ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
Bende hiç biri açılmıyor. Xxx'de bakıver.![]()
Bende de tıklayınca açılmıyor ://
Lakin diğer türlü gözüküyor

Bende hiç biri açılmıyor. Xxx'de bakıver.![]()
img2.zamunda.net göçmüş demekki. Ne üzücü.Bende hiç biri açılmıyor. Xxx'de bakıver.![]()
img2.zamunda.net göçmüş demekki. Ne üzücü.![]()
4 daha piyasada yok herhalde bulamadım.Takıldığın torrentlerde RailWorks 4 Train Simulator 2013 Deluxe Edition düştü mü, gördün mü hiç ? Görmediysen sörçleyiniz.![]()
Sağolasın 4 dün çıktı.4 daha piyasada yok herhalde bulamadım.Bu tarz şeyler için orlydb ve https://pre.corrupt-net.org/ burayı kullanabilirsin. Hem direk isme göre ararsan daha hızlı olur. Ayrıca trace kısmınada bakarsın.
Sağolasın 4 dün çıktı.
![]()
Skidrow'un sitesinde bu ay çıkacaklar listesinde yok.Diğerleri birşeyler yaparsa görürsem haber veririm. Sende gün içinde o verdiğim sitede type:games diye aratıp yeni olanlara bakabilirsin. Sonra o isme göre arama yapıp daha rahat ulaşırsın.
![]()
İyi ki doğdun .
@erenberk geçmiş olsun. Bundan sonra Word üzerinde yazıp buraya yapıştırırsın sonra.![]()
Bu kadar iddaalı bir yazıyı cidden çok merak ettim üzüldüm şimdi geçmiş olsun bir daha yazmaya kalktığında aynı heyecan olmayacaktırOff yaa :hammer:
Eve geldiğimden beri İtiraf bölümü için bugün başımdan geçen bir olayı bütün ayrıntılarıyla yazmaya başlamıştım. Ama tüm detaylarıyla yazıyordum şöyle düşünün ki mesela arada yazdığım iki paragraf sadece geçen 5 saniyeyi falan anlatıyordu. Çıktı almaya kalksam toplamda 4-5 sayfa tutacak kadar yazı yazdım ve anlatımım bazı yazarlara taş çıkaracak şekildeydi. Yaptığım betimlemeler romanlardaki gibiydi. Tam üç buçuk saattir yazdığım her şey geri zekalı tarayıcı yüzünden pat diye editör üzerinde bir anda yok oldu. Bir sürü şey denedim ama geri getiremedimOysaki sizlere yazarlığımın da uçlarında yazılmış şekilde bir olay anlatacaktım. :hammer: :hammer: :hammer:
Bu kadar iddaalı bir yazıyı cidden çok merak ettim üzüldüm şimdi geçmiş olsun bir daha yazmaya kalktığında aynı heyecan olmayacaktır![]()
nica mutlu yıllara![]()
İyi ki doğdun .![]()