geforce GT güncellemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
nVIDIA GEFORCE GT 550M CUDA 2GB... Arkadaşlar ekran kartım bu ... Benim ekran kartı drive'rini güncellemem lazım.. Anlamıyorum pek bu olaylardan .. Bana bu ekran kartının güncelleştirmesini bulup nvidia sitesnden link olarak atabalirmi? :(

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
500 serisinimi seçmem lazım 550 benmki

snopy80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet dostum 550 olduğuna göre senin ki 500m serisini seçmen lazım

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
500 serisinimi seçmem lazım 550 benmki

Ge Force 500M Series (Notebooks) olanı seçip alttanda işletm sisteminizi seçiyorsunuz. Daha sonra SEARCH butonuna tıklıyorsunuz. Sonraki gelen sayfadan da DOWNLOAD butonuna tıklıyorsunuz. Ve son olarak gelen sayfadanda AGREE & DOWNLOAD butonuna tıklayp indirmeye başlıyorsunuz.

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yanında Notebooks yazmayan ne için?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Reis benim ki geforce fx 5200 ben nasıl halledicem ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
YA kardeşim olmuyor ya bu search e tıkklıyorum öyle donup kalıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş benımkı ge force 8400 gs hangısını secmem lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
google ekran kartınızın markasını yazın sonuna hangi seri yazın çıkar arkadaşlar(mesela 9800 gt nvidia hangi seri)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
kardeş benımkı ge force 8400 gs hangısını secmem lazım

GeForce 8 Series -> GeForce 8400GS ve hangi isletim sistemi kullandigini 32 BIT 64 BIT XP veya WIN7/8 artik neyse.

Reis benim ki geforce fx 5200 ben nasıl halledicem ?

http://www.nvidia.com.tr/drivers

Tip: Geforce -> Seri: GeForce 5 FX Series ve en son isletim sistemini sececeksin.

Ekran karti sürücüsünü yüklerken eskisini silmeyi unutmayin. Üzerine direk yüklerseniz sorun cikabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aqa ben Farming simulator 2013 oynarken nvidia ile alaklı bişey geliyo oyun kapanıyo.. ne olur yardım edin ..! :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar gerekli bilgileri doldurup indirdim 64 bit win7 ama yüklerken uyumluluk sorunu diyor yine de 520m ekran kartı 500 series seçtim problem nedir bilgilendirir misiniz ?

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
arkadaşlar gerekli bilgileri doldurup indirdim 64 bit win7 ama yüklerken uyumluluk sorunu diyor yine de 520m ekran kartı 500 series seçtim problem nedir bilgilendirir misiniz ?
Önce java yükle sonra bu sayfaya gir http://www.nvidia.com.tr/drivers Otomatik cihaz belirleme'yi seç javaya izin ver o kendisi bulur linki koyar önüne sende indir kur :)

arslanav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar benım ekran kartım 9500gt kullandığım surum 285.58 güncel sürümü ise 335.28 335.28 e güncellediğimde pc açılıyor xp yazısı cıkıyor ekran kendıne gelırkene masa ustunu hiç goremıyorum kara mavi arası bı ekran oluyor pcyı kapatım çalısır durumdaki olağan sekılde çalıstırıyorum bendekı eskı surumu cd den kuruyorum duzelıyor neden açaba guncelleme yapınca boyle oluyor az uzattım ama sımdıden tesekkurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:tt1:kardeş benimki nvıda geforce 9800 gt hangi seri diye yazdım çıkmadı siz söyleseniz bir:tt1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar benım ekran kartım 9500gt kullandığım surum 285.58 güncel sürümü ise 335.28 335.28 e güncellediğimde pc açılıyor xp yazısı cıkıyor ekran kendıne gelırkene masa ustunu hiç goremıyorum kara mavi arası bı ekran oluyor pcyı kapatım çalısır durumdaki olağan sekılde çalıstırıyorum bendekı eskı surumu cd den kuruyorum duzelıyor neden açaba guncelleme yapınca boyle oluyor az uzattım ama sımdıden tesekkurler
yanlış güncelleme yapmışındır aynısını bende kullanıyom 9500ü