Turkcell Vınn'a DNS kuramadım yardım

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
selamlar öncelikle konuyu yanlış bölüme açtıysam modlarımdan özür dilerim.
15 aydır Turkcell vın kullanıyorum ama daha DNS kuramadım windows 7 kullanıyorum.
attığım resimde 3 numarada bağlantılar olması lazım ama vınn kullandığım için çıkmıyor.
Wireless yada RJ45 ile bağlandığımda 3 numara olarak işaretlediğim yerde Bağlantılar linki gözüküyor.

fk44r.jpg

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Günceldir arkadaşlar yardım lütfen yokmu vınn kullanan :S

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Mobildeyim tam olarak hatirlayamadim ama vinnda dns olayini vinnin kendi dosyalarindan degistirebiliyorsun. Google'a bir sor ya da 1-2 saat bekle eve gecince anlatayim.

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mobildeyim tam olarak hatirlayamadim ama vinnda dns olayini vinnin kendi dosyalarindan degistirebiliyorsun. Google'a bir sor ya da 1-2 saat bekle eve gecince anlatayim.

evet vınn kendi dosyasından diye okumuştum ama buladım belki bilen vardır aynı dertten muzdarip olan filan vardir diye konu açtım.
googlede sorim beklerimde sıkıntı yok :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Belgelerim klasöründen VINN klasörüne girin.
Daha sonra orada rasphone.pbk isimli bir dosya var onu çift tıklayıp çalıştırın.
Daha sonra kullandığınız bağlantıyı seçin ve özellikler butonuna tıklayın.
Açılan pencerede bağlantılar sekmesine gelin ve TCP/IPv4′ü seçip özellikler butonuna tıklayın.
Orada DNS ayarlarımı manual yapılandır seçeneğini seçin ve girmek istediğiniz DNS ip lerini girip kaydedip çıkın. Sonra Turkcell VINN programını kapatıp tekrar açın bağlanın ayarlarınız aktif olması gerekir.