Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doxukansh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 gündür ter köşeye yatmış bir hayat yaşıyorum.

Ama değdi şuan herşey normal..

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Su dünyanın en şansız insanı benim ha..

Reaksiyon puanı
189
Oyşşş download hızımı seviyorum ya :D

ToIsV.png

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
WRC World Rally Yanlışlıkla indiriyor bulunmaktayım. :(

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
anladımki eğer arkadasınla ev tutacaksın en fazla 2 kişi tutacaksın...
2 kişi bile zor oluyor düşünün :::::::

esnafım. iyilik olsun diye evimi öğrenci bir arkadaşla paylaşayım dedim. burada devlet yurdu yok özel yurtlarda 400 tl den başlıyor. geldi rica etti bende eğer evde kalacaksan basit isteklerim var senin için sorun olmayacaksa gel kal dedim. Zaten eve gece geliyorum senin içinde iyi olur ders çalışırsın dedim. aylık 150 tl kira parası var zaten elektrik su kullanmadığım için 4 aydır fatura gelmiyor ama ben genede herşeye ortak olacağımı söyledim. Ve diğer isteklerim evde sigara veya alkol kesinlikle alınmayacak, temizliğe çok dikkat ederim ve kesinlikle benden habersiz eve arkadaş eş dost gibi kişiler gelmeyecek dedim. gelin görün ki daha 1 hafta geçmeden tekme tokat çıkarmak zorunda kaldım :D bu kadar zor bir şey mi istedim anlamıyorum insan gibi yaşama k bu kadar zor olmasa gerek. O yüzden dediğine katılıyorum ve eklemek istiyorum. Evinizde anne babanız ya da eşiniz dışında kimseyi ortak etmeyin kurulu düzeniniz içine ederler yoksa :)

Bu arada Galaxy Note N7000 için 4.1.1 güncellemesi geldi milletin gözün aydın :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ezan bitmek üzere...

Essalatü hayrun minen nevm. (Namaz uykudan hayırlıdır...)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Biraz önce yolda bir kız gördüm.Öyle bir giyinmiş ki! Ben erkek olduğum halde utandım l*n. (sabah sabah)

harkk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
esnafım. iyilik olsun diye evimi öğrenci bir arkadaşla paylaşayım dedim. burada devlet yurdu yok özel yurtlarda 400 tl den başlıyor. geldi rica etti bende eğer evde kalacaksan basit isteklerim var senin için sorun olmayacaksa gel kal dedim. Zaten eve gece geliyorum senin içinde iyi olur ders çalışırsın dedim. aylık 150 tl kira parası var zaten elektrik su kullanmadığım için 4 aydır fatura gelmiyor ama ben genede herşeye ortak olacağımı söyledim. Ve diğer isteklerim evde sigara veya alkol kesinlikle alınmayacak, temizliğe çok dikkat ederim ve kesinlikle benden habersiz eve arkadaş eş dost gibi kişiler gelmeyecek dedim. gelin görün ki daha 1 hafta geçmeden tekme tokat çıkarmak zorunda kaldım :D bu kadar zor bir şey mi istedim anlamıyorum insan gibi yaşama k bu kadar zor olmasa gerek. O yüzden dediğine katılıyorum ve eklemek istiyorum. Evinizde anne babanız ya da eşiniz dışında kimseyi ortak etmeyin kurulu düzeniniz içine ederler yoksa :)

Bu arada Galaxy Note N7000 için 4.1.1 güncellemesi geldi milletin gözün aydın

yazının hepsini okudum. şimdi öğrenci milleti her zaman rahatına düskündür. ha cebinde parası yoktur ama rahatlık bakımından en iyisini ister her zaman:D.. aylık 150 tl bence hiçbir sey degil zaten elektrik,su faturalarıda yokmus onlar olmadan nasıl yaşanır bilmiyorum ama rahat edemez :) . aile ve eş,dost gibi kimse sana bakmaz kurulu düzenin içine ederler hakikaten :).

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Kazanmakmak üyeliği olan ??

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Cuma günü 720p - Cumartesi 1080p - Pazar 3D - Pazartesi 240p :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...