Sony Xperia S Jelly Bean Güncellemesi

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet arkadaşlar bizim güncellememiz nerede :glare:

Xperia T cıktı ancak bir önceki amiral gemisi Xperia S . Tabi şu an sadece Jelly Bean Nexus da var ancak Samsung'un bile bu konu hakkında tahminen güncellemenin gelebilecegi tarihle ilgili açıklaması var

Bkz :https://www.facebook.com/SamsungDanmark/app_190322544333196

Sony 'nin bir açıklaması bile yok Sony için güncellemeri veriyor diyorduk ki veriyor ancak insan bir açıklama yapar yahu gelicek mi gelmeyecek mi diye :unsure:

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Sony seni yarı yolda bıraktı. :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Custom rom yükle. :D

İşte resmi açıklama cıkmasını bekliyorum eğer vermeyeceklerini acıklarlarsa alıcam elime tornavidayı girişicem telefona :P Şaka bir yana dedigim gibi resmi açıklama cıkarsa vermeyeceklerini acıklarlarsa bızıklıcam artık :D

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
İşte resmi açıklama cıkmasını bekliyorum eğer vermeyeceklerini acıklarlarsa alıcam elime tornavidayı girişicem telefona :P Şaka bir yana dedigim gibi resmi açıklama cıkarsa vermeyeceklerini acıklarlarsa bızıklıcam artık :D
Sen resmi açıklamayı bekliyeceksen daha çok işin var. :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bende bekliyorum valla solaya :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Gelmez ümitlenmeyin telefon tarih oldu :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ics güncellemesindede Böyle olmuştu Sonuç Sony hepsinden önce neredeyse tüm modellerine verdi. JB güncellemesininde farklı olacağını düşünmüyorum açıkcası.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kasım aralık gibi çıkar herhalde :)

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
açıklamışlardı zaten. 2011 den sonra üretilen bütün telefonlarına verecekler.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şimdi Xperia S hangi yıla tekabül ediyor ? :D 2011 den sonrakilere mi öncekilere mi ? Ağlarım bakın yapmayın :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
2012 olması lazım :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Başka bu konu hakkında bilgisi olanlar da bizimle paylaşsın arkadaşlar :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
2011 modellerinin 4.1 güncellemesine dair bir açıklama yapsaydı sony iyi olacaktı. :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Çok haklısınız hocam da hiçbir açıklama yapmıyorlar ki Samsung'a o kadar taş attım o bile acıkladı :D Nazar mı değdi noldu o.O

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Çok haklısınız hocam da hiçbir açıklama yapmıyorlar ki Samsung'a o kadar taş attım o bile acıkladı :D Nazar mı değdi noldu o.O

yok yahu açıklama ile beraber güncellemeye başlarlarsa hiç şaşırmam hea :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sürpriz falan diye hehe :D :D

Ravenholm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çoğu firma gelicek veya gelmeyecek diye açıklama yapıyor.Garantisi 2 yıl :D 2 yılda bir açıklama yaparlar eşek degiller ya :D:D

Evet aynen arkadaşım bende çok sinir oluyorum bu duruma diğerleri Samsung Htc LG bu JB 4.1 için duyuru üstüne duyuru yapıyor bizim Sony den tek haber yok. Tarih verselerde ona göre beklesek. Kimisi diyor Aralık ayına kadar çıkartır kimsi diyor Haziran 2013 den önce beklemeyin. Birde sizin telefonda Update Center uygulaması çalışıyormuydu? Bende telefondan hiç update yapılmıyor haber vermiyor. Pc ye usb bağlayıp Pc Comp üzerinden ancak güncelleme yapabiliyorum telefondan olmuyor.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet aynen arkadaşım bende çok sinir oluyorum bu duruma diğerleri Samsung Htc LG bu JB 4.1 için duyuru üstüne duyuru yapıyor bizim Sony den tek haber yok. Tarih verselerde ona göre beklesek. Kimisi diyor Aralık ayına kadar çıkartır kimsi diyor Haziran 2013 den önce beklemeyin. Birde sizin telefonda Update Center uygulaması çalışıyormuydu? Bende telefondan hiç update yapılmıyor haber vermiyor. Pc ye usb bağlayıp Pc Comp üzerinden ancak güncelleme yapabiliyorum telefondan olmuyor.

Bazı kücük güncellemeleri telefon üzerinden alıyosun büyük caplı güncellemeleri pcden yüklüyosun

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Gelsin artık şu JB yeter beklediğimiz :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony x peria s kullanıyorum bende araştırdım jelly bean gelicek ama 2013 mart ayında daha çok var güncelleme konusunda sony den şikayetçiyim samsung s3 sürekli güncelleme geliyor bizde anca bekliyorum böyle kadermi olur artık deyişmeyi düşünüyorum bu teli samsung'a geçiş yapıcam :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fazla güncelleme ii bişe değildir arkadaşlar fazla güncelleme fazla hatadan kaynaklanır sabredelim biraz