Sony Xperia sola mı? Motorola Atrix 4g mi?

virüslü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefon alcam telefonları eleye eleye en son bu iki telefon kaldı. siz hangi telefonu önerirsiniz? motorolanın dokunmatigi biraz sıkıntılıymış herhalde doğru mu? ve ics gelicek mi her iki telefonada?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Atrix sanırım ICS almayacak. Motorola'ya İngilizce olarak gönderdiğim mailime beklemediğim şekilde Türkçe cevap geldi. ICS ile ilgili aşağıdaki cevabı verdiler.
Motorola Atrix'in ICS guncellemesini alip almayacagi henuz Motorola tarafindan anons edilmedi. Eger alirsa bununla ilgili belirli bir tarihte yok.

Dokunmatik sıkıntısını duymadım, yaşamadım. Nasıl oluyomuş o?

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Atrixin dokunmatik sorunu yok dostum nereden öğrendiysen yanlış bilgi.sadece çok stabil değil

virüslü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Atrix sanırım ICS almayacak. Motorola'ya İngilizce olarak gönderdiğim mailime beklemediğim şekilde Türkçe cevap geldi. ICS ile ilgili aşağıdaki cevabı verdiler.

Dokunmatik sıkıntısını duymadım, yaşamadım. Nasıl oluyomuş o?

valla dokunmatiği hassaslık konusunda biraz sıkıntılıymış diye duydum incelemenin birinde

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sola tabiki :)

araba5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Atrix tabiki sorman hata ;) 1gb ram var cihazda bataryası daha iyi ayrıca.

polonyalimendil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
batarya kapasitesi yüksek ama ekran ve işlemci itibariyle daha fazla güç tüketimi var, o yüzden batarya performansı çok farketmeyecektir.

1 gb ram var, ama ics jb yok, ne işime yarayacak :/

virüslü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
batarya kapasitesi yüksek ama ekran ve işlemci itibariyle daha fazla güç tüketimi var, o yüzden batarya performansı çok farketmeyecektir.

benim asıl merak ettigim konu ics ve jb kullanıcılarına ne gibi avantaj sağlıyo

polonyalimendil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önümüzdeki dönemlerde yeni çıkan uygulamalar android 4.0 ve daha sonraki sistemlerde çalışmak üzere yazılacak, yani ics'ye optimize olarak. bu da demek oluyor ki 2.3'te çalışmayacak, çalışsa da 4.0 ve üzerindeki performansı gösteremeyecek. diğer bir avantaj yeni özelliklerle birlikte güncellenen sistemi kullanacaksın.

jb için android'in en hızlı ve en stabil versiyonu deniyor, 4.0'ın görsel zenginliğinin yanına kararlılık ve pratiklik ekleniyor. güç ve ram tüketimi açısından kullanıcı dostu olan bir sistem jb

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hoca Solayı geç atrix kullanıyorum oncesinde de sola vardı karşılaştırma yapmadan atrix. ics konusuna gelince mod atarsın halledersin. Şuan piyasada modlu ıcs var ama bir iki eksiği bulunuyo. Onlarda tamamlansın atrix ezer geçer piyasayı

AlperSad

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben de her zamanki gibi Atrix diyorum.

K I R T E

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Sola'yla Ace 2 arasında kaldım.Sanırım​ Ace 2 alıcam.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
atrix daha iyi ancak ben sırf tipinden dolayı sola alırdım:D

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
atrix tabiki. rom filan bulunur kafanı yorma sen.

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Atrix kullanıcısı olarak Solayı tavsiye ederim. 2012 nin 3. çeyreğinde kesin olarak gelecek denen ics artık kesinlikle gelmeyecek. Birkaç gün önce bazı adamlar Motoroladan atrix için tamamlanmamış olan icsyi yayınlamıştı ama telif hakkından linkler silindi. Büyük ihtimal custom romlarla tam olarak stabil ics veya jb gelecek ama cihazınızın bootloader kilitini açmanız lazım ama geri kapatmak mümkün olmuyor ve garanti dışı kalıyor. Motorolanın güncelleme yamuğundan sonra Sony gibi eski modelini unutmayan firmanın telefonunu almak çok çok daha mantıklı

virüslü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Atrix kullanıcısı olarak Solayı tavsiye ederim. 2012 nin 3. çeyreğinde kesin olarak gelecek denen ics artık kesinlikle gelmeyecek. Birkaç gün önce bazı adamlar Motoroladan atrix için tamamlanmamış olan icsyi yayınlamıştı ama telif hakkından linkler silindi. Büyük ihtimal custom romlarla tam olarak stabil ics veya jb gelecek ama cihazınızın bootloader kilitini açmanız lazım ama geri kapatmak mümkün olmuyor ve garanti dışı kalıyor. Motorolanın güncelleme yamuğundan sonra Sony gibi eski modelini unutmayan firmanın telefonunu almak çok çok daha mantıklı

kesinlikle aynı düşünüyoruz. bende sony'e ics geldiginden beri sola kararını verdim

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sola'nın daha iyi olduğu düşünülüyor herkes tarafından bende Sola diyorum.

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
elektronik satış danışmanıyım ve bu iki telefon arasında kesinlikle motorolayı seçmeni tavsiye ederim... çok ayrı bi telefon ve kız arkadaşıma hediye olarak aldım... parmak izi okuyucusuyla tuş kilidi büyük keyif,16 gb hafıza,1 gb ram,ayrıca çift çekirdek...ve usb standı sayesinde klavye bile takıp kullanabiliosun motorola diye markadan korkma arkasında google olan bi firma artık...düşünmeden al .iş yerinde yöneticimize aldırdım adam çok memnun

arkadaşım android sürümünün görünüm den başka bana göre hiç bir faydası olmuyor telefonun ilk gelen sürümü bana göre en stabil sürümüdür...sürümde hatalar varsa düzeltilir o ayrı ama hata filanda yok...gönül rahatlığıyla motorolayı alın ve en üst versiyon telefonların bile zorla çalıştırdığı oyunları uygulamaları çok stabil oynayın...solada 512 mb ram var atrixte 1 gb ...solada 1 gb hafıza var motorolada 16 gb...ve motorolanın kendine has özellikleri var şuan çoğu telefonda olmayan bence tartışılmaz iyi telefon donanım olarak motorola...ama marka olarak tabiki sony iyidir...ama ben olsam düşünmeden isme değil özelliğe para verirdim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
motorola atrix 4g de radyo varmı yokmu var diyen site de gördüm yok diyen site de ?