SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,315
Ooo Sayın Abim epeydir yokdunuz hakikaten.
Tatiliniz iyi geçtimi?

sağolasın sevgili [MENTION=47324]mustang[/MENTION], teşekkür ederim abim.
bizimkine pek tatil denmez aslında, bir akraba düğününe gitmiştim, bu vesileyle sıla-i rahim yaptık.
malum bu bizim dinimizde vacip olan bir yükümlülüktür.
böylece uzun zamandır göremediğim eş, dost, akraba gezindik, ziyaret ettik ve döndük, hamdolsun.

arkadaşlar arasında aykut kocamana sahip çıkılması yönünde bir irade belirdiğini farkettim.
hani demişler ya, "insan 7'sinde neyse 70'inde de odur" diye...
iliklerine kadar korku işlemiş birini bir anda küheylana döndüremezsiniz arkadaşlar...

o yüzden ki, ben artık fenerbahçe maçlarını ne izliyorum, ne de merak ediyorum. çünkü biliyorum ki, mutlak kazanabileceğimiz maçlarda bile berabere kalıyor ya da yeniliyoruz.

kendi evinde 2-0 öne geçmiş bir takımı korkusundan defansa çekip birkaç dakika içinde maçı 2-2'ye getiriyorsa o adamın dermanı yoktur, öyle birinin gidip 3. lig takımını çalıştırması lazım. eğer onlarda kabul ederlerse tabii...

zaman tanıyalım, zaman tanıyalım da nereye kadar? zico ilk geldiği yıl avrupayı titretmişti yav, nerdeyse chelsy gibi bir takımı bile elemiştik...

ezcümle, türkiyede belki 2. 3.cü oluruz da, avrupada başarıyı kesinlikle aklınıza bile getirmeyin arkadaşlar, aykut hoca kaldığı sürece...

ben dün aynı şeyleri yazdım, bugün de aynı şeyleri yazıyorum, yarın da -maalesef- aynı şeyleri yazmak zorunda kalacağım.

on maç üst üste kazansak da görüşüm yine değişmez.

yav bu adamın döneminde hiçbir maçta rahat yüzü göremedik, 3-0 önde olduğumuz maçlarda bile "acaba!" dedik, sağlam ve galip bitirebilecek miyiz şüphesine kapıldık.

bi zamanlar 3-0 gerideyken bile o maçı alabileceğimize dair mutlak bir inancımız vardı,

şimdi tarihin en pahalı kadrosuyla ancak beraberliklere şükredebiliyor, alay edilen, dalga geçilen bir eziklik yaşıyoruz.

bizler bunu hak etmedik, bizim fenerbahçemiz bu değil,

ve bu adamla da hiçbir zaman gerçek bir fenerbahçe olmayacak...

boşuna kendimizi avutmanın gereksiz bir zaman kaybı olduğunu çok geç anlayacaksınız ne yazık ki!

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
|SeYYaH| abi size bir soru sorabilirmiyim affınıza sığınarak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] aleyküm selam abim..

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] hocam hoşgeldiniz.

yav yok hiç bişeye yanmıyorumda, marsilya 1. torbadan gelen takım yani bu kupadaki en iyi 8 takım içinde. Peki neyimiz eksikti şu takımdan? eksiği boşver herşeyde kat kat üstünüz. 2-0 a bile razı değildim ben maçta 5 olacaktı o maç 5, çok rahatta atardık yeterki gerçek oyunumuzu oynayalım. şöyle arkamıza çekilecektik bir elimizde çayımız güle eğlene maç sonu yorumlarını seyredecektik felan. çok bişeymi istiyoruz arkadaş.

ben kadromuza sezonun ilk başında dediğim gibi hala inanıyorum. şu takımı adam akıllı oynatacak bir hoca gelsin bu sene bu kupayı almıştık bile. en kötü çeyrek finalindeyiz. ama işte oynatacak biri lazım takımın başınaaa

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] Hocam söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum.
Bence Aykut Hoca kendisinin gitmesi gerekiyor,daha fazla yıpranmamalı.
Bu Camia onu zor günümüzdeki duruşuyla hep hatırlayacaktır.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben Aykut Hocaya saygım var ama takımı zincirliyor rahat bıraksa süper olacak hepinize bir soru sormak istiyorum Aykut Hoca gitse kim gelir bize şuan siz kimi istersiniz gerçekçi olarak ??

