İphone 4s'ten Galaxy s3e geçiş Yardımm

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar Bir Arkadaş Yarın 4s'i verip yerine galaxy s3ü alacak iphone yedeğini aldık ama s3e nasıl aktarırız yada pcde nasıl o yedeği açarız.. Yada farklı bir yöntem var mı geçiş için :S

Fortress

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar Bir Arkadaş Yarın 4s'i verip yerine galaxy s3ü alacak iphone yedeğini aldık ama s3e nasıl aktarırız yada pcde nasıl o yedeği açarız.. Yada farklı bir yöntem var mı geçiş için :S
Kies ile yapabilirsin

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah başka bir şey yaptık olmazsa bunu Denerim sağol ;)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bilgi olsun diye soyluyorum. icloud.com dan rehbere girin ve export yaparak kisi listesini masaustune indirin. sonra telefonda kullanilacak olan gmail hesabina girin oradan kisilere girin ve import diyerek indirdiginiz kisiler dosyasini oraya yukleyin. hepsi aktarilmis olacak

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kiesi pc ye kur otomatik olarak itunes yedeğini görüyor. sana yedeğini yeni telefonuna kurayımmı diye soruyor. evet dersen iphone içeriğini olduğu gibi S3 e aktarıyor.

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kiesi pc ye kur otomatik olarak itunes yedeğini görüyor. sana yedeğini yeni telefonuna kurayımmı diye soruyor. evet dersen iphone içeriğini olduğu gibi S3 e aktarıyor.

Eğer Böyleyse Çok süper bişi Sağol kardeş

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabi süper olacak çünkü O bir Samsung O bir Galaxy S3 KRAL ya :)

Haahaha :D TV Programı sunar gibi oldu :D Wallah ben çok memnunum OTG Kablosunu Alayım Videodakileri denicem :) zaten s3e aşık olmamı %80 bu sağladı =)

[video=youtube;46IiRyigUH0]http://www.youtube.com/watch?v=46IiRyigUH0[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar yedeklenen iphone yedeğine şifre koyup pc ye yedeklemiştim.şimdi iphonei satp samsung s4 aldim aktarimi nas
il yaparim?