Korumalı cd kopyalamak

gunesonem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlığı tam olarak nasıl yazacağımı bilemedim.
Benim sorunum şudur.
Bu gün bir album aldım .Yalnız cd yi açtığım zaman bütün müzikler 1 kb olarak gözüküyor .
Bu müzikleri telefondada dinlemek istiyorum .Yalnız bu neden dolayı kopyalayamıyorum .
Biraz araştırdım fakat elle tutulur bir şeyler yapamadım.
Bu konu hakkında bilgisi olardan yardım bekliyorum.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Windows Media Player 10 acıyoruz ve Track tan mp3 e cevireceğimiz cd cdrom a takıyoruz.

burdan kopyala bölümünü tıklıyoruz

ads305z2sh6.png

burdan Track dan Mp3'e cevirmek istediğmiz parcaları seciyoruz. ve genel ayarları yapmak için Araçlar/Secenekler yolunu izliyoruz.

ads305z3oq7.jpg

karşımıza gelen pencereden Müzik kopyala sekmesini seciyoruz.

Burada kırmızı ila belirttiğim yerdeki ayarlar cok önemli
biçimden ister MP3 ister Wav ve diğer Windows ses düzeylerine cevire bilirsiniz
bi altdakı satırda bulunan Ses kalitesi bölümündeki cubuğu en kücük boyut durumuna getirin zira en yüksek duruma getirirseniz. ses kalitesinin yanında cevrilen normal Mp3 boyutu 4 ile 5 MB arasında değişirken bu secimi yaptığınız da en küçük MP3 boyutunuz 10 MB olacaktır. düşük secim hem MP3 nüzü olduğu kalitede ve boyutda cevirmenize imkan sağlar.
diğer bi şey ise burdaki Müziği bu konuma kopyala bölümünden Cevirme yaptığınız MP3 lerinizi istediğiniz dosyaya atabilirsiniz.
tüm ayarları yaptıktan sonra uygula derseniz hep aynı işlemi diğer kopyalamalardada yapa bilirsiniz. fakat tamam derde cıkarsanız yaptığın ayarlar sadece bu uygulama için gecerli olacaktır.
TÜM işlemler bittikten sonra MÜZİK KOPYALA butonuna basın

PROchemist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bi altdakı satırda bulunan Ses kalitesi bölümündeki cubuğu en kücük boyut durumuna getirin zira en yüksek duruma getirirseniz. ses kalitesinin yanında cevrilen normal Mp3 boyutu 4 ile 5 MB arasında değişirken bu secimi yaptığınız da en küçük MP3 boyutunuz 10 MB olacaktır. düşük secim hem MP3 nüzü olduğu kalitede ve boyutda cevirmenize imkan sağlar.

Düşük boyut mp3'ünkalitesinde düşüşe neden olur.

Konu sahibine: Eğer kullanacağınız kaynak wav destekliyor ise kayıpsız wav formatında, eğer mp3 destekliyorsa en az 320 kpbs mp3 formatında ripleyin.

gunesonem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@masterbaba dediğinizi yaptım yalnız işletim sistemimin win7 olmasından dolayı biraz değişiklik var yanlarında hata yazdı.
@PROchemist anlatmak istediğinizi biraz daha açabilirmisiniz ne şekilde yapabilirim bunu ?