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Söylenecek çoğu şeyi söylemişsiniz biz bunları yaklaşık 2 aydir söylüyoruz ama halen aynı yerdeyiz.

http://www.sporaktif.com/haberdetay.asp?Newsid=193410

Reaksiyon puanı
10,315
|SeYYaH| abi size bir soru sorabilirmiyim affınıza sığınarak

buyur [MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION], tabii ki sorabilirsin...
aşağıda sorduğun soruysa onu sanırım [MENTION=20926]checkirge[/MENTION] cevaplamış, aynı şeyi söyleyecektim ben de!
yani hocasız çıksa bile bu takım emin ol daha başarılı olur...

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
vlkn1907 ee sorunun cevabı zico işte bu takım zico döneminde avrupada başarı aldı o zaman 1-2 milyondan kaçan aziz bey yüzünden adam gitti nolucak josicco yada maldonada gibi mallar alacağımıza o paraları zico verselerdi 10 kat iyidi

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
57913_371822882897858_1988131959_n.jpg

Reaksiyon puanı
10,315

teşekkür ediyorum sevgili [MENTION=71554]cobra11[/MENTION], hoşbulduk abim.

Bence Aykut Hoca kendisinin gitmesi gerekiyor,daha fazla yıpranmamalı.
Bu Camia onu zor günümüzdeki duruşuyla hep hatırlayacaktır.

saygımızı, sevgimizi iyice yitirmeden, hala, "bizim aykut!" diyebiliyorken gitmeli...
selamı sabahı kesmeden gitmeli, daha fazla acı vermeden gitmeli...
istatistikler onu iyice yerin dibine sokmadan gitmeli.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 Numaram,
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]; eğer mesajınızı bugünde görmeseydim artık arayacaktım "nerdesiniz, nasılsınız" diye... merak ettim gerçekten... uzaklaşmayın bu kadar :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçemizin, Spor Toto Süper Lig’in 5.haftasında, 24 Eylül Pazartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, Trabzonspor ile oynayacağı ve cezamız nedeniyle kadın ile 12 yaş altı çocuk taraftarlarımızın izleyeceği maç için satışa çıkan biletlerin tamamı tükenmiştir.

Gösterilen yoğun ilgiden ötürü tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Galatasaray 0-2 Fenerbahçe (U14)
U14 Elit Akademi Ligi’nin 6.haftasında, Fenerbahçe 14 yaş altı takımımız, Galatasaray ile Florya Metin Oktay Tesisleri’nde karşılaştı. Takımımız karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Takımımıza galibiyeti getiren golleri; 52.dakikada İsmail ve 68.dakikada Mahsun kaydetti.

Galatasaray 1-1 Fenerbahçe (U15)
U15 Elit Akademi Ligi’nin 6.haftasında, Fenerbahçe 15 yaş altı takımımız, Galatasaray ile Florya Metin Oktay Tesisleri’nde karşılaştı. Takımımız karşılaşmadan 1-1’lik skorla ayrıldı. Takımımızın tek golünü; 25.dakikada Görkem kaydetti.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
cobra11 gene kapalı gişe =) bizim takım iyi alıştı bayan ve çocuk seyircilere

Reaksiyon puanı
10,315
günaydın 12 Numaram,
@|SeYYaH|; eğer mesajınızı bugünde görmeseydim artık arayacaktım "nerdesiniz, nasılsınız" diye... merak ettim gerçekten... uzaklaşmayın bu kadar :)

yav ablacım, valla pişman oldum şimdi bak! :)
keşke bir gün daha geç girseydim diye...

aranmak, aranma ihtiyacı hissedilmek güzel bir duygu,
çok teşekkür ediyorum, nezaketiniz için.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 Numaram... hadi uyanıııınnn... FENERİN MAÇI VAAAARRR!!!!!