bence de dostum arkadaşa katılıyorum sony motoroladan daha kaliteli bir firmadır benim gözümde seçimin sony'den olsun.http://www.hizlial.com/u02.044.4140.0007/sony-xperia-sola
solayı tavsiye ederim hocam
Motorola Atrix'in ICS guncellemesini alip almayacagi henuz Motorola tarafindan anons edilmedi. Eger alirsa bununla ilgili belirli bir tarihte yok.
Atrix sanırım ICS almayacak. Motorola'ya İngilizce olarak gönderdiğim mailime beklemediğim şekilde Türkçe cevap geldi. ICS ile ilgili aşağıdaki cevabı verdiler.
Dokunmatik sıkıntısını duymadım, yaşamadım. Nasıl oluyomuş o?
batarya kapasitesi yüksek ama ekran ve işlemci itibariyle daha fazla güç tüketimi var, o yüzden batarya performansı çok farketmeyecektir.
1 gb ram var, ama ics jb yok, ne işime yarayacak :/
Bende Sola'yla Ace 2 arasında kaldım.Sanırım Ace 2 alıcam.
ben 2 si arasında karar veremeyince arkadaşlarım arasında anket yaptım%90'ı solayı seçti görünüm olarak
bende sola alıcam
atrix tabiki. rom filan bulunur kafanı yorma sen.
Atrix kullanıcısı olarak Solayı tavsiye ederim. 2012 nin 3. çeyreğinde kesin olarak gelecek denen ics artık kesinlikle gelmeyecek. Birkaç gün önce bazı adamlar Motoroladan atrix için tamamlanmamış olan icsyi yayınlamıştı ama telif hakkından linkler silindi. Büyük ihtimal custom romlarla tam olarak stabil ics veya jb gelecek ama cihazınızın bootloader kilitini açmanız lazım ama geri kapatmak mümkün olmuyor ve garanti dışı kalıyor. Motorolanın güncelleme yamuğundan sonra Sony gibi eski modelini unutmayan firmanın telefonunu almak çok çok daha mantıklı
batarya kapasitesi yüksek ama ekran ve işlemci itibariyle daha fazla güç tüketimi var, o yüzden batarya performansı çok farketmeyecektir.
1 gb ram var, ama ics jb yok, ne işime yarayacak :/
motorola atrix 4g de radyo varmı yokmu var diyen site de gördüm yok diyen site de ?