Pc donanım arttırma

Dorukaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba bende 6.sınıfa giderken aldıgım bi pc var suanda üni okuyorum donanım yetersiz kalıor 80 gb hafızası var 512 mb ekran kartı ve hatırlamadıgım bi miktirda ramı var şimdi ben bunu 1 gb ekran kartı çok daha fazla ram arttırmak istiyorum 80 gb bana yetiyor arklar bana kaldırmaz vs diyorlar lütfen yardım :D

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,823
merhaba bende 6.sınıfa giderken aldıgım bi pc var suanda üni okuyorum donanım yetersiz kalıor 80 gb hafızası var 512 mb ekran kartı ve hatırlamadıgım bi miktirda ramı var şimdi ben bunu 1 gb ekran kartı çok daha fazla ram arttırmak istiyorum 80 gb bana yetiyor arklar bana kaldırmaz vs diyorlar lütfen yardım :D
Parana yazık değmez ayrıca yeni bir ekran kartı takman daha da yavaşlatacaktır sistemi ramlerde fayda etmez ayrıca bilgisayar eski olduğundan dolayı kazık fiyata bulursun ramleri en fazla ram takabilirsin ram e de değmez i3 işlemcili veya amd işlemcili bilgisayar almaya çalış maddi durumunuz kötüyse

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3

Ram'i artırmak istiyorsun,ekran kartı vs. öncelikle bütçen nedir anakartın,işlemcin nedir bilgileri tam verebilirsen bütçene uygun bir şeyler yapabiliriz ayrıca psu da gerecek.

Dorukaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende netbook var rahat hareket edebiliyorum ama ekranı artık çok kucuk geliyor oyun vs oynamıorum genelde tablette oynuorum internette takılcam facebook twitter falan bide adobe photoshop kullanıcam oyun vs takılmıcam belki en fazla pes yüklerim

Dorukaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle ilginize teşekkür ederim ben bu donanım işinden pek anlamıorum dogrusu kafama göre gidip 1 gb ekran kartı alsam bide kafama göre bi lcd monitör alsam bana yeter öyle olur mu rastgele alsam direk takıp kullanabilir miym? oyun vs kullanmıcam sadece twitter facebook haber siteleri o kadar

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
YEni bir kasa alın bence hocam.